Page 434 of 943 FirstFirst ... 334384424430431432433434435436437438444484534934 ... LastLast
Results 10,826 to 10,850 of 23562

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Naleceh nocas slucajno...

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=218252

Ovaj Pavlovic, neki nas montenegrino-argentino, ili...?
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Prodace Balotelija i dovesce Maskerana mada cuh nocas jedno novo ime-Švajni.

Definitivno je pozicija lijevog beka ta na kojoj fali masu dobrih igraca tako da tu treba dobro da se probere -od ovoga sto se nudi. ja bi , definitivno, puca na vargasa.
    Znas li koliko Bayern ima para?! Koliko im treba, i ajde mi sad objasni zasto bi prodali i jednog jedinog igraca... Nakon ovakvog nastupa Njemaca na svetskom svi su navalili na njihove igrace al siguran sam 100% da ni 1 od bitnijih igraca Bayerna nece promjeniti klub...
    Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bajern ima masu para, ali često nije sve u parama. Moga bi im otić recimo Švajni, ali bi oni odmah doveli Kediru (ili nekoga sličnoga, a da je iz Bundes), tako to obično radi Bajern!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    kakav crni santon i kakav crni mariga i muntari i onaj tvoj brazilac od 11 godina
    Uhhhh... da se kladimo da ce cijeli svijet s postovanjem izgovarati ime Santona i tog brazilca (koji se prikljucuje sjutra prvom timu Intera) Coutinha. A i Mariga cde da bude mnogo dobar igrac...
    Meni je milo sto su Diego i Melo svjetski priznati
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Uhhhh... da se kladimo da ce cijeli svijet s postovanjem izgovarati ime Santona i tog brazilca (koji se prikljucuje sjutra prvom timu Intera) Coutinha. A i Mariga cde da bude mnogo dobar igrac...
    Meni je milo sto su Diego i Melo svjetski priznati
    ajde Melo, ali Diego... i sam znas da se radi o vrhunskom igracu. mislim da ce ove sezone da pokaze svoje pravo lice. klasa je to

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by South_Africa_2010 View Post
    Znas li koliko Bayern ima para?! Koliko im treba, i ajde mi sad objasni zasto bi prodali i jednog jedinog igraca... Nakon ovakvog nastupa Njemaca na svetskom svi su navalili na njihove igrace al siguran sam 100% da ni 1 od bitnijih igraca Bayerna nece promjeniti klub...
    ako ga morati bude htio uzece ga. igracu istice ugovor iduce sezone i nije ga htio produzit....

pazite ovo (ne mora se nista prevodit)

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2...-la-banda.html
    Last edited by laciale; 14-07-10 at 08:50.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da da http://www.goal.com/en/news/12/spain...jovetic-report

Ko zna što će bit od ovoga (vjerovatno ništa) ali bi mi bilo izuzetno dago da Jojo ode tamo. Anri definitivno prelazi u Nju Jork, tako da bi Jojo savršeno upao na ono mjesto "krilni špic-ofanzivno krilo". Crnogorac u Barselonu Prava stvar, još sam u duhu 13. jula i antifašizma :P

Thanks Thanks Given 
    9,451
    Thanks Thanks Received 
    6,893
    Thanked in
    2,711 Posts

o cemu ti pricas njemu bi to bila najveca greska jer ti izgleda zaboravljas da je spic rezervisan za vilju, mesija, pedra a tu je jos i krkic koji je odlican da ne pominjemo ako ibra ostane kolika je tu guzva.

unistio bi se kad bi otisao tamo....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne ne... griješiš! Klupa je rezervisana za Pedra i Krkića. Napad će igrat Vilja i Mesi, dok će Ibra vrlo vjerovatno bit prodat Milanu ili klubovima iz Mančestera Naravno, ako Ibra ostane, lijevo krilo igraće Vilja. Ako Ibra ode, Vilja će u špic, a lijevo krilo je prazno!

Thanks Thanks Given 
    9,451
    Thanks Thanks Received 
    6,893
    Thanked in
    2,711 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Ne ne... griješiš! Klupa je rezervisana za Pedra i Krkića. Napad će igrat Vilja i Mesi, dok će Ibra vrlo vjerovatno bit prodat Milanu ili klubovima iz Mančestera Naravno, ako Ibra ostane, lijevo krilo igraće Vilja. Ako Ibra ode, Vilja će u špic, a lijevo krilo je prazno!
    ooooo pa oni oce da prodaju ibru da bi napravili prostor za pedra covjece. On je reprezentativac Spanije koji je ove dvije godine odlicno odigrao i on sigurno vise grijat klupu nece..
    Last edited by kaemSe; 14-07-10 at 10:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čovječe, da pratiš malo bolje kako se kreću ti "transfer rumorsi" Barselone, vidio bi da će jedan ofanzivni igrač doć 99%. Jedina mogućnost da se to ne dogodi je da, dolaskom Fabregasa, Inijesta ode na lijevo krilo. Pedrito i Bojan su ipak za klupu. Jbg... ja bi puštio prije nekoga od njih no Ibra.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    o cemu ti pricas njemu bi to bila najveca greska jer ti izgleda zaboravljas da je spic rezervisan za vilju, mesija, pedra a tu je jos i krkic koji je odlican da ne pominjemo ako ibra ostane kolika je tu guzva.

unistio bi se kad bi otisao tamo....
    ja samo kazem da bi bilo dobro da jedan crnogorac ode u barsu. za jovetica je najbolje da ostane dje je bar jos 1-2 godine.

Thanks Thanks Given 
    9,451
    Thanks Thanks Received 
    6,893
    Thanked in
    2,711 Posts

u pravu si ali ugasio bi se jer ovi sad oce da guraju svoje a i rezultati im to omogucuju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Istina. Ima Barsa dosta opcija naprijed, a skoro svi igrači su mladi i jako perspektivni! Joveti bi trebalo vremena da se uklopi u tu mašinu. Dolaskom Fabregasa stvoriće se još više opcija. A kad bi Jo-Jo počeo da pruža loše partije (iz bilo kojeg razloga) brzo bi završio na klupu, jer Pedro i Bojan savršeno poznaju igru Barsinu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Da da http://www.goal.com/en/news/12/spain...jovetic-report

Ko zna što će bit od ovoga (vjerovatno ništa) ali bi mi bilo izuzetno dago da Jojo ode tamo. Anri definitivno prelazi u Nju Jork, tako da bi Jojo savršeno upao na ono mjesto "krilni špic-ofanzivno krilo". Crnogorac u Barselonu Prava stvar, još sam u duhu 13. jula i antifašizma :P
    mislis savrseno bi upao na ono mjesto "grijac klupe" u Barci... al cini mi se da je on pametan momak koji razmislja o svojoj karijeri tako da ne vjerujem da ce otic tamo, a i predsjednik fiorentine je rekao da ove sezone ozbiljno racunaju na njega i da nece trazit drugu zamjenu za Mutua...
    Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Mislim da ce ovaj Biabiany ove godine da eksplodira. Moze da igra napadaca u 4-4-2, il krilnog napadaca u 4-3-3. Ogromna brzina i ubrzanje, sasvim dobra kontrola lopte, eto dako ga Benitez jos usmjeri kako valja.. samo previse je napadaca u Interu, neko ce mroat da izvisi.

Da odgovorim Vladu - Maskerano je pravi igrac da naslijedi Havijera Zanetija na sredini. Zanetti moze da igra lijevog beka, Motta jeste odlican igrac al ako krene da se povredjuje.. Stankovic dobar al stizu godine.. Kambjaso - Maskerano bi bio odlican defanzivni dvojac, obojica su koljaci + umiju sa loptom. Kad tu pridodamo Snajdera, eto sasvim kvalitetne sredine koja je dobra i defanzivno i ofanzivno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Macherano i Cambio su u top5 (po meni) defanzivnih vezista na svijetu tako da cete imat nenormalnu sredinu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.sportskiportal.com/fudbal...eci-ivota.html
    Umire nam voljena hobotnica koja nam je donijela toliko para...

http://www.sportskiportal.com/fudbal...eksualaca.html
    Interesantan clanak,mada ne vjerujem nesto u ovo..

http://www.sportskiportal.com/fudbal...vrijedjen.html

Izgleda da Toresa ceka opet duza pauza...Steta za njega,kad je zdrav kida. Da 10 golova u 10 utakmica i povrijedi se do kraja sezone..

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Macherano i Cambio su u top5 (po meni) defanzivnih vezista na svijetu tako da cete imat nenormalnu sredinu
    Sad citam da Inter ne zeli da plati 30 miliona za Maskerana, i da se okrece alternativama. Jedna je Svajnstajger (cijena je oko 25-30 miliona), druga je Palombo iz Sampdorije. Za Svajnija mislim da je dobro dat tolke pare, Interu bi odlicno dosao jer je ofanzivniji od Maskerana i mnogo vise ucestvuju u izgradnji igre. Al tesko ce ga Bajern pustit, sanse su vrlo male. Isti slucaj sa Palombom, sad kad igra LS, Samp ce se tesko odreci jednog od njenih najboljih igraca. A i Palombo mi je potpuno isti tip igraca ko Kambjaso, za razliku od Maskerana koji jeste zadnji vezni al ima drugacije karaktersitike i stil igre.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima fora sa Bastianom, istice mu ugovor sledeceg ljeta. Tako da, ukoliko ne zeli da produzi ugovor, gube ga Bavarci besplatno na ljeto. Pominje se sledeci 'krug': posto je dosao D'Agostino u Violu, Montolivo ide u Bayern, a Schwaini u Inter. Uhhh, prejako
    @Clapton, ja procitah da je Diego blizu addia, tako da ne znam gdje ce pokazivati klasu (koju posjeduje, sto jest jest...).
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Diego posjeduje manekensku i lezilebudatejede klasu.

Svajni je dobar, ali ne vrijedi preko 20 miliona sa samo 1 godinom na papiru.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Edison Kavani blizu prelaska u Napoli. Prva godina na pozajmicu a onda , ukoliko budu htjeli da ga otkupe, 16 miliona Palermu.
    Jovetic ostaje u Firenci i produzice mu se ugovor do 2015.
    Menadzer Milosa Krasica: " Milos zeli samo Juventus, odbio je sve ostale ponude..."
    Van der vil u zavsnim pregovorima sa Bajernom.
    Murinjo i definitivno odustao od kolarova i vargasa jer trazi beka koji igra bolje odbranu (prica se da je to esli kol).

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

http://www.goal.com/en/news/11/trans...an-leave-milan

Sa odlaskom ronaldinja i dolaskom ibre ovo bi bio sjajan potez... Pato, podolski i ibra, odlichan napad... Sa pirlom i dva trkacha na sredini (flamini, ??? ), sredina i napad se ne bi morali dirati minimum par narednih sezona... Jedino je odbrana problem, bez cb-a i dva beka nemamo shta trazhiti (ajd antonini i mozhe proci nekako)...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    http://www.goal.com/en/news/11/trans...an-leave-milan

Sa odlaskom ronaldinja i dolaskom ibre ovo bi bio sjajan potez... Pato, podolski i ibra, odlichan napad... Sa pirlom i dva trkacha na sredini (flamini, ??? ), sredina i napad se ne bi morali dirati minimum par narednih sezona... Jedino je odbrana problem, bez cb-a i dva beka nemamo shta trazhiti (ajd antonini i mozhe proci nekako)...
    Koji crni Podolski?! A makni mi ga, on umije jedino dobro igrat za reprezentaciju. Imao je najgoru sezonu na svijet u Mainz posrani, ili dje je igrao. A ionako se Manchester City interesuje za njega, tako da...
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

toliko o tome koja ***** su uzela svetsko... piiih

od ovog *****ra iz farselone sam to i ocekivao, al ne i od Fabregasa da ce tako da se smije sa njim... al ocigledno je i njemu ipak mjesto u farsi...

Page 434 of 943 FirstFirst ... 334384424430431432433434435436437438444484534934 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)