federer nije popularan,i da mu da br. . . e kakvih idiota ima ovo je strashno...
federer nije popularan,i da mu da br. . . e kakvih idiota ima ovo je strashno...
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
sto zamaza sliku tako![]()
She is only here to annoy herself!
Nisi Nikolu Perunovica zamazao! Sad znamo ko si!
I am so post-rock I shit sad birds.
Vidi se da je ovo iskusno "zamazano"...btw preko kojeg programa si radio ovo ?![]()
Napredni Zamazivač v2.1 beta
hahahahaha painta ofc,![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
a ovo ?
1994 god. -.-
maknuti linkovi :S
Last edited by zOBLA-gfx; 08-07-10 at 21:34.
Za ovo u tvorza oma, michi te slike sto ti ja zla ocu...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
jes, ako tamo pise 1994. onda mora da znaci da je 1994o i da nikako nije lazni profil u pitanju..
Ovo nije profil ovo je iz grupe... a profil lazni nije bio ... al ga nema vise...kad je ukapirala djevojka sto je uradila ...
Sta je uradila? Sto nisi to okacio nedje drugo, nego link direk sa FB-a? JE LI?! CITAS TI STO TI JA PISEM?
I am so post-rock I shit sad birds.
Sta je bilo, reci reci![]()
rm -rf /
sto je izbrisan link?
zakljucan joj je profil, mada znam od ranije, kako ima losh trip da je neka riba qq
svaka chas mis'im nek se fura i tako to, ali... boli kolko je znaru :burp:
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
malo me podseca na ovu
http://www.srbijanet.rs/vesti/bizarn...o-25-kila.html
kakav je ovo klon iznoguda?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000941575371#!/profile.php?id=100000941575371
Ne znam ko je djevojka, i čini mi se da nije biser no je samo "prisvrbjelo"... A znam da su forumaši dobri momci... Pa ono... :mrgreen:
EDIT: Ipak vjerovatno jeste biser:Bio: sexy, lijepa, zgodna, svi me zele....
a to je lazni profil..
You'll Never Smoke Alone..
To je rebeka beka silverstro![]()
Bila jednom jedna devojcica i zivela u malom selu.Poslali su je u ludnicu jer je ubila celu svoju porodicu.Nakon sto je probala da ubije i psihijatre odlucili su da je ubiju.Nakon toga ona se zaklela da ce se osvetiti svakome ko procita ovaj post i ne nalepi ga za 1h na 10 komentara.Ako to ne uradis ... Višemajka ce ti umreti za 4 sata a ona ce ti se u ponedeljak u 12:00 uvece polako usunjati u sobu i ubijati te svojim nozem.Sad si se uvalio i nema ti spasa.nije bitno ako nisi procitao sve
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks