Srecan praznik ljudi, hvala na cestitkama za Trinaestojulsku nagradu![]()
iako kako se ođe piše svaka reprezentacija može prijavit samo 13 igrača rudić vodi 16 u niš. 16 najboljih minus hinić i barač koji kao najstariji kreću s pripremama nakon niša. svi su zdravi osim pavića, pa će mladi nižić možda krenut protiv australije u 1. kolu.
najava superfinala u nišu: http://www.dance.hr/gostujuce-kolumn...july-2010.html
inače barač se dogovorio s primorjem, mladost je dovela brlečića (nastavljaju s debilnom politikom dovođenja igrača), a navodno brzica odlazi
vaterpolski portal - www.dance.hr
Srecan praznik ljudi, hvala na cestitkama za Trinaestojulsku nagradu![]()
Ima li prenosa zna li se???/
ako ne bude, neka se srame sve TV kuce u CG/...
:)
nije do tv kuca u cg, postavio sam malo iznad saopstenje tv arene. oni imaju ekskluzivna prava i ne daju nikome drugom sa ovih prostora da prenosi
jesu to arena 1,2,3,4??????????
mozemo li mi to gledat na BBM????
ako ne, ima l dje live score, da ne y=trazim sad....
sve tekme su na arena 1, to je kanal koji ide u osnovnom paketu, a 2, 3 i 4 su dodatni. tako da, vjerovatno imate to u bbm [ja imam na m-kablu].
kako je to glupo od arene cus ne dat nacionalnoj televiziji da prenosi utakmice svoje reprezentacije....plus sto sigurno ne mogu imat komentatora ka sto je dugo to 100% ali ajde sad...nadam se da su prenosi na arenu 1 makar posto mi je dobri bbm iz samo njima poznatih razloga ukinuo preostale iako placam paket...
Nema ni na Arenu danasnje utakmice
danas sad-spanija
srbija-juzna afrika
a sjutra crna gora-spanija
srbija-hrvatska
arenasport 1
bar sjutra da gledamo protiv spanije...
arena 1 ima na KDS i ExtraTV, za BBM nisam siguran, ali mislim da nema tog programa tamo. Rekli su da ce prenosit po 2 utakmice dnevno.
sa sajta arene sport 1:
18:00 VATERPOLO : SVETSKA LIGA: SAD - Španija LIVE
19:20 VATERPOLO : SVETSKA LIGA: Ceremonija Otvaranja LIVE
20:00 VATERPOLO : SVETSKA LIGA: Srbija - Južna Afrika LIVE
Last edited by Fidimose; 13-07-10 at 14:32.
<--- leuk
ima na BBM
kakva ESPN?
meni su arene 1.2.3.4 :P
arena sport 1 ce prenositi utakmice vaterpolo svjetske lige, danas 2 meca, a od sjutra sve meceve, tako da ne brinite! konacno da slusamo dobre komentatore!
ima li dje na net to da se nadje?
mada ne vjerujem
nije moguce da je 0-0 vec ovi kasne masala uvjek
Objavljuju rezultat na kraj cetvrtine
e njesra...
ako je tako...
a sad ce poluvrijeme![]()
promjenite i naziv i to je to![]()
Obrisete prvo sve kanale pa ih opet instaliratei sve vam fino onda pise
nego koji je rezultat zna li ko?????
imamo li navijaca?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks