Meni je jedina dilema Podolski ili Vilja :neutral:
malo njemaca imate...
meni ce za danas da igra 5-6 njemaca...i ovi holandjani....roben i snajder...njih ostavljam, pereiru ostavljam iz urugvaja, ima 8 bodova odbrana...
mijanjacu mozda forlana da ubacim KLOSEA....imacu klosea, podolskog u napadu....zxa danas, ozila, kediru, svajstangera, sredina, kapdevilja odbrana, jos razmisljam....lam i jos ovaj urugvajac....
ocekujem pobjedu njemacke....i to bi bio pun pogodak...za finale...
:)
Meni je jedina dilema Podolski ili Vilja :neutral:
meni danas 5 njemaca, lahm, friedrich, ozil, svajni, podolski i 2 spanca ramos i villa... imam xavija na klupi al nemam mjesto koga da ga ubacim, najmanje mi ima od juce m.pereira 8... mozda ubacim xavija umjesto ramosa pa igram u 3-4-3... mislim da ce se bolje provest xavi u veznom nego ramos u odbrani...![]()
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
Nisam napravio izmjene..
Ovo mi se vec treci put desava.. Prva dva puta 40-50 bodova, sad na Kasiljasa 8, Puyola 10 i Xavi 7.. Tragedija!
prije 10 minta imao sam 81 i ponadah se, bar do 90 kad sad gledam 74 boda...uzas uzas uzas
Od 11 igraca, imam 8 njemaca i 2 urugvajca....
naravno, imam holadnjanai spanaca, ali njih sam stavio u stek... do sjutra vece
nadam se da cu na kraju biti makr u top 20
lose, samo 3 imaju po 8 bodova...uzas....3 nisu mi ni igrala...
Ja zaboravih na ovo ali eto uzeh 14 poena na 2 igrača i imam sjutra 7(dvoje će imat 0 bodova)...
deuscroix
veceras se zavrsava nase takmicenje...sta ocekujete koji plasaman...npr od 5-10 top 20 top 5![]()
Rekao bih da zavrsavam na 4 mjesto u generalnom i 3. u World Cup Mode-u. Ja zadovoljan.
Cestitke Neivahu, prvi i u generalnom plasmanu i u World Cup Mode-u!
Release Yourself
ja 25 - ti , e ebi ga, bar da sam u top 20
ali def, start je najvazni...nisam dobro startovao, itd..
Drugi u nasoj ligi, cetvrti u cup mode-u...
A na nivou CG dijelim 4. mjesto, ali zato sampion u cup mode-u!![]()
bar sam bolji od shone-a HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAH
Nisam ušao u prvih 20 ni jednom ali kad sve saberem ipak moram bit zadovoljan sa 24 mjestom kad sam na kraju stigao i DzoniS(jedno vrijeme si bio i 8 ) i Shone (koji je takodje bio u prvih 10)...u prve dvije runde sam bio ispod prosjeka a u zadnju sam imao i 2 igrača sa 0 bodova ali eto skupih 74
ps:nastavićemo na ligu šampiona....
deuscroix
1NeiVaH NeiVaH 651
2Italia Brent1986 623
3FK Stirovnik SocratesMNE 621
4Kotor_Team Kotor_Team 588
5Blavori Neshman 585
6AJVAN Prophet111 584
7SERBIA_fans MARKO_ZEMUN 571
8Crvena Stijena madridista92 565
9Pedipalpi Helicera 557
10FK Dabolina didileja 554
11Idioti Idioti 552
12Zanzubijci Zanzubijac 552
13S.S.Lordovka drazaIRR 551
14Winners Quazar 548
15JNA globy14 547
16TiTaNs MeDo_JE 544
17White Eagles markohn22 541
18"Bestes Team" mehmedmele 539
19Riquelme Otrant 536
20Avi's Bokeeca 536
U zadnjem kolu upadoh u Top20. Prezadovoljan, s'obzirom da sam izgubio jedno 60-70 bodova zaboravivsi izmjene. Pozdrav do septembra i Lige Sampiona (a i Lige Uefa)![]()
BRATE, ova igrica malo krade ali dobro....minut prije kraja tekme imaos am 83 boda....odjednom 71....
proslo kolo mi skinuli 5-6 bodova, preproslo 3 boda....onda skidanje igracima poene, pa brojis sanse forlana npr 5 sansi za gol, a tamo BONUS NAPAD 1 npr...uzas....namjestaljka sto posto...:trashcom:![]()
Last edited by night_silence; 11-07-10 at 23:15.
deuscroix
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks