ne znam je li bilo..
You'll Never Smoke Alone..
Samo nemoj grb Intera stavljat na avatar, da te zamolim![]()
izgleda da ce ibra put sitija...srecan mu veliki put.
baloteli u mancester a u inter dirk kajt (pravo pojacanje za inter).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
I to će Ibra dobit neku bolesnu platu u Sitiju. Barseloni banja, povrnuće pare koje su dali za njega + skinut njegov ugovor sa spiska.
Baloteli će valjda otić za 35 miliona, a dovođenje Kajta mi se nešto ne sviđa. Samo računam da će Benitezu on odlično doć da forsira svoju formaciju 4-3-3. Eto'o i Kajt mogu da igraju po krilima, a dobri su i u defanzivi. Nešto kao Murinjova taktika, samo ne znam oće li novi trener Intera imat dovoljno autoriteta da natjera Etoa ponova da igra kao krilo![]()
Maskerano mi je nekako igrač po meraku za poziciju zadnjeg veznog, pravi pit-bull. Mislim da će bit pravi nasljednik Havijera Zanetija na toj poziciji, stvarno je neumoran trkač i strašan u duelima. Jedino što nema prodornost kao Zanetti, il ne može po potrebi da igra beka, al zato ima mnogo bolji pregled igre i dodavanje. Vidi se da je u Liverpulu učio one duge pasove od Džerarda i Alonsa.
Ako Maikon ode, a nešto sad nisam najsigurniji da oće - alternativa je desni bek Holandije i Ajaksa Van Der Wiell. Perspektivan i vrlo ofanzivan igrač. Mada je meni Maikon nezamjenjiv. Doduše, ne razumijem zašto Real oće da ga dovede kad ima jednog Serhija Ramosa, ne gori im pod noge. Bolje da zapnu npr. za Patrisa Evru, koji je duplo bolji igrač od isprđelog Ešlija Kola. Mada poznavajući politiku Reala, kupiće lijevog beka Čelzija i usrećit se sa njim.
svidjece ti se KAjt (ako ga dovedu)![]()
Đenova dovela dva pojačanja, dva Eduarda: Eduardo da Silva iz Arsenala (ipak još uvijek ništa zvanično) i portugalski golman Eduardo iz Brage.
Opet su počeli sa trpanjem napadača. Eduardo, Toni, Akvafreska, Palasio, Skuli, Paladino, Međorini...
Kranjčar aut za ovu sezonu.
Last edited by [kinetic]; 08-07-10 at 15:58.
Skuli je bio sasvim dobar prošle sezone... Mislim da su mogli bez Tonija, ko zna koliko ga plaćaju, a samo će da zauzima mjesto nekome mlađem, kao da im nije bio dovoljan Krespo prošle sezone.
Jovanović i zvanično u Liverpulu.
City nije normalan,koliko samo igraca imaju bruka;
http://www.sportskiportal.com/fudbal...podolskog.html
http://www.sportskiportal.com/fudbal...eo-kjaera.html
pametan potez momka sto nje pojurio u veliki klub...stoperi kasnije sazrenu,tako da mu je wolfsburg dobar klub da stekne iskustvo
http://www.sportskiportal.com/fudbal...o-ronaldo.html
o ovom narcisu ne treba trositi rijeci ;D
Umijemo i mi uc' na sportal...
Dobro,ja da olaksam i izbacim najnovije vijesti![]()
Trudi se momak nesto korisno i pametno da napravi, sto je problem?
Bolje slijedite njegov primjer, a ne se glupirate kao obicaju.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ja pozdravljam to izbacanje vijesti. Radije bih to da imam na jednom mjestu, nego da mlatim po netu bezveze. Ali je jasno da Case brani kolegu zbog avatara i usera, jer je znao iste primjedbe da daje drugim korisnicima za istu stvar :mrgreen:
DICIOTTO
zar nije svrha ovog topica da se procitaju vijesti koje su ovoga tipa...samo ti nastavi ovako a vazda ce se nac oni koji imaju nesto protiv![]()
+1
...............
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Ako je istina sto se pise da ce Ibrahimovic u Siti, a Robinjo i neki milioni u Barsu, jos se Ibrahimovic i isplatio . Odlucio je klasiko i sad ga prodaju ne manje nego sto su ga svojevremeno preplatili.
Iz ofsajda. Ofsajda. Jedina bitna stvar koju je napravio za godinu dana bila je neregularna.![]()
Rafael Nadal pomaze Majorci tako sto je postao jedan od akcionara kluba. kaze da ce uloziti i do 10 miliona eura u "svoj" klub. bravo rafa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks