Prespreman je !
Prespreman je !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Koliko je samo piva tu stalo...
Bijo si poziw koi se neodbija
http://www.sportskiportal.com/fudbal...nu-loptuq.html
Ako ima pravde uzece je! Idemo Vesli!
Cini mi se da sam procitao da je Adriano kasnio vec na prvi trening.
Brazilci su to!
Ako iko zasluzuje zlatnu loptu, to je Diego Alberto El Principe Milito.
Covjek je svojim golovima rijesio sva 3 takmicenja. Najveci kada je najpotrebnije.
Odma iza njega Sneijder.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Pa da znas da je tako.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
A iza Zanetija Materazzi... Lezite...
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Cigrinski se vrnuo u Sahtjor za 15 miliona.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
da je brazil prosao dalje onda bi i maicon bio u opticaju![]()
...
Da, trebao je sam sebe da stavi u prvih 11.
Zanetti bi trebao da uzme tu zlatnu loptu cisto kao nagradu za jednu fantasticnu karijeru. Mada kad ni Maldini nije uspio da je dobije, a zasluzio je vala da jebe oca..
Messi je imao strasnu sezonu, Kristijano Ronaldo isto. Al su na reprezentativnom nivou popusili, ne znam kolko se to vrednuje. Isto vazi za Runija. Mozda taman zasluzuje Snajder da je uzme, posebno ako povede Holandiju do titule SP. Il Diego Milito, fantasticna sezona, odlucio na sva 3 fronta..
kazu da ce u 5 biti mesi, vilja, roben, snajder i cavi.
e sad ko ce bit prvi...
mesi je rasturao do svejtskog, cai i sad dobro igra, vilja igra fenomenalno sad a snajder i roben su, definitivno stepenicu vise jer igraju odlicno i an WC.sad ne znam kako se sve to vrednuje.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ako Holandija osvoji SP - Snajder.
Ako Španija osvoji Svjetsko - Vilja, jer će biti prvi strijelac.
Ako prvenstvo ne osvoje niti Holandija niti Španija, onda će biti Mesi.
Roben i Ćavi nikako, mada je Ćavi zaslužio.
Milito,Roben,Snajder,Cavi...
Mesi rasturao,ahahahahahahahhaahahahah.
Jeste po jadnoj Primeri,ali kad je trebala da se rijesi velika utakmica bio je manji od makova zrna![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ako Holandija osvoji Snajder sigurno.Roben ne moze nikako pored njega.
Ako Urugvaj osvoji Forlan mozda.
Ako Njemacka osvoji Lam ili Svajnstajnger,Miler tesko.
Ako Spanija osvoji Xavi.
Ali po svemu prikazanom do sad nema dileme ko je najvise zasluzuje-Snajder.Milito bi bio rame uz rame s njime da je imao krstenog selektora.
Raise my hammer,take my aim
Ako Urugvaj osvoji (ili upane u finale) neka je daju Forlanu lagano. Čovjek već 2 3 godine igra fantastično i doveo je Urugvaj do ovoga đe je sad. I za Atletiko igra vrh. Nebitno što nije zvijezda. Pokazao se u svako moguće takmičenje...
Ako Španija osvoji onda Ćavi, definitivno. Vilja daje golove i sve to, ali Ćavi je doktor i Barse (tolko silnih godina (sa tolko silnih pehara)) i Španije (od kad igra za Španiju glavni je igrač).
Ako osvoji Holandija, Šnajder, laganica! 100% zasluženo! SVE JE OSVOJIO I ŠTO ĆE IKO VIŠE IŠTA OD NJEGA!
E sad ako osvoji Njemačka, vjerovatno će se pojedini nasmijat, ali ja msilim da bi je uzeo Švajnstager! Zašto? Jer je imao odličnu sezonu sa Bajernom, a glavni je igrač Njemačke koja razbija na svjestko. Otprilike isto kao i kad je (isto poslije svjestkoga) Kanavaro uzeo. Imao je dobru sezonu u Juve (mada je to nevažeće zbog kalćopilija, to su ukrali), a i za Italiju na svjestko odigrao je fantastično par mečeva. Otpilike ista situacija kao i sa Švajnijem. A bilo bi i nepošteno da sad neko ko nije prvak svijeta uzme zlatnu loptu, kad su već tako i prošli put za svjetsko računali i bodovali.
Kako bi dobro bilo da to Švajni uzme, ali teško...
Murinjovi fudbaleri ne bi trebali da se računaju, nije pošteno.![]()
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks