Vijesti su sprdnja od televizije,uostalom kao i svaka televizija u CG lise IN-a i RTCG-a![]()
vijesti ce je izgleda titlovati na nas.
Vijesti su sprdnja od televizije,uostalom kao i svaka televizija u CG lise IN-a i RTCG-a![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
a kako za koga...pitaj sad ove gospodje sto ce da gledaju seherezadu na njoj![]()
@Sale ja bi te zamolio da mi odgovoris....znaci jesu li vama TV vijesti trazili da ugasite 1001 na fox tv ?isto tako pitam i za indjiju,pa za sundjer bob...jer su svi oni kao navodno "otkupili prava"i ajmo sad gasite ovaj kanal pa ovaj itd???OK za sport razumem u potpunosti !ovo gasite,a ovo ne gasite....
ako vec placam 10 eura osnovni paket ocu svi kanali da su mi dostupni,jbe se meni ako je neka TV otkupila prava za neku emisiju,seriju,crtani,sport(okej za sport ponavljam da mogu da razumijem)ali ovo ostalo zaista ne !!!???
ovo je strasno zaista....SRAMOTA....OVO SE MOZE DESITI SAMO OVDJE U CRNOJ GORI I NIGDJE VISE !!!:burp::burp::burp:
hahahahahaa....aoooooo![]()
Naravno da su trazili da se ugase serije na drugim kanalima, ne samo na extra tvu ego I na ostalim platformama.
Prava su prava, bila ona za sport ili sundjer boba.
Televizije se u cg (i ne samo u cg) bore za opstanak, tako da je svako povecanje gledanosti za njih od zivotne vaznosti.
Agencija treba da uvede pravilo, koje će najbolje prezentovati čuvena poslovica:
"ko prvi njemu đevojka"!
Znači ako je fox kupio prava, i počeo sa emitovanjem, znači
nema zatamnjivanja.
Trebalo bi da se udruže kablovski emiteri i da uilože žalbu,
ovim majmunima iz agencije!!
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
nije sve to tako jednostavno...fox je otkupio prava za teritoriju srbije valjda a ne za teritoriju crne gore...i sad se sve lomi nama o glavi...
Onda treba Fox da se izbaci iz ponude kablovskih operatora u CG i ne samo Fox ili da se jednom za svagda uvede neki zakon kloji stiti i nas koji svakog mjeseca placamo kablovsku,redovno!![]()
kako dolazi na racun telefonski stavka kada se iznajmljuje film, sto pise?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Sljedeće kanale: RTS1, RTS2, B92, Happy TV, Avala, HRT1, HRT2, CMC, OBN, SLO TV 1, Fox, NOVA... treba sklonit iz ponude i zavrsit pricu sa tim sasavim zatamnjivanjem slike...ako sam koji KANAL preskocio neka mi oprosti njegov glavni urednik![]()
Jesi B92 info![]()
Zbog cega je ugasen Lud Zbunjen Normalan sa Nove, koja ga je to lokalna otkupila?
Ok, hvala. Kad se emituju ove serije sto je Vijesti otkupila? Sajt im je užas![]()
nisam siguran ali cini mi se da sam cuo negdje da ova serija 1001 noc na vijesti pocinje tek od septembra ???
jel moguce ovo ?
Ne bi trebalo u septembru , u novinama najavljuju "uskoro"![]()
Sledeceg ponedjeljka krece serija 1001 noc na TV VIJESTI.
Ma to sve treba skidat' i tako gledat'![]()
nama treba jaki sindikat!!!!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks