boksa
svaka preporuka , ekstra ...
ne slazem se jer mozes 1000 postova spicit za nekolika dana, komentarises i spamujes sve i svasta i eto sad si kao covjek od povjerenja. sta znaci uopste broj komentara koje si postavio?
trebalo bi napraviti da ti ljudi postave reputaciju i da to ne moze da se mijenja i brise, fino svi na tvoj profil nalijepe kako su poslovali s tobom, sto je i kako bilo, ko je (ako je) koga zeznuo i cao. a ne da na ovaj post svaki put trazim na 50 strana info o nekome kakav je, postuje li dogovor i td. treba to na profilu da bude.
a broj postova nista ne znaci, moze neko imati 50 postova pa bit masu kvalitetniji i poslovniji od ovih sa 10 000 koji su obicno beskorisni spameri.
boksa
svaka preporuka , ekstra ...
pedjank - jeste da je kupio sitnicu od mene, ali najlaksa transakcija koju sam imao do sada![]()
E-mail : [email protected]
ne bih da imenujem ljude,nek se sami pronadju:
1.rezervisi mi za sjutra,dolazim popodne-a ne mogu nikako nisu mi kola tu,mozda dodjem,ne obecavam
2.rezervisi mi za sjutra,zovem te u periodu od 14:30 do 15:30-i nigdje poziva
Z600 - preporuka. nasli se, pogledali planinarski sator koji sam prodavao detaljno, otvorili, rasklopili, sklopili, sve ok, trgovali. sve gospodski i po dogovoru.
ja kupujem nesto i predlozim cijenu,a pojedini ne mogu a da ne prokomentarisu ili da posalju po 10linkova kako to vrijedi vise ili slicno...ako kupujes predlozi cijenu i ocekuj da ti prodavac kaze da ili ne,a ako prodajes kazi cijenu i tvoje je oces spustit ili ne...
Zeljko_pg - maksimalno korektan, strpljiv (bilo je doslo do neke zabune, nisam mogao da nadjem radnju) i, sto je vrlo vazno, fenomenalna cijena za stvar koju sam kupio (25% bolja od najbolje konkurentske u pg). Svaka preporuka.
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
chatnick - maksimalno korektan, ispostovao dogovor cak iako je doslo do zabune![]()
Svaka preporuka!
VelePG - MAXMnogo korektan za saradnju, transakcija protekla u najboljem redu, predmet koji sam kupio je bio u znatno boljem stanju nego sam očekivao.
bugs_bunny - zvao za stvar, rezervisao, dosao, pogledao, kupio, sve ok, brzo i po dogovoru. preporuka.
Last edited by higher; 27-06-10 at 19:51.
varvara - zvala, rezervisala, nasli se, pogledala i prije nego sto je poceo da joj se topi sladoled odlucila se i kupila stvarsve ok, brzo i po dogovoru. preporuka.
Martin Mcfly
Preporuka , korektan , sve najbolje .....
casual boy-ok momak
Rijetko trgujem odje, tacnije mislim samo dva puta.
Prvi put NikolaPgcity, sve po dogovoru cak mi donio sat.
Sada Nooth1ng, sacuvao mi memoriju i prodao po dosta povoljnoj cijeni. Sve po dogovoru.
Hvala
pohvala za Nooth1ng - a, sve ekstra , svaka preporuka , ujedno savjet za sve curice da kupuju kod njegapoz
https://forum.cdm.me/member.php?u=12129
Znaci, sve preporuke za Martina, vrlo dobar momak, dosao je u NK da pogleda moju kolekciju, ispostovao me je max, uzeo je 3 telefona, zao mi je sto nije vise, ali makar znam da su u dobrim rukama:P Jedini coek koji sa clanom mr. nikad necu uzeti pare, jer su korektni momci maximalno, tako da nisam htio da nplatim!
fer i posten, opet kazem.
P.S
ima najjaci BMW na svijet def![]()
067-123456
@stefke
@montenegrina
@EOPOMALO
.............................. HVALA !!! - SVE PREPORUKE I ZA VAS !!!
Pohvala za sport89,kupio sam danas sajt od njega,momak mi je sve fino objasnio,dao mi neke kontakte,malo sam ga namucio ali valjda se nece naljutiti hehe
Sajt je odlicno odradjen,zadovoljan sam i ubrzo ocekujte opet najnovije vijesti iz svjeta sporta!
Guliwer13 - moja četvrta trgovina s čovjekom, zaslužuje poštovanje, odgovoran, profesionalan.![]()
Nebojsa10, sve pohvale. Covjek vise nego korektan...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks