Page 35 of 271 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast
Results 851 to 875 of 6751

Thread: iPhone (Helpdesk)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad ja pozivam sve je normalno,a ovo kad mene oni pozovu svaki drugi,treci put ne cujem nista,kao da nema linije uopste a oni mene cuju.. a kako mislis preko i tunesa da uradim restore? hoce li mi se izgubiti podaci i hack za njega ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odradio sam restore preko i tunesa ,i sad mi se telefon zakljucao ... pokusao sam da pratim neka uputstva,odradio onaj snowbreeze ,sve je islo ok al mi telefon ne mrda sa pocetne strane gdje je slika sync kabla i itunes,i ima samo opcija za emergency call...neki savjet bi mi dobro dosao :/

Thanks Thanks Given 
    1,692
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Koju karticu koristis, tj. da li je kupljen u cg ili je unlockovan sa neke strane mreze? Sta se dogadja kada ga resetujes (drzis power i home dugme dok se ne resetuje)?

odradi ovo http://support.apple.com/kb/ht1808 ako je zaglavljen na apple logo, tj. ako nece da se butuje do kraja, a ako treba da ga otkljucas, to ces morati da potrazis na iclarified.com
    Last edited by Sale; 29-06-10 at 22:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hvala sale na odgovoru al uspio sam ga otkljucat sa redsnow..sad kad sam ga resetovao cu vidjet jel mi problem sto tokom poziva ne cujem nista bio do softvera ili do zvucnika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li bluetooth ili ne?

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Ima, al ne mozes ga (zvanicno) koristiti u klasicnom smislu kao npr na Nokiji za razmjenu podataka izmedju 2 mobilna telefona.
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    1,692
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Pa bas izmedju dva iPhone-a moze da razmijeni podatke, ima dosta aplikacija

ali primarna upotreba, bez dodatnih aplikacija, je za slusalice

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

E posto sam presao sa xp na windows 7 obrisao sam itunes I beckup e sad kad bi sinhrozivao opet iphone sig bi mi obrisao sve aplikacije i podesavanja,a htio sam da updejtujem softwer pa me zanima postoji li nacin da sacuvam podatke sa iphone a da pri tome updejtujem softwer?

Thanks Thanks Given 
    525
    Thanks Thanks Received 
    496
    Thanked in
    130 Posts

Zakacis ga, pa desni klik na telefon u iTunes, pa backup, pa transfer applications pa onda mosh sta oces
    www.jaredic.com
    ˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne razumijem se bas najbolje oko Iphone-a, sjutra treba da dobijem 3GS pa me zanima da li on moze da se jailbreakuje ako ima iOS4?

Thanks Thanks Given 
    1,692
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

moze, pogledaj na iclarified.com

@qwert
    kao sto je Fenix rekao, samo odradi i ovo http://support.apple.com/kb/ht1848

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    moze, pogledaj na iclarified.com
    Hvala, pogledacu

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

odradjeno,e sad jel vam sporiji IPHONE SA 4.0 Softwerom kod mene je u pitanju Iphone 3G 16GB,i sta je inace poboljsano u ovoj verziji (4.0) softwera ?

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Ako si stavio unlock za iOS4 sa multitaskingom na 3G, onda ce ti biti sporiji... Navikni se na dvoklik na Home button i onda da gasis sve aplikacije koje su ti prikazane u listi (zadrzis prstom na aplikaciju i onda na X)... Nije dzabe Apple predvidio multitasking samo za 3GS i 4...

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

ma IPHONE JE SIMFREE i nije nista petljano a kad kliknem na home dva puta nista se ne desava?Iako je predvidio samo sa 3GS i za 4... zasto je moguce uraditi update na 3G ako vec nije predvidjeno?

Thanks Thanks Given 
    1,692
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Nema multitasking na 3G sa iOS4, samo na 3GS+, ali pri jbkovanju mozes da omogucis i to, battery percentage... (ne kapiram zasto ovo inace nije dostupno za 3G)

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Zato sto su 3G i 3GS dva svijeta po pitanju performansi... Dakle tebi nije multitasking jer ga nisi krekovao, onda ok...Ne bi trebalo da je nesto mnogo sporiji nego inace...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedno pitanje , moze li da se promijeni zvono na Iphone 3gs. Znaci ubacio sam neke pjesme preko iTunes-a , ali ne mogu da ih stavim kao zvono nego ima da biram one fabricke glupe melodije?? zna li neko kako da promijenim da mi bude neka mp3 pjesma??
    "We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    49 Posts

Ovako...Prvo morash da napravish melodiju do 30 sekundi...Kad napravish,bice u mp3 formatu i onda skini program Format Factory(oko 2-3mb) i konvertuj je u .M4R...Otvori iTunes i u onom lijevom stablu klikni na Ringtones,tu je ubaci i sync...
    Ako budesh imao problema,pitaj...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa samo 30 sekundi moze da zvoni.. Ovaj , znaci mogu vishe tih melodija od 30 sekundi da sync-ujem i mijenjam... Hvala..

Ovaj a mogu li kako da brishem pjesme direktno iz Iphonea?? nmg nidje da nadjem delete...
    "We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Ima fora bez skidanja tog programa, malo komplikovanije. Sad ne mogu tačno da se sjetim postupka, znam da ja tako ubacam melodije, i ide otprilike ovako:

Ubaciš pjesmu odakle oćeš da izvučeš melodiju u itunes, onda klik desnim dugmetom na nju i INFO, i onda u dva slobodna polja određuješ odakle očeš da ti 'katuje' pjesmu. Imaš max 30 sekundi, npr. 0:00 do 0:30, mada pjesmu ne moraš kidat od početka. Al preko 30 sekundi ne može..
    Nakon toga ide OK, onda opet desni klik na pjesmu, i CREATE ACC file(il tako nešto). Itunes odma ispod pjesme napravi novi fajl od 30 sekundi dužine. Drag&drop fajla na desktop, onda ga konvertujte u .m4r. format (može sa ovim programom što ga je ribomax predložio, mada ja nisam pokušavao).

Ja mjenjam ekstenziju tako što fajl cut/paste prvo u neki folder koji neću da brišem(jer fajl ne smije da se briše uopšte, čak i kasnije kad bude prebačen na tel., pošto ga Itunes uvjek sinhronizuje sa telefonom prilikom kačenja na USB).
    Kad prebacite fajl u neki folder, otvorite Total Comander (mnogo koristan program, ima ga netu), zatim nađite fajl đe je smješten. I obzirom da Total Comander uvjek prikazuje ekstenziju, samo je zamjenite sa .m4r. (edit: sa tačkom na kraju)
    Nakon toga dvoklik na fajl, učita se u iTunes, sinhronizujte sa telefonom, i eto.
    Last edited by Mitro; 07-07-10 at 09:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam to nekako ubacio ... kako - nema sanse da bih uspio da ponovom

Ima cak i neka aplikacija na app store , cini mi se ...

samo znam da mi je google puno pomogao

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Pomaže google, ima i dosta programa. Ja sam neđe sasvim slučajno našao uputstvo (ovo gore), i po njemu sam radio.

Samo još jedna stvar - ako 'katujete' pjesmu koju koristite u iTunes redovno, kad završite proces, samo odete opet na nju, desni klik na info, i pobrišete one parametre vezane za start-stop katovanja (tj. vratite ih kako su prije bili). A ima na Appstore svega, ja sam čak karticu izvukao da mogu tako da kupujem ponešto. Npr. platio sam po 0,99$ dvije igrice, Angry birds i Flight control, i zaisto sam ih se naigrao. Doduše, za neke skuplje programe čekam JB za OS 4.0, kao što su npr. quick office, iGo maps i razni drugih programi. Jer samo mape za Evropu (preko iGO navigacije) su oko 70€, što je baš mnogo.
    Al ima pun ku*ac tih programčića od po 1$ koje je greota nabavljat krekovane.

Aj ako ima neko preporuku za neki koristan program il igru, nek navede. Ja sam zadovoljan kako radi FB aplikacija, ubacio sam i Skajp koji odlično radi, preko hands free se može lagano pričati, a valjda ima opcija i da se koristi pozadinska kamera za video call. Jes da nije isto kao klasični video call đe se gledate direktno, al može da posluži. Još da vidim kako radi yahoo messenger i msn od tih social programa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje se moze zakaciti na Wi Fi ovdje u PG?? po mogucnosti da se ne kucaju passwordi i ta sranja...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Page 35 of 271 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)