View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 252 of 942 FirstFirst ... 152202242248249250251252253254255256262302352752 ... LastLast
Results 6,276 to 6,300 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Iako su kotorani optimisti nisam siguran da ce Pavlovic ostat. Mada, rekoh da me to bas i ne bi razocaralo... Uglavnom, ako dovedemo nekog centra to bi moralo bit na najmanje dvije godine...
    Ovo sto Vasas radi mi je skroz bzvz.
    koje i zašto?
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa pustaju 4 najbolja igraca (braca Varga cak odlaze u Primorje!), a dovode Boskovica i Kissa koji igraju istu poziciju (iako je Boskovic desnjak). Mozda ce sve imat smisla ako dovedu kvalitetnog centra, beka i dva igraca lijevo. Dakle jos 4 igraca. A sumnjam da ce to uradit.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

mislim da su hosnyanszky i gabor kis otisli zbog neke zesce svadje. da li medjusobne, ili su se obojica sa klubom pokacila, to nisam siguran. ali mislim da su i neke tuzbe padale

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Bogami cuda se cine, ali kako stvari stoje, jadran ce ubjedljivo najslabiji biti sledece sezone U odnosu na kotor i budvu naravno...
    U sustini crep nam i nije neko pojacanje, trpat tri ljevaka u tim je po meni glupost velika, a pravo da vam kazem j ane mislim da ce on imat i neki poseban motiv da se pokaze u novom klubu..
    Ali , dobro neka o tome razmislajuj oni koji su ga doveli..
    Izgleda da bas sva prorocanstva sa foruma se ne ostvaruju, ja to samo nadajuci se da radovic nece u Partizan da zavrsi
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije me bilo par dana i evo vidim odje milijardu informacija o mogucim transferima, explodirace mi glava...

zar je bebic jos u jadranu ffs??? da sam na njegovom mjestu, sam bi spakovao kofere i lagano doma.

znaci kljucni igrac iduce sezone ce nam biti n. janovic? sjajno.

prica li se sta za udovicica? jos uvijek je slobodan, da mi je znati ko ce ga maznut. s obzirom da se jadran 'oslobodio' 2 jako visoka ugovora, ne vidim razloga da ga ne angazuju.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Ali , dobro neka o tome razmislajuj oni koji su ga doveli..
    Zar nisu odustali od njega ???

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Arena daje izjavu Radovica, kaze da se dogovorio sa Partizanom. Dakle, vec 5. igrac koji je otisao, jos nijedan nije dosao. Imace Tucak puno posla...

Onu utakmicu protiv SAD~a smo igrali bez Zlokovica (naravno) i Gojkovica i sobzirom na jak trening prije utakmice nije se vise ni moglo ocekivat.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arena daje izjavu Radovica, kaze da se dogovorio sa Partizanom. Dakle, vec 5. igrac koji je otisao, jos nijedan nije dosao. Imace Tucak puno posla....
    kao sto rekoh, prica se samo o odlascima, i igraci odlaze, a niko nije dosao. a bez obzira sto je janovic ostao, sumnjam da mi mozemo nesto konkretnije uraditi samo s njim i gojkovicem.

isto tako mi nije jasan potez vukcevica da ode u budvu, ajde da je otisao u neki jaci klub u inostranstvo, pa cak i u partizan, ali ovim potezom me stvarno razocarao, pogotovo jer je imao i naklonost novskih navijaca i sve. pare su cudo. ^^
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Mene cudi da je Boro dozvolio da mu kvalitetni igraci idu u Budvu...Prije 3 godine je plakao (i molio da se ne otimaju igraci!!?) kad se Uprava Primorca raspitivala za jednog novljanina. A budvani po obicaju, prvo gledaju kako da oslabe rivale... Nesto nisam siguran da ce ucinak Vukcevica bit veci nego Franicevica, niti da su ga manje platili od onoga...

Vezano za ove odlaske iz novoga, juce vidjeh jedan interesantan podatak ~ 1996. je za VK Budvansku Rivijeru nastupilo 11 kotorana, kao i trener, (pokojni Dzimi Gopcevic). Uz jos 10~tak kotorana koji su igrali u Srbiji odnosno sirom Evrope... I pored toga Primorac je u svom klubu imao samo svoj kadar (i bio pri dnu). Ali, potenciram ~ u klubu su ostali samo kotorani.
    Nikad nismo dovodili prosjecne igrace sa strane... Vidjecemo kako ce se sada postavit novska uprava.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

ne znam jel jadran ima koga od tih klinaca da stavi. ja bi svakako radije to, nego da dovode bilo koga. bojim se da je za neke, ako su ista i valjali, prosao voz. tesanovic i ta ekipa, oni su sigurno stagnirali.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nema veze, on i ta generacija su jos uvjek mladi. Imamo mi neke od 26 i vise godina kojih nikako da se trsimo...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

slazem se da treba uvesti mladje generacije, ali isto tako, ako zelimo da budmeo profesionalni klub koji ce se ucestvovati u toliko takmicenja, onda tu mora biti par igraca, pola, koji ce vuci ekipu.

isto tako, samim tim sto je vukcevic mladji od franicevica im je pojacanje, jer franicevic, kao i smodlaka, kad ispliva 1 napad, nema bas snage da se vrati, a isto tako, vukcevic njima nije toliko pojacanje, kao sto je nama oslabljenje tima. meni samo nije jasan njegov potez, jer su se u jadranu uvijek korektno ponasali prema njemu, imao je dobru minutazu, sve moguce, ali jbg, pare su cudo, opet ponavljam.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Red bi bio da se konacno da sansa mladjima, koji vec godinu-dvije treniraju sa prvim timom. Cattaro je nudio 40 000 za momka koji je kapiten juniorske selekcije, '91. godiste i iz Jadrana ga nisu pustili i on jos ne zna sto ce bit s njim i oce li potpisivat profesionalni ugovor...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    slazem se da treba uvesti mladje generacije, ali isto tako, ako zelimo da budmeo profesionalni klub koji ce se ucestvovati u toliko takmicenja, onda tu mora biti par igraca, pola, koji ce vuci ekipu.

isto tako, samim tim sto je vukcevic mladji od franicevica im je pojacanje, jer franicevic, kao i smodlaka, kad ispliva 1 napad, nema bas snage da se vrati, a isto tako, vukcevic njima nije toliko pojacanje, kao sto je nama oslabljenje tima. meni samo nije jasan njegov potez, jer su se u jadranu uvijek korektno ponasali prema njemu, imao je dobru minutazu, sve moguce, ali jbg, pare su cudo, opet ponavljam.
    stavljanje franićevića i smodlake u istu rečenicu je "bogohuljenje".

jadran ima janovića, gojkovića i šćepanovića, znači 3 člana prve postave reprezentacije. jasno, problem je što nema beka ni sidruna i tu će morat dovest nekoga. imat će vrlo solidnu ekipu. a i tucak je u šibeniku naviko radit u "nemogućim uvijetima".

Pa pustaju 4 najbolja igraca (braca Varga cak odlaze u Primorje!), a dovode Boskovica i Kissa koji igraju istu poziciju (iako je Boskovic desnjak). Mozda ce sve imat smisla ako dovedu kvalitetnog centra, beka i dva igraca lijevo. Dakle jos 4 igraca. A sumnjam da ce to uradit.
    jedan od vargi je uzjavio da mu je bilo dosta igranja pod stalnim pritiskom imperativa osvajanja prvog mjesta :???: u vasasu i daje to jedan od ključnih razloga odlaska.
    doveli su boškovića i kissa za desnu stranu, barnabasa steinmetza na beka i planiraju još jednog jakog sidruna. dogodine misle dovest i adama steinmetza i vjerojatno još koga i za 100 rođendan napast naslov prvaka europe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

A ko to vrjedi 40 000 od 91 godista molim te lijepo??? saric, vidovic ili ne daj boze latinovic?
    A kakva bomba :P
    Pa za te pare mozes da ga biras... Dobri su to momci, ali ..Dje , mozda je to doduse bilo u zanosu stvaranja ekipe i uzivanju u lovi koje vise nema.
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    stavljanje franićevića i smodlake u istu rečenicu je "bogohuljenje".

jadran ima janovića, gojkovića i šćepanovića, znači 3 člana prve postave reprezentacije. jasno, problem je što nema beka ni sidruna i tu će morat dovest nekoga. imat će vrlo solidnu ekipu. a i tucak je u šibeniku naviko radit u "nemogućim uvijetima".
    1. njih 2 sam u istu recenicu stavio samo u smislu plivanja, ne tehnike naravno.

2. da, jadran ima 3 reprezentativca, ali sumnjam da gojkovic i janovic mogu nesto konkretno u napadu da naprave...doduse mozda se janovic sad malo vise oslobodi kad su otisli ovi 'glavni' suteri (ivovic i radovic), ali opet, ne znam koliko oni mogu.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    SAD dobile CG u prijateljskoj [ne znam da li je vec neko pomenuo].
    7:6, azevedo dao pobjedonosni gol 40 sekundi prije kraja
    da sve bude tragicnije, cijelu utakmicu smo vodili 3 razlike, u zadnju 1/4 usli s rezultatom 6:4 za nas, i nismo dali gola do kraja, a SAD 3 i okrenuse rezultat.

inace, nezvanicna informacija je da je atmosfera u reprezentaciji nikad gora od formiranja drzavnog tima, a da je umalo doslo i do fizickog obracuna nekih od igraca/strucnog staba prije odlaska u SAD.
    <--- leuk

big giant head Guest

dobro, nema se sta puno raspravljat o jadranu. da je otisao samo ivovic, bilo bi dovoljno dase kaze da ce biti slabija ekipa. kad ti ode 5 igraca, sa mogucnoscu da ode josh neko [klikovac, prije svega] naravno da ces biti daleko slabiji. ali ekipa koja ima janovica i gojkovica u timu nije sigurno krsh. sad ce janovic biti glavni igrac, vidjecemo na sta ce to licit. borba za trofeje ne dolazi u obzir, naravno, ali ne mislim da cemo sluzit bash za popravljanje gol razlike.
    mene samo zanimaju ti klinci. ko ce uletit, kakvi su. da se imalo sluha pa da se ranije ubacuju pomalo u igru..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da sve bude tragicnije, cijelu utakmicu smo vodili 3 razlike, u zadnju 1/4 usli s rezultatom 6:4 za nas, i nismo dali gola do kraja, a SAD 3 i okrenuse rezultat.

inace, nezvanicna informacija je da je atmosfera u reprezentaciji nikad gora od formiranja drzavnog tima, a da je umalo doslo i do fizickog obracuna nekih od igraca/strucnog staba prije odlaska u SAD.
    jupi jupi, jeeeee :dring:

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

O tome pricamo mjesecima, godinama! Umjesto da neki iz Saveza dobiju batine, igraci ce se, usljed svega negativnog sto se desava van bazena, svadjat izmedju sebe. I mnogo mi je zao zbog toga...
    I kad puknemo i ovog ljeta opet ce se kritikovat igraci (najvise), Peuro (najmanje), dok seratore i poltrone niko nece ni pomenut...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    A ko to vrjedi 40 000 od 91 godista molim te lijepo??? saric, vidovic ili ne daj boze latinovic?
    A kakva bomba :P
    Pa za te pare mozes da ga biras... Dobri su to momci, ali ..Dje , mozda je to doduse bilo u zanosu stvaranja ekipe i uzivanju u lovi koje vise nema.
    Dobro znamo da su preko VA Cattaro presle velike pare, vrlo vjerovatno i da ih je dosta "oprano", tako da ovo nije nikakva bomba...Kad je Jelic kao drugi golman primao 2000e mjesecno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O tome pricamo mjesecima, godinama! Umjesto da neki iz Saveza dobiju batine, igraci ce se, usljed svega negativnog sto se desava van bazena, svadjat izmedju sebe. I mnogo mi je zao zbog toga...
    I kad puknemo i ovog ljeta opet ce se kritikovat igraci (najvise), Peuro (najmanje), dok seratore i poltrone niko nece ni pomenut...
    ne znam, ovu informaciju sam cuo juce od prilicno pouzdanih ljudi, vezano za ove pripreme i ona prepucavanja po novinama.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikad nismo dovodili prosjecne igrace sa strane... Vidjecemo kako ce se sada postavit novska uprava.
    zatovich, maljkovic i savic su bili prosjecni igraci po meni
    gak malo bolji, ali nista posebno

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by _42 View Post
    zatovich, maljkovic i savic su bili prosjecni igraci po meni
    gak malo bolji, ali nista posebno
    Zahtijevace malo duzi odgovor...
    Risto Maljkovic je svojom igrom i ponasanjem u to vrijeme opravdao status velikog pojacanja, ne znam sto ti bi da ga stavis u ovu grupu... Mozda si mislio na to da nije napravio veliku karijeru? Tesko je on kao bek mogao u reprezentaciju, ali je u onoj generaciji Partizana '97. godine zajedno sa Vujasom, Savicem, Ikodinovicem...uzeo LEN Kup. Nama je igrao gotovo citavu utakmicu, cijele sezone...
    Savic i Gak su iz cz dosli u Primorca kao zamjena za otimanje Nikole Janovica. Dakle, nisu dovedeni kao pojacanja. Prosli su sve reprezentativne selekcije. Gak je bio lani u sastavu prvaka svijeta, a Marko Savic igra za Njemacku jos otkad je iz Primorca otisao u Spandau.
    Juraj Zatovic je definitivno prosjecan igrac i tu si u pravu. I koliko god mi je na pocetku sezone bilo glupo to smo ga doveli ispostavilo se (nakon Mladjanovog odlaska) da je lik odradio posao tako da niko od nasih mladjih ne bi mogao.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo prenosim tuckove riječi iz današnjih SN (inače tucak pomaže rudiću u prvom dijelu priprema naše reprezentacije):
    "Dosta nam je igrača otišlo, za neke (Zloković, Klikovac, pa i Jokić) smo znali i za to se pripremali, ali neplanirano sam ostao bez centra Vukčevića, a posebice bez najkompletnijeg igrača današnjice Ivovića. Nećemo se dati, imat ćemo mi ponovo dobru momčad za Euroligu."

POŠK hoće Smodlaku, našto on odgovara: zar oni još postoje, mislio sam da su u stečaju. htio sam odigrat još 1-2 godine u nekom od splitskih klubova, ali je financijska situacija užasna zato mislim da ću prihvatit ponudu iz mađarske.

Page 252 of 942 FirstFirst ... 152202242248249250251252253254255256262302352752 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)