zao mi je sto Crepi ide, jbg, nek mu je sa srecom
za njega sam ranije mislio da ima fantastican potencijal,a jos je i ljevak
ali...
kao sto Cattaro kaze, ne ide iz obijesti, nego zato jer se ne racuna ozbiljno na njega
ja mu sigurno necu zvizdat
Bio sam siguran da je on, iole upuceniji znaju kakav je status imao ove sezone i sto mu se nagovjestavalo za ubuduce. Ne ide on jer zeli, vec zato sto nema mjesta.
Zao mi je, steta sto fantasticne vaterpolo predispozicije nisu (u Primorca) iskoristene na pravi nacin.
No mi je cudno da Tucak uzima nekog kome disciplina nije jaca strana...A i cudno bi mi bilo da jadran u timu ima 3 ljevaka a da nijedan nije extra klasa...
P.S.
A sto na ovo kazu one velike Bestije sto su mu do juce pjevale pjesmicu vezanu za novljane?![]()
P r i m o r a c
zao mi je sto Crepi ide, jbg, nek mu je sa srecom
za njega sam ranije mislio da ima fantastican potencijal,a jos je i ljevak
ali...
kao sto Cattaro kaze, ne ide iz obijesti, nego zato jer se ne racuna ozbiljno na njega
ja mu sigurno necu zvizdat
Ja sam sad pricao s njim, ili se pravi lud ili to jednostavno nije istina. Vidjecemo !!!
Reci ti njemu da smo mi na forume to culi i da bolje odma krene pud Novoga, da ne bi ispalo da se odje laze!![]()
Originally Posted by Nk-001
duhovito
nego, ja nigdje ne rekoh da ce crepulja sigurno da krene 'pud' novoga, vec da ga jadran zeli i da se pregovara.
Postoji mogucnost da tim pod imenom Pro Recco vise ne postoji.
Postoji zelja valjda predsjednika Pro Recca da ujedini tim iz malog Recca sa timom iz malog Camogli-a (jer imaju ekonomskih problema). Taj novi tim bi se zvao Golfo Paradiso. Medjutim gradjani i navijaca oba tima su protiv toga jer se time brise ime njihovog tima a i to su dva tima koji su najveci rivali.
Vidjecemo sto ce se desavati i kako ce sve to zavrsit jer bi navijaci Pro Recca radije da zadrze ovakvo stanje pa makar i da ih gazda napusti i ekipa se raspadne. Moze iz toga ispast nesto i pozitivno za sve druge timove koje Pro Recco gusi ukoliko on napusti.
Release Yourself
moguce. ne znam, ja sam dobio ovakvu informaciju. vidjecemo sta ce biti.
nije ni bitno dje ce ceps...zna se jedino da u primorac nece dok imamo ovog trenera![]()
Citao sam, interesantna najava. Camogli ipak ima 100-godisnju istoriju... Volpi gleda svaki moguci nacin da pojaca svoj klub. Cak ce imat' i jaku filijalu u EL (iz druge drzave!), sa mnogo reprezentativaca...
Mislim da otpor na koji je naisao (navijaci i ljubitelji vaterpola u ta dva gradica) nije ocekivao...
Strategija mu je jasna i on je ne krije: sada fuzija sa Camoglijem, potom stvaranje jakih centara u La Speziji i Genovi i na kraju fuzija i stvaranje imperije...
P r i m o r a c
izgleda da si u pravu, dobih sad info da su u jadranu rekli da su odustali od njega. ne znam da li to znaci da su stvarno pregovarali pa odustali, ili su odustali od ideje da ga kontaktiraju uopste. nebitno, uostalom. navodno, u jadranu kazu da hoce to malo para sto imaju da upotrebe za nekog ko ce stvarno doneti kvalitet.
inace, takodje neprovjereno, na nivou tracha - pjetlovic ide u budvu, a sefik ostaje ?!
Ne sumnjam da su pregovarali...
Upravo to sinoc i nagovijestih kad sam rekao da mi je cudno da jadran dovodi i treceg prosjecnog ljevaka, iako gledajuci kvalitet Crepulja je mnogo bolji od Sekulica i (pogotovo) Bebica...
Naravno, svaki ozbiljan klub ima 2 dobra golmana. To u Primorcu nikako da shvate.
Pristao Radic na ponudjene uslove Primorca ili ne - mi smo Pijetlovica morali da angazujemo!! :hammer:
P r i m o r a c
Zar je Pijetlovic toliko napredovao? Nisam ga gledao ove sezone, ali po odbranama u Partizanu mi nije djelovao kao neko ko ce postati vrhunski golman, mnogo mi talentovanije djeluje Mitrovic...
Miho Boskovic potpisao za Vasas..Svasta![]()
auf. pa opasni ce oni biti. kakvi bi tek bili da su im braca varga ostali. ali, kiss i boskovic...
http://dulist.hr/content/view/9739/67/
boškovićspominje i steinmetzov dolazak iz primorca ikao je ođe pisalodaje on prvi produžio ugovor
vaterpolski portal - www.dance.hr
Ocekivao sam da ce Miho svojim transferom iznenadit, ali ovako...
Bas, bas, cudan transfer.
Dje je otisao HosnyanszkyOno je paklen igrac!!
Svaki put kad se reprezentaciji sprema neka katastrofa mene zovnu na brod da to ne gledam!![]()
![]()
P r i m o r a c
ranije se hosnyanszkyog spominjalo u kontekstu mladosti, ali ne u zadnje. stvarno đe je nesto. ima vasas gabora kisa na 2m, jak ko bik, ali čudno za mađara jedan od lošijih sidruna što se tehnike tiče. trebaju popunit lijevu stranu i oni će imat zanimljivu momčad, desno kiss i bošković, fenomenalno.
izgleda da će mladi jugovi reprezentativni junioski svjetski prvaci na posudbu u mornara, ne znam još tko od trojca ivanković, benić i bautović koji su završili srednju školu.
evo točnije informacije o tome što je bošković reko http://www.crowaterpolo.com/content/view/3353/1/
izgleda da dogodine ostajete bez steinmetza
Za Jug je odlicna stvar da mu se igraci kale u klubu koji igra JL.
Sto se Adama tice, neka odigra i narednu sezonu kao protekle dvije i bice super. Sjajan igrac i veliki covjek. Doktor!
P r i m o r a c
SAD dobile CG u prijateljskoj [ne znam da li je vec neko pomenuo].
7:6, azevedo dao pobjedonosni gol 40 sekundi prije kraja
iz slobodne dalmacije:
"
Odlazak Boškovića je iznenađenje jer su mađarskog prvaka napustili braća Varga, Daniel i Denes, potom Hosnyanszky te centar Kis.
- Vratili su se Gergely Kiss i Barnabas Steinmetz, a sljedeće sezone će se vratiti i Adam Steinmetz. Vasas sljedeće godine slavi sto godina i ambicije su im sam vrh Europe - naglasio je Bošković, koji će do ljeta 2012. nositi kapicu dvostrukog prvaka Europe, kluba koji je bio najčešći suparnik Juga u europskim kupovima.
Naime, protiv niti jednog drugog kluba Dubrovčani nisu igrali više puta, a što je najvažnije, u 14 međusobnih ogleda bili su uspješniji u gotovo svim. TEVA Vasas Plaket je (kao i jugaši) osvojivši naslov državnog prvaka izravno u Euroligi.
Šuška se da bi netko od hrvatskih centara mogao krenuti za Boškovićem, spominju se Mile Smodlaka i Boris Pavlović."
ipak je i kis otiso,pa im odma treba sidrun
Nije mi jasno samo odakle im ovo da Adam dolazi dogodine.
Iako su kotorani optimisti nisam siguran da ce Pavlovic ostat. Mada, rekoh da me to bas i ne bi razocaralo... Uglavnom, ako dovedemo nekog centra to bi moralo bit na najmanje dvije godine...
Ovo sto Vasas radi mi je skroz bzvz.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks