Uredjuje li iko ovaj forum, ovo je bruka.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
stvarno greota sta napravise sudije. ne znam vise sta da radim. da sam bio na stadion, uskocio bih tamo i je*a bi mu majku
Sta reci osim... 3:1
I zamalo josh jedan...
naprijed DE!!
Hvala Lepo
Toooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
4:1
Hvala Lepo![]()
klasicno fudbalsko pravilo
ne iskoristis svoje sanse i protivnik te kazni a uz to protivnik su ti njemci koji pretezno dobiaju ovako....
p.s. Lariondu odmah istjerati sa sp-a ali odmah
ali Mesut igra uhh....iduce godine ce igrat u nekom velikom klubu gdje mu je po igri koju pruza na ovom sp-u objektivno i mjesto
Last edited by somewhere-else; 27-06-10 at 16:28.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! :yipiiii::yipiiii:
Deutschland über alles
Njemci u otvorenim igrama igraju sematski i dobijaju. Jedino sa igrom Srbije i Argentine ne mogu nista jer ovi im samo heklaju i vezu.. Tu ih pogube totalno...
Hvala Lepo
Larionda je pogrijesio, ali im nije kriv sto njemci imaju nevjerovatnu kontru i sto se Kapelova odbrana raspada.
Bijo si poziw koi se neodbija
Joj sad ce dosada - bunker...
Hvala Lepo
Driblanje ... i natenane...
Steta za nepriznat gol.. Bilo bi zanimljivije i fer.
Hvala Lepo
Bravo Jugend!
U koju li će rupu Kapelo poslije ovoga?
Englezi se ne mogu sastaviti s loptom... Sprdnja...
Hvala lepo
da je priznat onaj gol ja mislim da bi bila potpuno drugacija slika,siguran sam u to !
rekao sam da ce Svabe biti zesci zajeb na ovom prvenstvu...
Ja sam mislila da su nove generacije u CG mnogo vaspitaniji i dzentlmeni... Steta...
Hvala Lepo
p.s. Pratimo zavrsetak utakmice.![]()
Mozda ste se vii nasli pa ja smetam jer vam je OK u "mushkom" drustvu.
Ja sam ovdje zbog teme, pa... da ispratimo ovu utakmicu do kraja i posle cete se lijepo druziti ko pravi mushkici sa "mushkom" prichom o ...samo ne o fudbalu...
Hvala Lepo
p.s. Eto 4:1... DE pobjedila kao sto sam i rekla da ce biti... A sada.. uzivajte u finom medjusobno-mushkom druzenju do sledece utakmice.![]()
Zavrshila se utakmica
Hvala lepo... Aj cao...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks