Ajd' vec jednom pole i po mojoj volji,svecano...
Nego...da stanem tu zasad,duga je trka.
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
bolje da ne gledasSamo trka ili i kvale?
Kubica je namjerno izasao sa gumama koje mu manje odgovaraju, jer ima drugaciju strategiju za trku
ajde ljudi, nasmijte se na ovu foru, vidite da je vrhhhhhunska, da se coek ne kilavi od smijeha sam sebi
FYI http://www.eplsite.com/ , direktan prenos sa BBC-a :ass: Znam da njihovi voditelji nisu ni blizu RTCG-ovim, al jbg, ja ti zavidim jer ti mozes da gledas vajni RTCG2, a niko od nas ne moze :blah:
(nečitko)
ALi ja gledam direktno preko BBC-a,BBC je FREE TO AIR,vidis kolika si vezara
E profesore,profesore :sad:
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
oh jeez
prvo tvrdi da gleda samo RTCG, da su komentatori odlicni, sad gleda BBC... Mora da imas 2 TVa jedan pored drugog, il konstantno shaltash kanale? :roll:
....
/smarach off, back to topic:
kakav uobrazenko:
Konstantno ove sezone tvrdi da nije pravio nikakve greskeAlonso also said he made "no mistakes", despite what appeared to be a scruffy hot lap on his final qualifying run, and several other similar laps through the course of practice and qualifying on Saturday.![]()
(nečitko)
Nisu komentatori odlicni,komentator je odlican,kakav je to profesor koji ne cita :sad:
I rekao sam vec,nacina je koliko hoces,mogu ja i preko RTL-a da gledam isto,ali je vazno da ljudi u CG imaju priliku da gledaju trke direktno,ali profesor konstantno ne cita+postuje FACEPALM slike,to bi trebalo da je zabranjeno zar ne?
cisto me zanima, koji kanal ti gledas, jer pominjes 3 (RTCG, RTL i BBC). I koji tacno BBC, jer ih ima tona:
http://www.bbc.co.uk/tv/
i sto si uopste zapeo za to direktno gledanje? Gledam direktno kad mi se cefne, ima online, ima X drugih nacina, ima i raspali RTCG, a opet kad mi se cefne, gledam snimak sa BBC, i, za razliku od tebe, ja zapravo idem i na same trke (tu si se ucutao za opkladu, bitno je da se smijes samom sebi :roll, i ne pjenim dizuci RTCG i njenog komentatorA u nebesa (dok ostali forumasi odje posle trke samo navode njegove bisere).
Ako ti je poenta da me prozivas konstantno i bez potrebe jer vise volim da KVALITETNO odgledam trku, uz vrhunsku sliku, ton i komentatore, uz nekoliko sati zakasnjenja (isto kao sto ne volim da gledam bioskopske i telecine snimke filmova cim izadju, nego odgledam kasnije u bioskopu ilu HD rip), samo nastavi, ali u nekom drugom topicu, to nije tema ovoga, niti to koga zanima, sem TEBE
![]()
Last edited by verbalni_fajter; 27-06-10 at 10:11.
(nečitko)
Taj BBC,FTA je,iako si me ti ubjedjivao da nije!
RTL isto FTA na satelitu.
Ne citate nista,ja nemam nikakve koristi od RTCG-a(miliji su mi od IN-a,jer ne bih stvarno mogao slusat' Sofranca da prenosi formulu),ali je cinjenica da je Jovanovic za klasu bolji komentator od Pesikana i da su ti komentari samih trka mnogo bolji nego sto su bili npr. prosle godine.I sto je najvaznije cijela Crna Gora ima priliku da gleda F1,a pitanje je do kad ce biti tako,sport prelazi na kablovske kanale i moguce da ce F1 sledece godine otkupiti Sk ili Arena i onda ostade pola Crne Gore bez prenosa,ali vazno je da se pljuje.
Mi bi uvijek sve gledali prije na HRT ili RTS,u Srbiji pljuju taj isti RTS i ljute se sto je skremblovan HRT,a Hrvati traze RTS,oni oce tamo da gledaju :lolblue:
Narod je takav...
koji BBC? Oces da kazes da ih ima sve: http://www.bbc.co.uk/tv/ (ima ih jedno 15ak)
ili hoces da kazes da imas i one koji su i na sajtu oznaceni samo kao UK only:
pride, i rts i hrt su FTA, pa se skrembluju za vrijeme trka, RTCG je FTA, pa preko satelita ne prenosi trke i utakmice. Dakle, preciziraj koji tacno bbc kanal gledas za F1, i koja varijanta (total, extra, bbm, satTV...)BBC TV Channels in the UK*
BBC One
BBC Two
BBC Three
BBC Four
BBC HD
CBBC
CBeebies
BBC News Channel
BBC Parliament
(nečitko)
*****iseeeeeeeeeeeeeeee......
TAKUMI
ma pazi bbc na satelitu Astra 28.2 daje Fta svojih 7 strimova na kojima moyes da pratis vecinu velikih sportski dogadjaja dyabe, recimo F1, moto GP, sad ti W daju 5-6 terena u isto vrijeme, i njihova identifikacija ti je Stream 1-7. Svi korisnici BBC-ija u VB mogu uzeti risiver koji ti nudi mogucnost subservice-a, tj klikom odredjenog dugmeta na njihovom portalu on te vodi do kanala(onih gore strimova) koji prenosi dogadjaj koji oces, nadam se da je jasnije, mada da sam konfuzno napisao jesam :o
+1 , ko sto vec gore rekoh, to sto ja ne gledam sve trke u direktnom prenosu izgleda samo Jakuzu zanima
BTW, pitah te nesto par postova ranije?
moguce, nemam satelitsku. BBC koji se moze naci kod nas na extra tv, bbm i slicnima je BBC entertainment, koji ne prenosi F1
http://europe.bbcentertainment.com/tvschedule/
i BBC world (news), koji takodje ne prenosi F1. Sve i da prenose, skremblovali bi ih.
Meh, what's the point in explaining all this? Svi imamo izbor: RTCG/online/download, neko ima i satelitsku, a neko ide direktno na trkuJa bik rek'o da je ovo zadnje ipak najbolje
![]()
(nečitko)
ma trku...........
TAKUMI
ako mozes, gledaj live: http://www.eplsite.com/ (kad si vec budan), ako ne, javi na pm, ali ne racunam prije 6-7h da ce biti linkovi, pa dok skinem, (probam da) iskonvertujem, uploadujem... trebace vremena![]()
(nečitko)
sta bi Webber-u? smoto smotani![]()
Kako je Hamilton srecne ruke bio. Pogledaj gdje su Alonso i Masa samo zbog toga shto nijesu pretekli SC a Hamilton jeste. I vratio se na drugo mjesto a Alonso i Masa su gubili vrijeme iza SC pa dok su se dovukli do boxa i onda su izasli na stazu koji su izasli a Buton je bio daleko iza njih i na vrijeme je mogao uc u box...
Presmijshno stvarno.
Nikad mi nije bilo jasno shto ne uvedu pravilo da nakon izlaska SC poredak kad se SC povuche bude isti prije nego je izashao.
Nije dovoljno shto se ponishte prednosti nego josh se gube i pozicije. Pogledajte shto Kobayashi radi ostatku grida...
Zna li neko koliko je Hamilton dobio kazni ove sezone? I koliko mu je oproshteno??
Last edited by hercules; 27-06-10 at 14:12.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Hamilton je smecarce jedno malo ogavno.
Hamilton je CAR,LEGENDA!
Alonso je cigance,zali se preko radija nije fer sto je Luis pametniji od mene,nije fer![]()
Odlichan je vozach nema sumnje, ne bi bio prvak svijeta da nije dobar. I naravno da nije fer. Kako ce bit kad im je unishtena trka cijela. Ovo nije adekvatna kazna za greshku koju je napravio. Nego dobro, to je F1, kontraverzi nikad nije falilo, ne u zadnjih 15tak godina koliko je pratim a vjerovatno ni prije. Kad se sjetim da ga je dizalica vratila na stazu i on nastavio da vozi
Bash me zanima hoce li bit kazni, tipa 20sec na vrijeme da se doda i slichno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ne,on je kaznjen za ono sto je uradio!
Za ostale cemo vidjeti sto i kako,pravili su i drugi greske.
Sto nije Alonso bio pametan pa i on uradio isto,jbg ovo je F1,snalazljivost je veoma bitna.
I umjesto da Alonso vodi racuna o svojoj trci,on prica preko radija o Hamiltonu,kakav kompleksas.
Normalno da se zali kad se igra sa mutom crnim koji pretice safety car... Da ima drzave davno bi mu lupili diskvalifikaciju, pa bi se naucio vaspitanju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks