uruguay 1
USA 2+
england 2
argentina 1
columbus 1
skied 2
asker 2
shakhtar 2
85e kvota....
Sturm 1
Krasnodar 1
Sligo 1
USA ppx
i za sutra igrao sirianska x-1 sa 2 e oko 220 tako nedje![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Moze li ko nac nedje kakav info za SLigo - St. Patrick ?
Petzner ocekivano. Uzeo dva seta, ali kad je trebalo stisnuti mosnice i dobiti, onda frka. Super sto je plata u srijedu. Jako na Soderlinga protiv Nadala, pa na zasluzeni odmor.
E tog se kretanja i bojim. Ako se povuce, kvota jedan. Mada ce se malo usut i u Meridijanu, gdje se broji onaj koji je prosao dalje. I Kveri ce daleko na W.
Uh. Kockao si se sa Kverijem i Fererom. Mnogo lose kvote s obzirom da se znalo da nikako nece biti po 3:0.
ferer je vodio 2:0 i sardi dodje na 2:2 i servira za mec ali se ovaj izvuce
ali ovaj kveri me dotuka...nisam smio da gledam no svakih po minuta sam prebaca na in da vidim rezultat
eo za ponedeljak ne znam kvotu ali soderling protiv ferera je fix
ponekad i uleti neka crkavica..
onda na H1 u gemove
na djokovica je kvota `1.80 ali ne znam smije li se igrat
VAMOS GHANA VAMOS GHANA![]()
![]()
![]()
Srusili smo dvije male reprezentacije , Australiju i srbiju ali zato sada jednu veliku Ameriku i zato idemo dalje sve do finala hahahahah VAMOS BRACO
![]()
SCAKA CAST GHANA , VJEROVAO SAM U TEBE KAD TI JE BILO NAJTEZE , KAD SU TE SVI SRBI PSOVALI JA SAM TI REKAO HVALA GHANA ZA LIJEPU POBJEDU ,KAD JE TADIC REKAO PIH PAS IM JE.AO MATER, JA SAM TI REKAO HVALA GHANA KAD JE BIL KLINTON REKAO MA DAJ POBJEDITE OVE CRNCUGE JA SAM REKAO POBJEDITE AMERIKANCE , I BICU DO KRAJA UZ TEBE GHANA , VAMOS VAMOS![]()
![]()
![]()
hahahahaha
Ovo je stvarno bilo herojski. Svaka cast Palaciu i Gani. Pritisak prvog meca je ucinio da ne dobiju Bar 3-4 razlike srbiju. Protiv Australije su taktizirali, Njemacke nisu imali srece. Ali kad je dosla jedna velesila kao seo je USA, pobjeda nije dolazila u pitanje.
logicno brate , vidim ja da ti znas mnogo o fudbalu , mozda jednog dana zajedno otvorimo jedan fudbalski klub![]()
![]()
![]()
taman i ja posle toliko godina treniranja , sad otvoriti neki klub nebi lose bilo a
![]()
a ovi ajvani mi skacu srbija srbija , da su malo vise imali srece 4 komada bi im dali al ajd, protiv australije takticki , njemacka je jaka jbg , nije lako , i veceras su nadmudrili USA
![]()
![]()
posle kvalifikacija Ghana dolazi u CG , i odigrace prijateljski mec sa nasom zemljom Crnom Gorom
a posle Crne Gore , ce odigrati prijateljski mec protiv Albanije nase majke
![]()
![]()
tako da imacete priliku da gledate kako se igra fudbal , i uvjerite se zasto su izbacili ove koje ih necu spominjati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks