dje da ja povedem auto da mi maknu plin iz njega , sequent je u pitanju , da tu instalaciju raskopcaju![]()
dje da ja povedem auto da mi maknu plin iz njega , sequent je u pitanju , da tu instalaciju raskopcaju![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
PITANJE NA PRAVNOJ OSNOVI:
Ukoliko mi je zaplijenjen auto na 3 mjeseca i pošao je na provjeru, i registracija za taj auto mi je 600E... Mogu li ja kako njih da tužim da mi nadoknade vrijednost registracije za vrijeme koje auto leži tamo?
Ne mozesh im nista, dodushe , nemaju ni oni pravo da ti oduzmu auto ''na provjeru'' ako si bio ispravan, a provjerit mogu za 3 minuta ispravnost i regularnost auta...
Idi, cupaj, raspituj se i prijeti tuzbama....
Nije još do toga došlo srećomNo čisto da se informišem i obezbijedim dok sam na vrijeme...
Ma daj, ne ****...nema toga.
Kladim se da je sve OK...
TAKUMI
Evo jedno pitanje ...
U pitanju je Ford Fiesta 2001god. 1.8TD . Auto radi odlicno dok je hladan , kad se ugrije i chim se upali ventilator na hladnjak auto ne moze da pirima gas , znaci stisnes puni gas ne moze preko 2000-2500rpm prebacit i to mu treba sa lera do 2000rpm sigurno 5-7sekundi da podigne gas
auto je bilo kod nekoliko majstora , skidani su releji, skidan je ventilator , zamijenjen senzor temp. ali uvijek isti problem . Sa ventilatorom , bez njega isti problem, sa senzorom bez senzora isti problem , bez releja isto ...
komp ocitava kao da je do bosh pumpe i samo se nekad javi ta greska a ostalo je kao sve ok. Ali ja mislim da je problem bosh pumpa auto nebi radilo valjda dobro ni na pocetku. Tacno kao da je u kompjuteru problem , jer cim dobije signal da treba da se upali vent. ovo se desi , izgasis auto i upalish opet radi normalno dok se posle 20sec ne upali vent. i isti problemi
zna li iko sto moze bit , spasavajte![]()
Last edited by Stivi; 25-06-10 at 07:50.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ljudi, valja li cemu KIA Sorento 2007 godiste?
Sada nesto gledam po netu i ima da se kupi za normalne pare, cak povoljnije nego neki audi karavan ili tako nesto ?
Npr:
Kia Sorento 2.5 CRDi Aut. EX
Price: 10,900 EUR (Gross)(VAT reclaimable, 19%)
Mileage: 135,000 km
Power:103 kW (140 PS)
Fuel Type: Diesel
Emissions Sticker: 3 (Yellow)
Fuel consumption combined: ca 8.9 l/100km
Fuel consumption (urban):ca 11.8 l/100km
Fuel consumption (extra-urban):ca 7.3 l/100km
CO2-Emissions combined: ca 238 g/km
First Registration:01/2006
Number of Vehicle Owners: 1
Interior Type:Full leather
ABS, Alloy wheels, Central locking, Cruise control, Electric heated seats, Electric windows, ESP, Four wheel drive, Full Service History, Immobilizer, Leather seats, Power Assisted Steering, Sunroof, Trailer coupling ,
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...=1&tabNumber=1
OMG , Kia i Audi![]()
vidim ja u oglase prije dva dana u vijesti prodaje se kia 2.5 crdi 2003 115000km. i nista vise.
ajde reko da zovnem sigurno je sorento kad se javlja gospodja neka koja ima vjerovatno nedje 60 god. I pitam ja nju i ona mene kao kaze jeste kia sorento i rece mi ona odmah da je prelijep i da je super i da ga je kupila za sebe ali ako ga proda proda ako ne neka joj.
I ja rekoh njoj odmah sigurno ste zacijepili cijenu cim tako pricate, ona odgovara nijesam kao cijena je realna. Rekoh ajde mogu li da pogadjam cijenite ga nedje 11k, kad ona kakve 11k ne dam ga ispod 14k. Umro sam joj od smijeha na slusalicu
kia sorento je odlican auto, ne znam kakav je ovaj:
http://www.polovniautomobili.com/ogl..._20_crdi_4_wd/
vidim da su cijene solidne a mozda i nije los
Malo ste se zbunili drugari mali, gledam cjenovni rang auta koja mi se svidjaju. I onda gledam sto se najvise isplati za taj cjenovni rang.
Ne znam sto je blokada u vasim razmisljanjima zasto sam spomenuo Audija i Kiju u jednom postu. Jel to nesto strasno?
Definitivno blokada.
Ja ne vozim niti sam vozio niti cu mozda voziti neki od ovih marki automobila.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...=1&tabNumber=2
Eto mene na skup gore cim ga dovedemhaahah
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Reno Laguna karavan, 2.2 benzin, automatik, full oprema 2003g
Ima li ko iskustva s njim, koje su mu mane i valja li 4000?
Bijo si poziw koi se neodbija
Valja brate, i 5.000 €. Do 2004te su imali sitnih problema sa elektronikom. Sve zavisi kako te zapane.
Taj motor jos automatik ce da ti popije 10 litara kombinovane, ali je udobnost fantasticna. Lako se vozi, unutrasnjost je bas lijepa.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks