View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 413 of 2251 FirstFirst ... 3133634034094104114124134144154164174234635139131413 ... LastLast
Results 10,301 to 10,325 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Većina njemačkih reprezentativaca stranog porijekla je rodjena u Njemačkoj, i njihovi roditelji su takodje njemački državljani. Samo par njih su prva generacija imigranata - i koliko ja znam, apsolutno niko od njih nije dobio njemačko državljanstvo samo da bi igrao fudbal za njihovu reprezentaciju.

Ako hoćemo da mijenjamo mentalitet u ekipi i izgledamo kao ozbiljna ekipa na terenu, ne treba nam Basta, nego nam treba trener.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Iz današnjih Vijesti:

Rostov želi Draška Božovića
    Fudbaleri Mogrena su u velikoj potrazi za inostranim angažmanima - nakon Petra Grbića (na probi u Krila Sovjetovu) i Draško Božović je interesantan ruskom prvoligašu Rostovu. Kapiten mlade reprezentacije napustio je juče Budvane, koji se pripremaju u Horgošu, i otputovao da obavi ljekarske preglede u potencijalno novom klubom. Moguć je i odlazak kapitena Budvana Vladimira Gluščevića, ali je njegova nova destinacija (makar zvanično) za sada nepoznanica...
    - Na sve igrače računamo u predstojećim evropskim mečevima, a nakon toga mogu da idu. Postigli smo takav dogovor, mislimo da je on u obostranom interesu. Igrači mogu da igraju rasterećeno, a klub bi mogao da zaradi na njihovim transferima - rekao je Ilija Rađenović, sportski direktor Mogrena.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    dobro je, nijesmo jedini, i sjeverna koreja koristi LEGEA dresove
    Prava utjeha .
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a mi smo repka u razvoju, kad predjemo na adidas ili tako nesto..to ce biti vatromet
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

^Najvise bi voljeo Pumu .
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko nam je slaba grupa bila govori rezultat italije i irske koja nije ni prosla dalje a ispala je od francuske koja je zadnja u grupi bila.....a kakva ce nam grupa bit sudeci po rezultatima nzm mozemo li se nadat 4 mjestu u grupi

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Jeste, pošto su rezultati Irske loši i pošto je zasluženo ispala od Francuske.

Bolje da mi gledamo našu selekciju nego druge, jer ako nastavimo sa ovakvim radom, svejedno nam je ko će bit u kvalifikacionoj grupi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vito View Post
    Fiorentina,Palermo,Lazio i Roma zainteresovani za Bashu...

Ja mislim da ce on prije otic u PSZ.
    Sto se tice reprezentacije,***** mu oca,valjda je ovo svjetsko prvenstvo definitivno pokazalo da fudbal ne igraju imena,nego tim,organizacija,pozrtvovanost,atmosfera...Ne moze me niko uvjerit da imamo slabija imena od barem nekoliko reprezentacija koje tamo igraju.Pogledajte Novi Zeland,Sloveniju,Alzir...neka mi neko kaze da smo po imenima slabiji od bilo kojeg od ovih timova,a vidjeli smo kako su se oni borili za prolaz na SP do samog kraja.Ne shvatam zasto bas mi ne bismo mogli da se ukljucimo u borbu za baraz,osim mozda zbog nekog kompleksa nize vrijednosti,koji bojim se postoji.Uostalom,brzo cemo saznat.Prijateljske utakmice ama bas nista ne znace i bilo bi "zdravo" od toga ne pravit preveliku frku.Od utakmice sa Velsom pocinje ono pravo i nadam se da ce se tu ostvarit rezultat.Bilo bi mnogo vazno da nas posluzi sreca u prve dvije utakmice i da napravimo dobre rezultate,u suprotnom ne bi me iznenadio ni totalni raspad sistema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rukovodstvo FSCG iznijelo je Izvršnom odboru idejno rješenje za izgradnju tribine fudbalskog stadiona sa kapacitetom od 3.000 mjesta i infrastrukturnim kapacitetima koji zadovoljavaju FIFA i UEFA zahtjeve za odigravanje međunarodnih fudbalskih utakmica. IO je dao zeleno svijetlo za izdradu detaljnog projekta koji će biti ponuđen Vladi Crne Gorei lokalnim upravama na dalje razmatranje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

OoOoOoOoO
    pa dako zavrse za 123423534645 godina to
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ISTOCNA TRIBINA samo 3000 A PRAVIN SE NOVA...
    JA NE MOGU DA SHVATIM NEKE LJUDE NITI CU IKAD...to vam isto dodje kao kad pravite kucu i stavite samo jednu spavacu sobu, umjesto jos jednu...
    tako i stadion.....tu je trebalo da bude bar tribina od 7000-8000 mjesta...
    NE KAPIRAM....treba sad sagradidti neki stadion sa 3 hiljade tribinu...a polse 10 godina ce isti ti da kukaju kako je trebalo biti veci..UZAS...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    Rukovodstvo FSCG iznijelo je Izvršnom odboru idejno rješenje za izgradnju tribine fudbalskog stadiona sa kapacitetom od 3.000 mjesta i infrastrukturnim kapacitetima koji zadovoljavaju FIFA i UEFA zahtjeve za odigravanje međunarodnih fudbalskih utakmica. IO je dao zeleno svijetlo za izdradu detaljnog projekta koji će biti ponuđen Vladi Crne Gorei lokalnim upravama na dalje razmatranje.

Kako su krenuli gradit "kult" reprezentacije ovo im je dovoljno...taman dovoljno za one bundice, kucice, mace...partiju.. sa Zapadne tribine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da je ovo tribina za onaj teren na Stari aerodrom, a ne za stadion Buducnosti..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

puno je i to, jer kad igramo protiv nekih reprezentacija koje nisu zvucne nema ni 2000 ljudi, taman!!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    Mislim da je ovo tribina za onaj teren na Stari aerodrom, a ne za stadion Buducnosti..
    ako nije za stadion onda ok...
    DIDI, nema veze je li taman...samo pricam da kad se nesto gradi iznova...treba misliti na buducnost....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a i buducnost ce bit` takva,samo na vece repke ce stadion bit pun..ako ikad dodje vrijeme da nam treba veci pravice se novi..
    BBNSC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crnogorac na "Kamp Nou"
    Predrag Rističević mladi reprezentativac Crne Gore i fudbaler Bazela pozvan je od strane stručnog štaba šampiona Španije, da se 30. juna pojavi na probi u slavnom katalonskom klubu.

Crnogorski napadač, koji poseduje i nemačko državljanstvo u karijeri je pored Bazela nastupao za Frajburg i Šafhauzen. Za mladu selekciju "sokolova" odigrao je pet utakmica i postigao dva gola.

U izjavi za švajcarske medije menadžeri Rističevića, Željko Šulc i Timur Ujsal istakli su da pored interesovanja Barselone, njihov agent ima ponude Espanjola, Majorke i Volfsburga

Zanimljivo je da je mladom fudbaleru istekao ugovor sa švajcarskim klubom, pa će u slučaju odlaska na "Nou Kamp" Bazel ostati bez obeštećenja.

http://www.sportal.rs/news.php?id=30202

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

evo izgleda poleksic kaznjen sa dvije godine od strane uefe jer se kladio na fiorentina-debrecin.......uzas, mada se nadam da ce se izvuc jer on tada nije igrao......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgleda kaznjen Poleksic dvije godine neigranja zbog namjestanja rezultata.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.rtvin.com/index.php?optio...dbal&Itemid=10

Goman crnogorske fudbalske reprezentacije i mađarskog Debrecina Vukašin Poleksić u centru je afere koja potresa mađarski fudbal. Poleksića i njegovog saigrača Norberta Mesaroša, UEFA je optužila za pokuš namještanja utakmice Lige šampiona Debrecin – Fiorentina, koja je završena pobjedom italijanskog tima 4:3.

Crnogorski reprezentativac suspendovan je na dvije godine i kažnjen sa 10 hiljada eura. Za IN TV Poleksić demantuje umješanost u namještanja i šokiran je odlukom evropske kuće fudbala.

Debrecin je od maja pod istragom Evropske kuće fudbala, zbog sumnje da je mađarski klub namjestio utakmicu Lige šampiona sa Fiorentinom, završenu pobjedom italijanskog tima 4:3.

Ceh su platiti Poleksić i Mesaroš, koji su kažnjeni sa dvije, odnosno godinu i po suspenzije i sa po 10 hiljada eura.

Na osnovu tvrdnji svjedoka čiji identitet Uefa nije objavila, golman našeg državnog tima i njegov saigrač, bili su u poslu sa nekoliko pojedinaca, koji su kladeći na pomenuti meč zaradili novac.

Poleksić za IN TV dementuje optužbe, šokiran je odlukom Uefe i kaže da će iskoristiti pravo žalbe od tri dana.

- Ne znam ko stoji iza toga, ali sam siguran da to neće dokazati, jer će biti održana još dva ročišta. Pojavio se nepoznati svjedok koji je iznio takve laže o meni i mom saigraču. Užasnut sam, a što me još više nervira gospoda iz Uefe nijesu priznala naše dokaze, nego su nas optužili na osnovu izjave lažnog svjedoka – kaže Poleksić u razgovoru za IN TV.

Poleksić je imao nekoliko atraktivnih ponuda iz Engleske i Švajcarske, ali bi odluka Uefe mogla da dovede u pitanje nastavak njegove karijere.

- Do juče sam imao sve, interesovanje nekoliko klubova, a sad se za jedan sekund sve izmijenilo. Ne znam stvarno šta da kažem, ali znam da sam čist pred Bogom i samim sobom i da nisam uradio ništa nezakonito. Nadam se samo da će istina izaći na vidjelo – zaključio je Poleksić.

Novo ročište je za osam dana, a 27 – godišnji Nikšićanin nada se da će Uefa saslušati njegove svjedoke i osloboditi ga optužbi.
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

imajuci u vidu da je iz lecea poceran zbog kocke...........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadam se da je neka greska i da to nije uradio,ali ako jeste,onda sto se mene tice ne na dvije nego na 10 godina.Ako je neko ko je imao tu srecu da za zivot zaradjuje igrajuci fudbal spreman da to rizikuje zbog kocke,onda ni ne zasluzuje bolje.
    Bas se zbog toga nadam da ce ovo bit neki nesporazum.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Bila greška ili ne, teško da će se sad ispraviti.

Thanks Thanks Given 
    24
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    10 Posts

velike stete :P

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Bila greška ili ne, teško da će se sad ispraviti.
    sebe je nagrdio ponajvise jer je trebao da predje nedje i uzme jos koji dinar. Kaznit ga oce sigurno mozda mu smanje na godinu ali posle toga moze doc jedino u sutjesku da brani.......

Page 413 of 2251 FirstFirst ... 3133634034094104114124134144154164174234635139131413 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)