Mi smo se malo slikali![]()
moj kuronjica je taj izmedju dva bijela,zabio glavu da pose,star 5 dana![]()
Maltezer
...........
a jeste..odmah nam je jedan covek kad smo usli u vodu rekao,nadam se da ga necete pustati o.O pa je eto morao tako plivati..mada mu to nije predstavljalo problem..![]()
Para vrti dje burgija neće.
Otprilike ne rastu vise... Oni su relativno mala rasa... Ja sad ne mogu da znam koliki je tacno taj na slikama ali oni su mali...
Kod nas u CG tesko vrlo tesko i to sto ima ko zna sto je toE sad mozda ima preprodavaca ali ne znam kolko je to pametno
Najbolje pogledat po SRB,HR i tuda okolo i kupit nesto kvalitetno...
Para vrti dje burgija neće.
Ni mi nismo odavno![]()
Jos jedna slika![]()
Sokrat ( Badi junior )
Eto i kod mene juce stize novi medo, vucjak star 2 mjeseca
ovo su neke malo starije slike:
Attachment 43444
Attachment 43445
Attachment 43446
a evo ih i od danas:
Attachment 43447
Attachment 43448
Attachment 43450
Attachment 43451
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
prelijepa je![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
vidi se na drugu sliku kako je ljut kad ga neko drži u ruke.voli slobodu,jedino ga može utješit neko suvo grožđe a za čokoladu bi puštio i da ga maze čak(no ne smije pa je na muke kad osjeti miris
)
čekam presvlačenje Parahybana pa i da njih okačim.mislim da ću bit prvi na forum sa fotkama takvih ljubimaca :mrgreen:
e da,i stoljnjak je prelijep![]()
Evo još neka fotka
Radi shvatanja srazmjere,nemam baš male šake a i posuda je od 10litara![]()
Jao sto je divan...kako tuzne okice ima...sladak machakznam da je mushkoooo
dusa mala...okice mile tuzne![]()
Ma mushko je...(nisi dobro provirio)
Shalim se ja,svaka tebi chast na spashavanju ovakvog andjelchica,zaista je divan/na...a vjerujem da ce ti ona vratiti svojom ljubavlju to shto si je spasio...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks