Niko ka' ti ne moze predosjetit poraz Srbije!
Edit: Fudbal je to. Ozi nisu macji kasalj, nego solidna i hrabra ekipa.
Ja sam ti Jedi.
zahvaljujem vam....
coverdale, imam cak da izdvojim i za tebe za ono obecanje :yipiiii:
Who let the dogs out
hahahhhah, jebo vrabac čaplju, pa joj suze kaplju, tototototot
Ne serite crnogorci, vi svetsko prvenstvo bez nas nikada nece ni da vidite!
ahhahaha e ljudi moji
Pas masters.
Bijo si poziw koi se neodbija
tesko da se nesto moze reci ovakvom liku
Ozbiljno, ne mogu da vjerujem da se još neko pali na političke prdnjave. ***** li ga, ja sam Crnogorac i navija sam noćas za SRB i naleti mi ovakav entitet da mi posere noć...pi!
Zasto navijas za Srbiju? Meni je ona ekipa Australije mnogo simpaticnija. Srbija je puna menadzerovih igraca. Pa to vise nije normalno koliko ces puta procitati kao se neki njihov igrac prodaje u Barsu ili Real, a na kraju se ne proda nidje. Super je to sto su nam blizu, ali fudbal koji igraju je krajnje retrogradan. Kad sam god prevrnuo (gledao Isner Mahut), cudio sam se kako jos nisu primili gol. I onaj penal Dudica i crveni Nadja na proslem prvenstvu su dosta rekli o sportskoj casti. A onda vidis Vidica kako leti koliko mu je tijelo dugo, ne bi li uspio dofatit loptu rukom protiv Njemacke. To mu je drugi mec za reprezentaciju na SP, a pravi "penal". Za Mancester takav nije napravio otkad je dosao iz Spartaka.
Srbija me kostala 600 eura na dva tiketa.
Zapamtite, kad ja odigram Buducnost, Crnu Goru i Srbiju odma kontra gazite na njega cetrsto.![]()
boli nas za srbiju idite u srbiju niste crnogorci ne postujete himnu ni nista nase , sto vam je ljudi , kad bude igrala crna gora bicu za njih , sto se srbije tice ne zanimaju me neka gube i 11-0
Ti si moj bog.
bravo čovječe, još ako je uplata dobra...svaka čast!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks