Srbija,Njemacka,Istomin,Berdych...
Valjda danas budem imao srece,2 dana za redom padam na po 1 za oko 100e![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
a ne no da padne avion sa njemcima i ganezima pa da idu dalje srbija i australija.
a nema tu kalkulacija sa tim rezultatitam 5:5 i tako to...
jesu li juce svi upirali X na mexico i urugvaj
------
Kombinatorika
• Ako Srbija pobedi Australiju - Srbija sigurno ide dalje, bez obzira na rezultat meča Gana - Nemačka
• Ako Srbija odigra nerešeno sa Australijom, a Gana pobedi Nemačku - Srbija ide dalje zajedno sa Ganom
• Ako Srbija odigra nerešeno sa Australijom, a Gana i Nemačka odigraju nerešeno - Srbija ispada, a Gana i Nemačka idu dalje
• Ako Srbija odigra nerešeno sa Australijom, a Nemačka pobedi - Srbiji je potrebna pobeda Nemačke sa dva ili više razlike (2:0, 3:1, 3:0, itd...) ili da Srbija u svom remiju postigne najmanje dva gola više nego što to Gana uradi u duelu sa Nemačkom (2:2 i 0:1, 3:3 i 1:2...)
• Ako Srbija izgubi - Srbija ispada
U slučaju pobede Srbije nad Australijom i plasmana u narednu fazu:
• Ako Gana i Nemačka odigraju nerešeno - Srbija ide dalje sa prvog mesta, a sa drugog ide Gana
• Ako Gana pobedi Nemačku - Srbija ide dalje sa drugog mesta, a sa prvog ide Gana
• Ako Nemačka pobedi Ganu - Srbija ide dalje sa drugog mesta, a sa prvog ide Nemačka, osim u slučaju da trijumf Srbije nad Australijom ne bude za tri gola veći od trijumfa Nemačke nad Ganom (4:0 i 1:0, 5:0 i 2:1...)
Last edited by rain_wind_storm; 23-06-10 at 12:17.
Ako Srbija odigra nerešeno sa Australijom, a Gana pobedi Nemačku - Srbija ide dalje zajedno sa Ganom
• Ako Srbija odigra nerešeno sa Australijom, a Gana i Nemačka odigraju nerešeno - Srbija ispada, a Gana i Nemačka idu dalje
• Ako Srbija odigra nerešeno sa Australijom, a Nemačka pobedi - Srbiji je potrebna pobeda Nemačke sa dva ili više razlike (2:0, 3:1, 3:0, itd...) ili da Srbija u svom remiju postigne najmanje dva gola više nego što to Gana uradi u duelu sa Nemačkom (2:2 i 0:1, 3:3 i 1:2...)
to ili pobjeda,što misliš što je realnije?
tezina mi se raspravljat sa likom koji se ne skida sa foruma 24 sata,nisam reko da im je x dosta nego da sa remijem mogu proc dalje(u nekoliko slucajeva moze to da se desi) a englezi ne mogu(mogu al bukvalno je nemoguce)ako ti nije jasno ne mogu ti pomoc (necu vise nista pisat jer stvarno necu da citav dan boravim po forumu)
Last edited by DR-little-man; 23-06-10 at 12:40.
nije problem u skidanju ili ne skidanju,problem je u ne znanju
Srbija 2 ili x-2
Njemacka 2 ili x-2
Engleska 2 ili x-2previse a ahahhah
Mozda ovaj sundsval x-1 nznm
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Mariehamn - Mypa 1 2.20
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Sjedinjene Americke Drzave - Alzir - 1 1.85
Australija - Srbija - 2 1.75
Gana - Njemacka - X 4.10
http://kockar.wordpress.com
Poklon 15e za sve igrace Binga!
Na ovom prvenstvu svaki rezultat je moguc kao sto smo vidjeli,ali kalkulacija nema-pokazali mexico-urugvaj sinoc....Zadnje kolo igram na favorite pa sto bog da... Jos prije par dana sam igrao dubl Srbija+Engleska,danas to kombinovao sa Spancima,Italijanima,Njemcima,Svajcarcima. Imam ove utakmice na svim tiketima pa sto bude!
Ja odigrah na sloveniju i alzir duplu sansu, srbiju 2> i njemacku ppx
![]()
Who let the dogs out
Igram Amere i Engleze 1-1, i amerikanci promašuju cijeli dan... sramota.. da sam igrao iz X-a, davno bi 3:0 bilo... mater im je*em u pi*ku..
ja uvatih
Argentina 2
Koreja x2
Engleska 2
USA 1x
kovta 3,76
fala BOGU! =))
hahahahha,kako mi je milo sto ga je primio onaj mrzni golman Ažira...
Ulovih Amerikance na kvotu 7 u sami početak zaustavnog vremena!
E veceras se srbi cekaju za pare...Moraju ici na pobjedu nema kalkulacija!
da nema ko dodatak iz LOB-a danas
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks