Bravo_______
valjda Herkulesom....Herakles je iz Holandije
Vlado Giljen, prvi golman mlade reprezentacije i doskorasnji igrac fk sutjeska, potpisao ugovor sa portugalskim nacionalom...
AJMO CRNA GORO !!!
Sad imamo dva golmana u malo "renomiranijim" klubovima,Blazic u Standard,sad Giljen u Nacional,trebali bi bit prve opcije,prije ovih "madjara"..Jos ako budu prvi gomani....Jedino sto Giljen ima pravo sa mladom repkom na jos jedan ciklus kvalifikacija.....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Nema, jer sledeci su ciklus igraci rodjeni '90 i mladji, a Giljen je '89 godiste.A slazem se sa tobom da je bolje forsirati Blazica i Giljena prije "Madjara", pogotovo kad bi se ovaj Blazic ustalio na golu Standarda....ono sto sam ja gledao od njega, radi se o vrlo dobrom golmanu
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
ljudi kako se zove golman srbijanski u belgijskoj ligi nimalo nije los mogli bi da ga prvucemo za nasu repku a imam jos jedno pitanje igrac dusan basta jel ima sanse da se privuce da igra nasoj repki nije mi bio los ko igrac ako moze neko me informisat bio bi mu zahvala
A ocemo sad cemo kupit svuda po svijetu smece sto niko drugi nece . BOlje ove iz mlade reprezentacije da forsiramo
Taj bi nas golman spasio. Imamo 4 dobra golmana. Poleksic,Bozhovic,Giljen,Blazhic...
Fiorentina,Palermo,Lazio i Roma zainteresovani za Bashu...
Opaaa seria a bi bila puna Crnogoraca![]()
dobro je, nijesmo jedini, i sjeverna koreja koristi LEGEA dresove![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Sto se tice Baste , on je po meni sasvim dobar igrac...vrlo radoh bih ga vidio u nasu repku, prije pola odbrambenih...
Dok je igrao u Zvezdi bio je dobar...zar nije igrao nekad za repku srbije????
Ako bi ga pitali, mislim da bi pristao...ima 25 godina....ne igra za srbiju a sigurno je bolji od subotica npr....
Last edited by DzoniS; 22-06-10 at 11:37.
:)
Basta bolji od Nevena Subotica ?
uuuu ,kiks
Svako ima svoje ukuse za igrace...
Basta je najgori igrac Zvezde (od one dobre generacije,zadnje 2 god ne racunam) koji je igrao samo zato sto ga je mafija beogradska forsirala.To je jedna muva bez glave,rupa bez dna...
Dok vam je valjao, kleli ste se u njega...
Smijesno je uporedjivat ga sa Suboticem
ej ljudi nismo zemlja od 10 miliona stanovnika nego od 650000 onda nemoj mo odma nemoramo sa strane gledat ako imamo koje kavi napad a nemamo sredinu ni odbrau onda ja tvrdim da treba da gledamo sa strane pakad jedna njemacka ima turka marokanca latino amerikanca i brazilcau repki sto nebi mogli mi da prisvojimo igrace u one segmente igre koje izostajemo jel koji nam je cilj da samo figriramo ili da neke stranice fudbalske istorije napisemo ako jedna slovenija na svetskom sto nebi mi moglise nac u nekoj buducnosti na evrposko ili svetsko al po mogucnosti da ne cujem to je nemoguce to je nerelano ili ne znam sta jedino oni koji vjeruju u sebe mogu da doguraju dalje a ja mislim sa nekim dobrim taktickim i dobrim igracima sa strane ne da bi imali respektabilnu rekuno jednu konkurentnu na svim poljima a prvensveno nas mentalitet promjenit da a repka mora da dise kojedna a to na zalost jos nij tako mislim eto sta se desava kad se ne dise ko jedan primer francuska pa mislim da je crna gora danas igrala protiv francuske i ona bi dala tri a ne dva gola francuski onda ljudi samo mentalitet pomjenit ja mislim da je to barem 20 posto posla ucinjeno
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks