View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 248 of 942 FirstFirst ... 148198238244245246247248249250251252258298348748 ... LastLast
Results 6,176 to 6,200 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Peuro je vjerovatno i mislio da na SL u Nisu odvede mladju ekipu, ali se pojavila ta novina da dva najbolja sa SL idu direktno na SP. Naravno, ako ne budemo medju ta 2 postoji sansa da se kvalifikujemo i kroz Evropsko ili kvalifikacije...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedna je i neponovljiva Malaga 2008, davno sam to rekao. U svakom pogledu neponovljiva i premilo mi je što sam bio dio toga tamo od prvog dana, kad niko nije, ni partijski drugovi ni preko noći nastali instant navijači.

Ovo sad što se dešava je posledica nemoći nejakog saveza, sastavljenog od ljudi kojima tu mjesto ni po čemu nije, ali i narušenih odnosa među samim igračima sigurno kroz čarke i sukobe iz klubova...Sa sve Porobićem na čelu koji, izgleda, nema ni moći a ni takta da izađe sa tim na kraj.

Ako postoji ijedan igrač koji bilo čim uslovljava reprezentaciju treba ga odma doma poslat (u Italiju, na Vimbldon ili bilo đe...), zvao se on Zloković, Janović, Tičić ili kako god. Reprezentacija je iznad svega, to je opšti preduslov za bilo koji uspjeh. Ako toga nema, bolje da se ni ne okupljaju.

Ne znam, bojim se da će ovo ljeto bit rezultatski loše, a nadam se da griješim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sigurno ce to sto Sefik putuje sa reprezentacijom za Ameriku, iako jos nije ni dobio drzavljanstvo, poboljsati vec idelne odnose u reprezentaciji.
    Savez kao da se dobro trudi da sto vise uzdrma reprezentaciju. Jos fali samo, da kao u dzudo, se stvori jos jedan vaterpolo savez pa da igraci biraju za koji savez da igraju. Po mogucnosti jedan DPS-ov a drugi SDP-ov jer bez politicara se ne moze s mirom ni igrat lopte u vodu.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nema veze s vaterpolom, ali pogledajte sta se desava reprezentaciji francuske na SP-u u juznoj africi. bojim se da cemo i mi tako proci ako se nastavi s ovim prepucavanjima i prozivanjima preko medija.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    nema veze s vaterpolom, ali pogledajte sta se desava reprezentaciji francuske na SP-u u juznoj africi. bojim se da cemo i mi tako proci ako se nastavi s ovim prepucavanjima i prozivanjima preko medija.
    ako ima Boga i neka se desi jer bez toga nece se lekcija nauciti, ovo se ne desava zadnjih mjesec dana vec par godina unazad a niko nema petlje da se uhvati u kostac sa problemom i rijesi.
    zadovoljan bih bio da nista ne uzmemo ovo ljeto i dozivimo katastrofu vecu nego u rimu i francuzi u j africi al sam siguran da bi momci koji budu igrali kvalifikacije za svjetsko, svjetsko i olimpijske igre dali sve od sebe, dali poslijednji dio nade za drzavu, a ne da biraju djece i kad da igraju da bi pratili ribe na turnire, cuvali ledja i rame za recco, ladili m**a na ibizu itd.
    no ne vidjeh jelenu da je propustila neki turnir da bi gledala svog draganog kako se bori u bazenu. vazda je bio muskarcina. pih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cus sefik, sto ce nam on, nije ni on ono sto je nekad bio
    + imamo odlicne golmane, radica i scepa, koji brane u duplo boljim klubovima od sefika...
    AJMO CRNA GORO !!!

big giant head Guest

mene podsjeca na desavanja u kosarkaskoj reprezentaciji scg prije par godina, na onom EP kod nas, i kasnije na olimpijadi.

sto nas dovodi do - igrac moze da misli i radi sta hoce. trener mora da ima autoritet i da ga izshutira iz reprezentacije ako se ne ponasa kako treba. simple as that.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    mene podsjeca na desavanja u kosarkaskoj reprezentaciji scg prije par godina, na onom EP kod nas, i kasnije na olimpijadi.

sto nas dovodi do - igrac moze da misli i radi sta hoce. trener mora da ima autoritet i da ga izshutira iz reprezentacije ako se ne ponasa kako treba. simple as that.
    sto nas dalje dovodi do toga da je peru dosao kraj i da ne obavlja svoju duznost kako treba, a sama cinjenica da se isti problemi desavaju par godina unazad a on je jos uvjek selektor izvlaci savez da savez nije na nivou, znaci treba ih SVE PROMJENITI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    sto nas dalje dovodi do toga da je peru dosao kraj i da ne obavlja svoju duznost kako treba, a sama cinjenica da se isti problemi desavaju par godina unazad a on je jos uvjek selektor izvlaci savez da savez nije na nivou, znaci treba ih SVE PROMJENITI!
    Ja to pricam ovdje od 26-03-07, a mislim od ljeta 2003.

Dobre vijesti cuh iz kluba, malo prije. 95% sansi je da citava ekipa osim Gerija ostaje. Radic je najveci problem, jer mu je ponudjen drasticno manji ugovor. I nije jos rijeseno pitanje Pavlovica (ali bi trebalo to bit ok). Setka skoro sigurno ostaje. Petrovic sjutra potpisuje. Draskovic, Dr. Brguljan i Da. Brguljan su danas potpisali. Pregovaramo sa jednim veoma dobrim igracem, koji nema nista protiv da dodje u Kotor. Upoznat je od ranije i sa klubom i sa navijacima . U slucaju da M. Milic okonca karijeru (jos nije definitivno), dovescemo jednog beka srednje klase.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cuh na Dnevniku sad, Peuro kaze da ce se svi pozvani odazvat', no spiska jos nema... Navodno, u SAD na pripreme ce ic' i Sefik...

Sto se Saveza tice, mislim da smo na ovom topicu analizirali sve ljude koji nam vode vaterpolo, od Predsjednika UO do selektora.

Koliko smo mi, kotorani, nemocni, najbolje govori to da Sekretar Saveza i dalje nesmetano obavlja svoj posao. I to nakon one bruke od sudjenja u zadnjem mecu prvenstva.

Dakle, prvo bi kotorani trebali da srede stvari u svom klubu a onda da se micu poltroni iz Saveza. Vrlo lako ce se za svakog od njih nac' argumenti da su lose obavljali posao.

P.S.
    Reprezentacija sve vise postaje privatna svojina nekolicine ljudi!!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post

Dobre vijesti cuh iz kluba, malo prije. 95% sansi je da citava ekipa osim Gerija ostaje. Radic je najveci problem, jer mu je ponudjen drasticno manji ugovor. I nije jos rijeseno pitanje Pavlovica (ali bi trebalo to bit ok). Setka skoro sigurno ostaje. Petrovic sjutra potpisuje. Draskovic, Dr. Brguljan i Da. Brguljan su danas potpisali. Pregovaramo sa jednim veoma dobrim igracem, koji nema nista protiv da dodje u Kotor. Upoznat je od ranije i sa klubom i sa navijacima . U slucaju da M. Milic okonca karijeru (jos nije definitivno), dovescemo jednog beka srednje klase.
    znači dogodine će primorac i jug bit približno slični ko ove godine. vi bez kissa, mi bez boškovića. i mi ćemo dovest valjda jednog beka.
    što je s budvom, dolazi li porobić? što je s igračima i dolaze li kakva pojačanja. jadran za sada bez 2 najvažnija igrača, zlokovića i ivovića? što je s radovićem, janovićem i drugima? primorje dovodi braću varga i vjerojatno još koga - spominjali se premuš (već imaju 2 vrlo dobra tj perspektivna sidruna pa ne znam što će im on), ivan sukno (navodno izgledno), i možda ko još i recca dođe...
    mladost će navodno ostat ista, iako se nikolić nada 2 pojačanja, ali prava pojačanja ne novaka. spominjo se perić (ne znam kakav je, igro je u kvalifikacijama svjetske lige u reprezentaciji) kao novi splićanin u mladosti
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ljeta 2008. desila se Malaga i pod tom okolnoscu nisi ljudima mogao objasnit' neke stvari...
    Ko nece da vidi i sad ne shvata o cemu mi pricamo. A pricamo jer volimo tu reprezentaciju iako doticni cine sve da nas, kotorske vaterpolo fanatike, ne vide na tribinama kad igra reprezentacija.

Super vijesti. Ja sam mislio da mladji Brga ima vazeci prvi profesionalni ugovor, jos dvije godine...
    Radicu ne bih popustio ni za cent, pa da vidimo ko ce ga uzet i dje ce dobit' vise nego kod nas.
    Nikakvog igraca srednje klase ne bih dovodio, pa ni beka.
    Da dodje to pojacanje na nezgodno vanjsko i da budemo mirni...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Danasnje Vijesti:

http://www.vijesti.me/index.php?id=341382

''...ni Zloković, kao ni njegovi saigrači iz reprezentacije, nisu se dvoumili da li da se stave na raspolaganje selektoru pred početak priprema koje očekuju naš tim''.

Cudi me da Budva pusta Antonijevica...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@perper...pravo da ti kazem ja bi se zdravka odrekao ako je toliko zapeo za pare u zamjenu za pjetlovica, bar bi znao da imam golmana koji je mozda po kvalitetu losij ali je bar stalno koncentrisan, ili ti ne spava.
    tolike patriote i igraci koji daju srce za primorac a na kraju je steimez morao prvi da potpise da bi ostali potpisali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    @perper...pravo da ti kazem ja bi se zdravka odrekao ako je toliko zapeo za pare u zamjenu za pjetlovica, bar bi znao da imam golmana koji je mozda po kvalitetu losij ali je bar stalno koncentrisan, ili ti ne spava.
    tolike patriote i igraci koji daju srce za primorac a na kraju je steimez morao prvi da potpise da bi ostali potpisali.
    Za zdravka se slazem. A ovo ostalo, Adam je odavno dogovorio bio sve uslove sa klubom, samo se cekao potpis. A ovi koje ti nazivas patriotama, svi do jednoga su imali ponude i ponude, ali su cekali klub da im ponudi uslove. Znaci nije do njih, nego do kluba.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jadran ce se s poskom, medvescakom i koprom boriti za zacelje.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Kad sam bila doma vidjela sam u jednom lokalu Pera i Sefika, tako da eto kako se zarsavaju stvari
    Sefik puchi, sto i nije za jednog sportistu, ili se ja ne razumijem u to? Znate li mi reci, pushe li inace vaterpolisti?
    A Mladjan Janovic mi ga vise ne bi igrao, ovo mu nije prvi put, pa neka bude maneken i seta po crvenom tepihu, i nosi djevojci rekete.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eh da samo puse....al jbg....
    ne bi me cudilo da su se tu dogovarale neke druge kombinacije vezane za klub a ne samo za repku...ono sto se pominjalo 10 tak strana unazad....vidjet cemo uskoro...

big giant head Guest

sad je robi prosinecki bio na hrtu, pa se sjetih - on je pusio josh dok je igrao za zvezdu. a svi znaju kako je igrao.
    hocu da kazem, ne mora to samo po sebi nista da znaci, niti je mnogo bitno. naravno, idealno bi bilo da zive skroz 100% sportski i zdravo, ali u velikom broju slucajeva to nije tako.
    a pogotovo sefik nikad nije nikad bio primjer profesionalizma [da jeste, ko zna koliko bi josh bolji golman bio].

nego, osvajamo evropsko, mark my words
    [s obzirom koliko sam losh prognozer, ovim sam nas vjerovatno prokleo na ispadanje u grupama ]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    sad je robi prosinecki bio na hrtu, pa se sjetih - on je pusio josh dok je igrao za zvezdu. a svi znaju kako je igrao.
    hocu da kazem, ne mora to samo po sebi nista da znaci, niti je mnogo bitno. naravno, idealno bi bilo da zive skroz 100% sportski i zdravo, ali u velikom broju slucajeva to nije tako.
    a pogotovo sefik nikad nije nikad bio primjer profesionalizma [da jeste, ko zna koliko bi josh bolji golman bio].

nego, osvajamo evropsko, mark my words
    [s obzirom koliko sam losh prognozer, ovim sam nas vjerovatno prokleo na ispadanje u grupama ]
    u bozije usi kako bi se sto promjenilo u ovom prslom savezu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znas li ime?
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Znas li ime?
    Naravno, ali nije za forum

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

jadran ce se s poskom, medvescakom i koprom boriti za zacelje.

S' time cu se slozit' kad vam ode preostalih 5 reprezentativaca, potom Elez, Sekulic i Klikovac. Ako zadrzite ovu ekipu (dakle bez @, Zlokovica i Radovica) i dovedete solidne centra i beka bicete opet konkurentna ekipa... Npr, da vam dodju golman Jelic (umjesto Percinica), Kunac i Misic, koji su vam ispred nosa...

Najveci ''problem'' je sto ce vasa uprava prije dovest i osrednjed igraca sa strane nego dat' sansu svom klincu. Tesanovic vam je 2 godine 14-i igrac, bez ijednog odigranog minuta u iole jacoj utakmici!! Pisao sam o tome da se vasa klasa '91 prosetala ex-yu prostorima i dje su ti igraci??
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://cafemontenegro.com/index.php?...42&news=122681

Eto, oni se svi vole nego mi precerujemo...

Ovaj dio mi je posebno interesantan:

''Osim predsjednika Kovačevića, današnjoj sjednici UO prisustvovali su potpredsjednik Aleksandar Tičić, te Stanko Zloković, Dejan Bajić, Đuro Marić, Slobodan Tanasijević i Predrag Stamatović, predsjednik Skupštine Boro Mračević i predsjednika Stručnog savjeta Andrija Popović''.

Ako neko zna, volio bih da napise...ko su ovi boldovani

Od devetoro ljudi koji vode nas vaterpolo troje mi je nepoznato, troje je iz novoga...dok je iz Kotora samo predsjednik Strucnog Savjeta Pura Popovic... :shock:
    Nemamo ljude u UO!? :evil:
    E moja draga Upravo Primorca...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam davno reko da upravu nemamo, sve sto su uradili je sacuvali klub da se ne ugasi, za ostalo su nesposobni!

a za ovu 3icu, pa buce ima viska para u savezu pa da daju sirotinji. ionako im je to vjerovatno 4. funkcija (plata).

Page 248 of 942 FirstFirst ... 148198238244245246247248249250251252258298348748 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)