nerealno su ocijenili nunjeza, trebao je da ima 4 poena. igrao je skoro pola sata, to je 2 boda i 2 boda je trebao da dobije za napad jer je imao par suteva na gol.
A opet neces biti ispred mene! :PCekam da azuriraju stanje.
Ja sam 20 mjesto 151 bod!!!
:)
neces jos dugo. brzo ce to da se promijeni. samo si imao srece. Na kraju trece runde sam medju prvih 3!
Zanzubijac i dalje prvi idemoooooooo!!!!!!!
Ja ubacih Silvu koji je uzeo 0 pojena umjesto Ozila inace bi bi bio na prvo mjesto. Silvu ne bi ni kupovao no sam ga uzeo jer nijesam ni znao kako se igra ova igra![]()
Jeli se povrijedio Elano da ga kupim umjesto Kake?
ja ne mogu da kupim nikoga a da mi ne oduzme bodove. imao sam 2 transfera do sad. Zar ne bi trebalo da imam jos jedan sad free transfver?
a jes nego ako sad kupim onda ce mi on biti dostupan odmah po zavrsetku 3 runde, sto znaci da cu moci da nastavim dobro. a ovako kad mi pola ispadne ko ce mi igrati u 4 rundi. i kad kupim tek ce mi biti ti igraci dostupni u 5 rundi. trta-trta
A jesu malo ta pravila bzv, ali dobro, ko gbi ima pravo da se ljuti ahhahahaha evo necu vise hahahaahahh
a bices na kraju ispod mene. Dzaba ti je sve. :P :P
Brate, castis pivo ako budes ispred mene, a ako izgubis tj budes ispod, castis 2 hahhahahahahah
nakon zavrsetka prvog dijela prvenstva svako sastavlja novi tim, znaci nemate brige da ce vam ti biti dostupni tek za 5. rundu, bice odma za 4. i moze se iz svake repke birati po 4 igraca... jbt zar vam je toliko tesko da procitate pravila...
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
E ovako...prije pocetka 3 runde, imao sam 151 poen, sad kad aje pocela 3 runda, pise da imam 148...zasto????nisam imao transfere, niti sam bilo sta radio..
UAAAA bre..ovo je shonesku nesto platiniju pisao!!!
hahahaha to je zato sto si vruc
hahhahahahha sad si bodovno ispod mene hahahahahaha
usput samo mi maluda igrao u ove prve dvije utakmice i osvojio 7 bodova. Imam jos 3 igraca za nocas mada mislim da jedan nece igrati alli eto, neka ga. Pa mozda ga ubaci :P
Kako ide narode...sto ne pricate...
Pricaj? Koliko imas?
27. :P cekao sam taj gol mesia da me podigne za 10 poene jos. Sjutra cu mu maci titulu kapitene i probati sa runijem. Dako on da gol. Mada se do sad nije pokazao. I ko brani njemcima sjutra zna li se? Imam Buta ali ne znam brani li on?
edit: ipak imam 28, nisam vidio. Pogledaj tabelu hahahahahahahahahahahahaha kako je kad si ispod? hahahahahaha
ja imam 29 ahhahahahahahahah
brate i prosli put smo bili u top15 pa na kraj runde jedva oko 20 mjesta, i ja i ti smo losi igraci ahhahahahah
Ja ovu rundu cu da panem nedje do 20 mjesta sigurno... Messi kapiten 10 pojena, Vela 0, Gurkuf -2, Taiwo 0, Higuain 0 :o
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks