Sve ce se to ispolirat..
Trile, potvrdi.
Last edited by CaseLogic; 21-06-10 at 22:53.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
aooo znam ovaj cayen greote , gledao sam ga masu puta u BD , lik zivi blizu moga druga i ja mislim da ima josh i X6 slicnih tablica stalno su jedan do drugog parkirani
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
jes gleda sam ih i ja jednog do drugog..
You'll Never Smoke Alone..
X6 crveni sa customkama sam sreo kod Markovica, isao je brzinom svinje...
TAKUMI
Dobro bi bilo od isprd da ima neka slika , da vidimo koliko je smrskan, mada bih rekao da je masu
Masu je, naprijed, desna strana cijela...
40-45 000 eura popravak.
TAKUMI
Da, da, danas sam prosla tuda, a vidjeh i tebe malo iza ako vozis onaj II...
On je udario prvo u onaj zemljani brezuljak kad je izasao iz krivine, otpao mu tocak, i suljavao ga uz stijenu, dobro je proshao covjek stvarno da ga nije isprevrtalo. Prvi put vidjeh aktivirane zastitne zavjese.
mlogi oce protiv fizike
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Je li postavlja već neko?
Kako izgore gnjolf hahahahahahaha !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
ovaj sa cayenom zivi na 3 metra od moje kuce (tj tu ima stan u pg) a otac mu vozi X6 na iste Q0Q0Q0Q0QQQ00Q tablice.
greotice kako se posra u kajena..
Originally Posted by my name is ...
bice da je kisha kriva a?on vozio lagano ali ga bachila kisha? :P
Originally Posted by my name is ...
ja sam siguran da on ne prica ovoliko o vasim kolima, koliko vi o njegovompustite momka, kupice novog, pa opet novog, i sve tako.. znate koliko se on opterecuje oko ovog udesa.. isto ka ja oko kaisa koji treba da kupim za svadbu.
Niskobudzetna reklama, dobila zlatnu medalju na nekom takmicenju, i smatra se jednom od najboljih reklama na svijetu, a evo zasto u ovom topicu:
hmmm... +200KS i -300kg..Glasine o tome da Bugatti sprema snažniju verziju modela Veyron sada su potvrđene.
Jedan klijent ove marke je rekao britanskim medijima da je uplatio avans za ultrasnažni Veyron.
Izgleda da će se Bugatti Veyron Supersport pojaviti već u avgustu, sa snagom od 1.200 konja i lakši za oko 300 kg.
Bugatti će privilegiju da posjeduju ovaj auto pružiti ograničenoj grupi od 30 pojedinaca, a za svaki će tražiti satisfakciju u iznosu od 1.650.000 eura.
izvor:
http://www.cafemontenegro.com/index....26&news=122507
300 kilograma manje? znaju li oni sta je 300 kilograma? da mu izvade motor mozda?
She is only here to annoy herself!
a ko zna sto je.. al isto treba to provjerit, jer ovi iz CdM-a cesto lupetaju.. tako da me zanima bas ta usteda od 300kg.
znam da je lamborghini sa modelom murcielago lp670 sv, ustedio 100kg, samo na tockovima i dodatim karbonom umjesto nekih drugih materijala standardnih na obicnom lp640.. e mozda ce i oni nesto slicno.. i vjerovatno ce imat masu karbona i ko zna cega ce se jos oslobodit.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks