Page 277 of 1170 FirstFirst ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... LastLast
Results 6,901 to 6,925 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Novak osvoji turnir u Queensu,u dubl konkurenciji
    Roger dozovlio sebi da izgubi od Hewitta :lolblue:
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Sa Wimbledonovog sajta
    Court Preparation
    The courts are prepared in a similar manner each year to produce the highest quality playing surface for the world’s best players in the modern game to display their full range of skills.
    That means the courts must have even and consistent bounce, as well as the ability to withstand prolonged wear and tear for a minimum of 13 days.
    Court Durability
    The courts are sown with 100% Perennial Ryegrass (since 2001) to improve durability and strengthen the sward so that it can better withstand the increasing wear of the modern game.
    Independent expert research from The Sports Turf Research Institute in Yorkshire, UK, proved that changing the grass seed mix to 100% Perennial Ryegrass (previously 70% Rye/30% Creeping Red Fescue) would be the best way forward to combat wear and enhance court presentation and performance without affecting the perceived speed of the court.
    Speed of Courts
    There has been no intention either this year or in previous years to produce slower courts or ones suited for a particular type of game.
    The perceived speed of a court is affected by a number of factors such as the general compacting of the soil over time as well as the weather before and during the event.
    Eto, oni tako pominju modern game koji su sami izmislili 2001. Modern game u kojem se pojavljuju mladi igrači koji liče jedan drugom kao jaje jajetu. Kao da su iz fabrike. To u slobodnom prevodu znači ''trči oko osnovne linije i udaraj jako''. Da mi je samo znati ko su ti nezavisni stručnjaci. I još nas uvjeravaju da nijesu željeli da uspore teren ni ove ni prošlih godina. Pa je tako slučajno 2007. teren bio sporiji nego 2006. a 2008. sporiji nego 2007. a potrefilo se baš da je 2009. sporiji nego 2008. Pa smo sad svi magarci, je li?
    Dick Laurent is dead!

cssr Guest

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Novak osvoji turnir u Queensu,u dubl konkurenciji
    eto sad ima titulu i u dublu i na travi
    sta reci kompletan igrac

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Evo sad čujem da je TV IN otkupila prava za Wimbledon. Čeka nas nestručno maltretiranje ali bolje iko nego niko.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Prenosi i SK

cssr Guest

kraljevi postavili federera za prvog nosioca na vimbldonu i pored toga sto je nadal opet svjetski broj 1
    + svajcarska dobila spaniju u fudbalu

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Prenosi i SK
    Zaboravio si da sam ja jedan od onih srećnika što imaju extra tv gnjili
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    9,168
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

E pochinje danas neshto shto jedva chekam danima,mogli bismo ovdje ostavljat poneki tip,chisto da pomognemo jedni drugima jer mi pdf kladionica odavno nije ozbiljan ni m najmanje,dakle ...za pochetak tiket sa 10ak eura neka izgleda ovako ... postavicu hendikepe ili over/under po online kladionicama,kod nashih zemaljskih svakako to izlazi tek ujutro ...
    Davydenko-Anderson under 36,5 ili h1 na 5,5 gemova,mislim da se celavica vraca da pokaze da nije samo odmarao uz zenicu skoro pola godine,shto je merachio merachio je,vrijeme je za pobijede...
    Berdych- Golubev ovo je moj omiljeni tako i ako padnem na under 31,5 ,nece mi bit zao,donijeo mi je puno para do sad,rijetko kad je iznevjerio,a ne voli da se puno zadrzava na terenu,posebno ne na brzim podlogama ili h1 na 7,5 gemova...
    Fish - Tomic under 36,5 gemova,Fish je u formi,pokazao je to skoro,ne bi trebalo da izgubi set tako da moze i ovo uc...
    Federer - Falla over 26,5 gemova,valjda ce uc u over jer svi znamo da na startu turnirna Fed voli da malo vishe uvjezbava udarce i igra s pola gasa,dodushe razvalio ga je prije neki dan 61 62 i eto valjda ne bude surov i sjutra...
    Jankovic- Robson under 18,5 gemova,suvishno za pojashnjavat...
    Makarova- Szavay pobjeda Ruskinje,ko je gledao turnir proshle nedelje suvishno je objashnjavati...
    Eto to je to na prvu,moze se izabrat poneshto,al najbitnije je sve ispratit live i tu uzet pare,srecno svima sjutra

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

ja mislim ta jj da ce biti 3 seta, a Fed je spremio taktiku izgleda, ispadanje sto ranije pa onda napad sljedece godine na Pita Samprasa opet
    ovaj choke ali dzabe Fedu sa BH ko da je ruka zalijepljena za tijelo ?
    Alehandro odlican na kraju fedu treba brze da zavrsava poene i da pocne nekako da koristi Fh jerovaj slajs previse koristi !
    Last edited by pumba; 21-06-10 at 14:31.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

i sto se desava covjek sad ima problema sa butinom i upravo slajs na Bh mogao bi da mu bude problem jer loptica skoro ne odskace i mora bas da se spusti da bi vratio lopticu, ali zato bije ritern perfektno!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

gem odluke ! sigurno ako ga dobije Fed osvaja set , ako izgubi cao pao !
    5-4 spasene cetiri bl, a inace onaj poen kad je Fed stigao na mrezi cini mi se da bi mogao da bude prelomni, od kad se pozalio Falja na povredu slajsa na bh nidje ,bas vudno mec zasad mnogo podsjeca na onaj sa Hasom RG 2009 !
    Last edited by pumba; 21-06-10 at 15:02.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

uh makse osijedjeh, dako i ovaj 5ti rijesi nekako ali igra losa potpuno out, nadam se samo los dan !

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Deja Vu moj dobri pumba
    Falla je imao mnogo,mnogo prilika da rijesi mec u tri seta,Federer los,neprepoznatljiv,ali on kad prezivi ovakve meceve obicno stigne do kraja
    Sledeci protivnik mu je strasni Ika Bozoljac,sve je moguce :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

e pa nadam se i sad do kraja da ce ici a falja je igrao odlicno ali je cokirao, kad je servirao za mec u 4tom prva dva poena je poklonio i onda nije bilo spasa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eh kako mnogi teniseri nemaju daMu da dokrajce federera...
    ''... It's not what you look at that matters, it's what you see...''

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Nije ovo ništa novo. Ovakvu je igru Federer imao u finalima 2004, 2007, 2008 i 2009 samo što su to bila finala pa su njegovu lošiju igru pripisivali igrom njegovih protivnika. Ovo je zaista prvi put da ga gledam sa ovakvim problemima u prvom kolu. Samo se nadam da će se igra popravit i da će u eventualnom finalu odigrat na nivou finala 2005 i 2006.
    Last edited by amnesiac; 21-06-10 at 18:28.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

nije mogla Robson do seta a bila je blizu, fali joj iskustva ali morace da popravi drugi servis koji je ocajan,plitak po sredini bas katastrofa , vidjecemo oce li biti sto od nje, Nole se ocekivano muci ipak zasada od 4 moguca iznenadjenja(1dna senzacija) "samo" 2 ispali Stan(dobar je onaj Istomin bas sam pisao o njemu na prosloj stranici gledah ga na Q) i Marin , jos Novak ostao da se vadi

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ma Fed je stvarno Ex. Nije to vise slucajno. A nece pa nece da pojaca treninge. Mozda je to bolje, jer mozda onda tijelo ne bi izdrzalo. Primjetno je da se veoma slabo krece i da je dovoljno samo duboko cusnuti loptu. A i podloga mu ne ide na ruku. Na kraju ce izgleda samo US open biti prava podloga za njega. Ovo nije normalno koliko je ova trava spora ove godine. Izgleda ljepse od Halea i loptice odskacu prirodnije, ali kao da ugusi brz udarac.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Deja Vu moj dobri pumba
    Falla je imao mnogo,mnogo prilika da rijesi mec u tri seta,Federer los,neprepoznatljiv,ali on kad prezivi ovakve meceve obicno stigne do kraja
    Sledeci protivnik mu je strasni Ika Bozoljac,sve je moguce :lolblue:
    Ika Bozoljac je stvarno strasni. Evo Prizensky dade macolu Ljubicicu. Jes da je Prizensky dobar za brze podloge i da je mnogo bolji igrac od Bozoljca, ali Bozoljac ima onaj ubitacni dvorucni forhend.

Thanks Thanks Given 
    9,168
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    E pochinje danas neshto shto jedva chekam danima,mogli bismo ovdje ostavljat poneki tip,chisto da pomognemo jedni drugima jer mi pdf kladionica odavno nije ozbiljan ni m najmanje,dakle ...za pochetak tiket sa 10ak eura neka izgleda ovako ... postavicu hendikepe ili over/under po online kladionicama,kod nashih zemaljskih svakako to izlazi tek ujutro ...
    Davydenko-Anderson under 36,5 ili h1 na 5,5 gemova,mislim da se celavica vraca da pokaze da nije samo odmarao uz zenicu skoro pola godine,shto je merachio merachio je,vrijeme je za pobijede...
    Berdych- Golubev ovo je moj omiljeni tako i ako padnem na under 31,5 ,nece mi bit zao,donijeo mi je puno para do sad,rijetko kad je iznevjerio,a ne voli da se puno zadrzava na terenu,posebno ne na brzim podlogama ili h1 na 7,5 gemova...
    Fish - Tomic under 36,5 gemova,Fish je u formi,pokazao je to skoro,ne bi trebalo da izgubi set tako da moze i ovo uc...
    Federer - Falla over 26,5 gemova,valjda ce uc u over jer svi znamo da na startu turnirna Fed voli da malo vishe uvjezbava udarce i igra s pola gasa,dodushe razvalio ga je prije neki dan 61 62 i eto valjda ne bude surov i sjutra...
    Jankovic- Robson under 18,5 gemova,suvishno za pojashnjavat...
    Makarova- Szavay pobjeda Ruskinje,ko je gledao turnir proshle nedelje suvishno je objashnjavati...
    Eto to je to na prvu,moze se izabrat poneshto,al najbitnije je sve ispratit live i tu uzet pare,srecno svima sjutra
    I pored ova 4 pogodjena singla,jako losh dan,prevelik minus i to upravo uzivo na Fallu i sad na Rochusa...nevjerovatno kako se boje IMENA u presudnim trenucima,ne mogu vjerovat!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

Pozdrav za sve one koji su se ponadali da ce Fedex da ispane u prvom kolu!
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

__Novak Djokovic__

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Exclamation

Kakvo krljanje u prvom kolu!

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Idemo opet
    Vamos Rafa!
    Mucio se kao i na RG ali se to nkada ne vidi po rezultatu.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

a ovo mu dodje isto kao da igra na sljaci, podloga je sve slicnija, jedan mec se odigra i nema vise trave makar ne oko osnovne linije jos kad je zubar i ostali pogaze pokusavajuci da SV eto zemlje u sred Londona, smanjili su sezonu trave na 3 turnira i jos je usporavaju ne mogu vjerovati ovo grrrrrr :@

Page 277 of 1170 FirstFirst ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)