E pochinje danas neshto shto jedva chekam danima

,mogli bismo ovdje ostavljat poneki tip,chisto da pomognemo jedni drugima jer mi pdf kladionica odavno nije ozbiljan ni m najmanje,dakle ...za pochetak tiket sa 10ak eura neka izgleda ovako ... postavicu hendikepe ili over/under po online kladionicama,kod nashih zemaljskih svakako to izlazi tek ujutro ...
Davydenko-Anderson under 36,5 ili h1 na 5,5 gemova,mislim da se celavica vraca da pokaze da nije samo odmarao uz zenicu skoro pola godine,shto je merachio merachio je,vrijeme je za pobijede...
Berdych- Golubev ovo je moj omiljeni tako i ako padnem na under 31,5 ,nece mi bit zao,donijeo mi je puno para do sad,rijetko kad je iznevjerio,a ne voli da se puno zadrzava na terenu,posebno ne na brzim podlogama

ili h1 na 7,5 gemova...
Fish - Tomic under 36,5 gemova,Fish je u formi,pokazao je to skoro,ne bi trebalo da izgubi set tako da moze i ovo uc...
Federer - Falla over 26,5 gemova,valjda ce uc u over jer svi znamo da na startu turnirna Fed voli da malo vishe uvjezbava udarce i igra s pola gasa,dodushe razvalio ga je prije neki dan 61 62 i eto valjda ne bude surov i sjutra...
Jankovic- Robson under 18,5 gemova,suvishno za pojashnjavat...
Makarova- Szavay pobjeda Ruskinje,ko je gledao turnir proshle nedelje suvishno je objashnjavati...
Eto to je to na prvu,moze se izabrat poneshto,al najbitnije je sve ispratit live i tu uzet pare,srecno svima sjutra

Bookmarks