Šta lupaju ovi s 20 litara za 320???
Šta lupaju ovi s 20 litara za 320???
On ne smije trosit ni preko 15 kroz grad, normalne voznje.
TAKUMI
Vole ovi internet poznavaoci "malo" da naduvavaju.
Neka dozhe, pa nije bas normalna voznja, to priznajem. I da, auto je u skoro savrsenom stanju sem sto se limarije tice, korozija je napredna masu.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Zna li ko sta kaze zakon po pitanju zatamnjivanja stakala??
I kako se ponasaju policajci podgoricki, ima li cimanja?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
mogao si mene pitat.
i bilo je tema milion.
zadnja KAO smijesh kolko oces, prednja ...hm...mozda mrvicu, ali da ne izgleda kao da je zatamljeno.
Neko prolazi, neko ne, nekoga cimaju a nekoga ne.
Originally Posted by my name is ...
Kazi im to je premium verzija iz Amerike i tako je fabricki... dok ne zagrebu al ne bi trebalo![]()
rm -rf /
Eo pitanje za fabiu
Jesi li se danas smorio kad si cekao semafore ispred tunela u Kotor![]()
![]()
![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ma koma ziva.
Ali tu je bila prejaka klima, i Colonia...
P.S. gdje si me vidio? Na onu ili na ovu stranu?
TAKUMI
Nisam te vidio, gledao sam jednog Audija crvenog ispred sebe....
A da, kakvi ste vi domacini, umjesto da castis pice ti ono gledas i sprdas se..![]()
TAKUMI
Odjednom nocas poce auto na uzbrdicu da mi gubi snagu, ne prima gas, gasi se jednostavno stalno kad ga upalim. Pomislih na svjecice ali pocinje da smrdi gorivo. Otvaram haubu kad tamo ima sto da vidim... Gorivo svuda po motoru prska. Kad je auto ugaseno ne prska, ali kad dam kontakt ili kad upalim motor pocinje prskanje iz jednog od ventila (prvi s lijeve strane), tj dizna na ventilu oslabila. Nekako sam pritisnuo taj poklopac dje je dizna i pritegao sa zicom i stigoh doma nekako.
E sad treba mi pomoc nekoga od vas, dje da odvedem auto u Podgoricu, tj kod kojeg majstora i dje da nadjem taj dio? Da li se mijenja samo ta dizna ili jos nesto na tom poklopcu ili ... ?
(Radi se o autu peugeot 306 benzinac 1.4 '97)
Bilo kakva informacija bi mi bila od koristi od bilo koga od vas?
Imas jednog majstora kod Zecanke, Knezevic valjda, on radi Pugove.
TAKUMI
znam za njega, taj je poznat. nego ima li neki sto manje "dere" ?
Fabia, da ne znas mozda uzrok ovom mom problemu, kako odjednom da pocne da prska po motoru, tj da mi ode ta dizna?
Last edited by stara.dama; 20-06-10 at 22:14.
Ne znam tacno sto je problem, ali pretpostavljam da je iskocila dizna, mozda je otpao osigurac, mozda je pukao rail, mozda imas losu diht gumicu...
Ne znam...Pug je to.
TAKUMI
Neko mi rece da ima neki dobar majstor za Peugeot nedje u Tolose, zna li ko sto o njemu, kako radi i dje se tacno nalazi?
Mozda su mislili za mene...![]()
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks