Bravo, vidiš iznenadio si me dobrim zaključkom.
Bravo, vidiš iznenadio si me dobrim zaključkom.
![]()
![]()
Svaki mojzakljucak je dobar sinane, samo ti neces da citas,i otvoris misli ka poenti o kojoj ja pricam.
E kad je vec zakljucak dobar, zasto se alah toliko ogradjuje od sejtana??
Zar nije malo dvolicno od njega sto je svorio ljude, a onda im poslao sejtana da ih iskusava?
Zar nije malo dvolicno, sebicno, sadisticki - radite kako ocete, al ako ne uradite po mome, idete u pakao? Zar nije to poenta?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Hari ti takvu prsatu oženi, i eto više šejtana nema. Hahahaha. Kvarni, nije dvolično zbog ovoga: A ti, o Ademe, i žena tvoja u Džennetu stanujte i odakle god hoćete jedite, samo se ovom drvetu ne približujte, da se prema sebi ne ogriješite!”I šejtan im poče bajati da bi im otkrio stidna mjesta njihova, koja su im skrivena bila, i reče: ”Gospodar vaš vam zabranjuje ovo drvo samo zato da ne biste meleki postali ili da ne biste besmrtni bili” –i zaklinjaše im se: ”Ja sam vam, zaista, savjetnik iskreni!”I na prevaru ih zavede. A kad oni drvo okusiše, stidna mjesta njihovaim se ukazaše i oni po sebi džennetsko lišće stavljati počeše. ”Zar vamto drvo nisam zabranio?!” – zovnu ih Gospodar njihov – ”i rekao vam: ’Šejtan vam je, zbilja, otvoreni neprijatelj.’” I šejtan ih navede da zbog drveta posrnu i izvede ih iz onoga u čemu su bili. ”Siđite!” – rekosmo Mi – ”jedni drugima ćete neprijatelji biti,a na Zemlji ćete boraviti i do roka određenoga živjeti!”
Last edited by Ibn Sinan; 20-06-10 at 12:07.
Sinane, ja bi je ozenio, ali ona neće. Sejtan mi ne da mira, spavati ne mogu zbog nje, kad zaspim ona mi pred ocima trbusnjak udara....a Alaha se bojim da je na silu odvedem na bijele dvore...
Imali neki ajet kako da izadjem iz tog kruga. Odricem se onih 6 komata u dzenanetu samo za nju na ovom groznom svijetu. Daj neki savjet.
Hahahahaha. Viđi i ja sam iste muke imao, ali sam bio strpljiv, pa sad jednu takvu imam za ženu, hahahaha.
Necu ja "jednu takvu" niti neku losu kopiju. Ocu tu. Nema tu zamjena. To je kao kad bi ja htio baklavu, a ti mi savjerujes uzmi guku kachamaka.
Nisam to rekao. I ja sam želio jednu, koju nisam mogao imati zbog njenih foliranja, sve dok je nisam prezreo zbog takvog karaktera. Pa mi je Allah kasnije dao i bolju i ljepšu. Evo ti jedna Arapska mudrost: Sve stvari kako počinju tako se i završavaju. To znači ako nešto ide loše ne forsiraj.
Ali ta stvar je dobro pocela samo se lose zavrsila
Sejtanska vesvesa. To jest ona se prikrivala da je onakva kakvu si je upoznao, kako bi ti žalio za nečim izgubljenim, da bi živio u prošlosti, a prezirao budućnost. Ne brini slabe su šejtanske varke, šejtan djeluje i preko ljubavi- zanesenost, opijenost, goruća želja. Budi strpljiv i iskreno zamoli Boga za bolju i ljepšu.
Last edited by Ibn Sinan; 20-06-10 at 12:29.
Jesu Kvarni, ali jedini lijek za ljubav je brak. Svako predugo zabavljanje je opasnost. Ljubav je Božija milost, i moguća je samo između dobrih ljudi.
Last edited by Ibn Sinan; 20-06-10 at 12:34.
Ima li neki ajet da je ja privedem kuci naviti chas bez predugog zabavljanja. Kući ćemo se zabavljati po cipan cijeli dan a ponekad i noc![]()
Ima mnogo ajeta koji govore o odnosima između muškaraca i žena. Ljubav ne mudruje, a kad muidruje više nije ljubav, reče jednom Bajron.
Necu da mudrujem no konkretno radim. Bio sam kod odze da mi da zapis - dzaba. Kod popa - dzaba. Kod babe vrachare sa onim "rep od misa, krilo lastavice" - dzaba
Bog nije njihov posjed, već u tvome srcu, pa potraži u sebi istinu.
Pa moramo malo prozborit i o ličnim problemima Džoni Džoki.
Ako moze neko od ateista da mi objasni, ko je nahranio prvog covjeka, znaci kad je bio beba? Ovo me vazda zanimalo.
To ti ne mogu objasniti, jer beba ne može da preživi u uslovima života bez pomoći. To samo govori da su prvi čovjek i prva žena morali biti u zrelim godinama. Vanja, ko hoće sve izgubi onu koju ima.
Musliman može četiri, vidiš da ti je islam bliži od ostalih religija.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks