mozete li ikako kad dobijete da izbacite tiket da vidimo jer je zesce glupo da pricate neka sr*nja a to ne igrate
povedilla evo 10 dana svaki dan dobija jos nijednom nije izbacio a svaki put prije no sto pocnu mecevi daje dobitan tiket
Slovacka Paragvaj 3+
Italija 3+
Obala slonovace 0-1
i druga komb
Slovacka X-X
Slonovaca 1-1 protiv Brazila. Baci me danas Australija 2-2. Daleko od toga da nije trebalo da dobiju utakmicu.
mozete li ikako kad dobijete da izbacite tiket da vidimo jer je zesce glupo da pricate neka sr*nja a to ne igrate
povedilla evo 10 dana svaki dan dobija jos nijednom nije izbacio a svaki put prije no sto pocnu mecevi daje dobitan tiket
A ko ce kutarat oko toga. Evo ja ne dobijam, pa da dobijem, opet bi mi crnjak bilo izbacit tiket. Malo povjerenja nece da skodi. Nije tesko provalit ko laze.
evo jos maloooooo
Hhahahha. Ti si ka' ja u moje pero. Idi da spavas, mrco. Desava li ti se kad da spojis gotovo dva dana neprestanog kladjenja, a onda podjes na posao?![]()
Samo pocni pare da pravis, pa onda jos vise da gubis. Pa ces zatec sebe neobrijanog, neokupanog, gdje ti je muka poc do dnevne da pojedes nesto...
possible 3for3 Game
Naestved - Kolding
Tipp 2 @2.4
Kolding needs the WIN because last 3 will Relegation.
Naestved can help![]()
Danish 2nd league 2009/2010
Naestved Kolding ?:?
Kolding Naestved 0:3
Danish 2nd league 2008/2009
Kolding Naestved 2:2
Naestved Kolding 2:2
Danish 2nd league 2007/2008
Naestved Kolding 2:1
Kolding Naestved 5:1
Danish 2nd league 2006/2007
Naestved Kolding 3:4
Kolding Naestved 1:2
Paragvaj - Slovačka 1
Italija - Novi Zeland 0-2
Brazil - Obala Slonovače X
moj danashnji tiket:
Syrianska - Hammarby 1
Inter Turku - Helsinki 2
NY Yankees - NY Mets 1
Brazil - Ivory Coast 1
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Oće li ovaj Paragvaj dobit Slovačku, što mislite? Komentarišite malo, niko se ne čuje - ka da su vuvuzele po forumu![]()
Ako znam sta mi je igrat z adanas. Cekam Palacia za dojavu, pa dako to bude u zemaljskim kladionicama. U svakom slucaju, igra mi se Cote d'Ivoire. Prevelika kvota. A previse je laganih meceva odigrao Brazil u zadnje vrijeme.
po meni fix dana paragvaj, mislim da su mnogo iskusnija ekipa od slovacke koja je zelena za ova velika takmicenja, sto je pokazala protiv jadnog novog zelanda...
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
A kakav je Paragvaj? Jesu li oni iskusni, ili su samo iskusniji od Slovacke? A kvalitet? Do sad nisu pobjedjivale za nijansu kvalitetnije ekipe. Ne znam zasto bi danas.
Mypa - Jaro 1 kvota 2.00 (dobar izvor)
bice brate , tebi cu dati nesto vise kako bi iskobinovao nesto , a da ti kazem da ja stvarno nebi igrao na brazil 1 vjeruj mi , obala slonovace igra tvrdo jako , i oni mogu dogurati dosta , italija ce mozda pobjediti danas a tu moze i x-1 na italijane , dok paraguaj je jaci od slovakije i tu bi cistu dvojku 2
Moze li doc sirianska - hamarby X-1 kvota 6.00 a mozda i vise
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
kad god pogledam na flashcore BOLIVIA ova njihova liga..redovno pobijedi onaj sto je kvota na njega 5...
nisam vidjeo koja je to bila utakmica?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks