View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 84 of 88 FirstFirst ... 3474808182838485868788 LastLast
Results 2,076 to 2,100 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Od ove bruke sto u svojim redovima drze g. Lazovica sa pantljicarom za pol. funkcije, i prodajom za 3 direktorske fotelje... Kod mene su na ignore kao i PZP... isti format isti kapaciteti.

Hvala Lepo

p.s. Jel istina da se predstavnicima SDP-a stampa specijalno "nevidljivi" i minimalni grb CG koji se moze razaznati tek pod lupom? Valjda im nije po volji.
    Majo dje zivis ti?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Većina ne bi, mada je to samo moja pretpostavka.
    Cudnu imas pretpostavku. Albanci ustaju ha himnu, drze crnogorske zastave, i gle cuda, placaju porez, sta treba reci za neke druge onda?
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by SECTOR View Post
    Majo dje zivis ti?
    Ne zivim u CG od djetinjstva.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne zivim u CG od djetinjstva.

Hvala Lepo
    Vidi ti se.Jer toliko nemas pojma o politickoj sceni u CG i mlatis bezveze da je to porazavajuce.
    Ne znam sta to znaci lepo, molim te da prevedes.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne znam sta Vama izgleda kao mlacenje, ali ja nikad ne pricham nista u sta se sama nisam uvjerila i to sa dokazima... To sto ne sjedim u CG kao Vi, pa mogu da uporedjujem desavanja u politichkom svijetu sa onim sto vidim u CG... To moze biti samo mana u CG, van CG je velika vrlina i bogastvo. Jako se cijeni.
    Jel Vama to smeta?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Raško KONJević kandidat SDP za predsjednika skupštine opštine Podgorice.
    Pih
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Čak i da je tako, a zaista se ne bavim gledanjem u pasulj "što će biti", ova opozicija je bila protiv ove države i to im nijedan normalan suverenista nije i neće zaboraviti..
    Ne postoji ni jedan lider sadasnje prosrpske a ja dodajem i sadasnje procrnogorske opozicije koji nije radio ili radi za crnogorsku ANB. Medo je radio za zemunski klan a oni imali legitimacije crnogorske DB. Hoces reci da Medo nije "drzavni" cinovnik? On, po zadatku nije ucestvovao u referendumskoj kampanji, kasnije je aktiviran i pokupio je srpske glasove i izglasao Ustav. Medo je vise zasluzan za uspostavljanje Drzave nego Ti, el Re.
    Uvijek kad je bilo stani pani - na crnogorskim televizijama su prostor dobijali najzesci srpski radikali i avetinje koji su pljuvali po svemu crnogorskom, raspirivali vjersku i nacionalnu mrznju. Oni su sabijali procrnogorske birace u mafijaski tor DPS-a. One druge ovce nije cak ni bilo potrebno sabijati u velikosrpski tor.

A za to vrijeme vrsena je najveca pljacka Crne Gore, Vesko Barovic je pohebao stotine riba a mi smo nosili zastave
    (da i ja sam je nosio a ranih 90tih mi je naljepnica crnogorske zastave bila na skoro svakoj svesci)
    Vujanovic, Djukanovic, Marovic, Tadic i Medojevic su dio iste price. Neko nas pravi magarcima dragi el Re. Doci ce druga garnitura politicara u CG, CG ce biti nezavisna i vijorice se zastava a bice opljackana i nasa djeca ce dozivotno vracati dugove koje je stvorila Mafija,

CPC je odavno pustena niz vodu, Amfilohije je provjereni i uticajniji igrac DB-a.
    El Re, Drzava vec odavno ne pomaze CPC-u. Zasto pominjes CPC kada oni za koje si glasao nju ne zele isto kao i Srbi?

Najveca opasnost za ovu Drzavu je Mafija. Ona joj je urusila temelje odavno.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Raško Konjević kandidat SDP-a za predsjednika Skupštine Podgorice

Socijaldemokratska partija predložiće na sjednici Skupštine opštine Podgorica u ponedjeljak 21. juna da kandidat za predjednika opštinskog parlamenta bude Raško Konjević, saznaje Radio Antena M
    Ko je taj gospodin i ima li javnih info o njemu osim da je doguran do vrhova SDP?
    Ima li biografiju, radnu biografiju, rezultate u struci itd...?

Hvala Lepo

p.s. Sad vidjeh foto... Nije valjda do politichke pozicije stigao zbog frizure. Mozda se radi o partijskom frizeru? Svasta..
    Last edited by Maja; 19-06-10 at 19:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

lale 47,

Ti si ponovio sve ono što je suština onog što sam ja napisao...Simpatično...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ko je taj gospodin i ima li javnih info o njemu osim da je doguran do vrhova SDP?
    Ima li biografiju, radnu biografiju, rezultate u struci itd...?.
    Ima valjda na sajtu Skupstine biografija jer je poslanik, a meni se cini da je on student na postdiplomskim studijama. Znam da je bio je savjetnik za odnose sa javnošću preśednika Skupštine Crne Gore, a da li je jos nedje radio nemam pojma. Sumnjam da nije nedje u upravnim odborima, mada se nikad ne zna da li je ostalo za njega mladog od zasluznijih.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Molim????????
    Postdiplomac?????
    ...........

Hvala Lepo

Raško Konjević
    Poslanik u Skupštini Crne Gore i Portparol SDP-a

Rođen 12. aprila 1979. godine.
    Diplomirani ekonomista. Magistrant na Postdiplomskim studijama "Preduzetnička ekonomija" na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.
    Učesnik više seminara i stručnih usavršavanja iz različitih oblasti ekonomske nauke, kao i brojnih treninga iz oblasti odnosa sa javnošću u saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom iz Vašingtona, kancelarijom u Podgorici.
    Boravio na stručnom usavršavanju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Radio kao novinar dnevnog lista "Vijesti", menadžer za odnose sa javnošću u nevladinoj organizaciji Centar za demokratsku tranziciju.
    Bio je savjetnik za odnose sa javnošću predsjednika Skupštine Republike Crne Gore.

Na Fakultetu za poslovne studije "Montenegro Business School" saradnik na predmetu Osnovi menadžmenta.
    Polaznik I generacije Škole evropskih integracija, 2004. godine.
    Član je Predsjedništva i Glavnog odbora SDP-a.

http://www.sdp.co.me/Predsjednistvo/2316

Ovo nije normalno...
    Zalosti .. Sa ovakvim CV? Student? Pa sad se ne chudim onoj "vrisci" g.Oscara kad rekoh da bi nas nekoliko iz inostranstva prishli SDP-u. Pa oni jadni nemaju ni kadrova da valjaju pa neuku djecu politichki uzdizu za politikantske poene.
    I sto vriste i napadaju teme o novoj Partiji u CG... S kim oni da izadju na politichki "megdan" kad nemaju nikoga.... manifetlukom?
    Pa jadni samo da se pojavii jedna grupa chistih ljudi sa rezimeima da im ni mozak ne moze zamisliti.. bili bi zbrisani sa politichke scene ko da ih nije nikad ni bilo. Od ovakvih rezimea kadrova SDP-a, DPS se trese? Sprdnja...
    Last edited by Maja; 19-06-10 at 19:51.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,658
    Thanked in
    3,827 Posts

U upravnom odboru neke barske ili budvanske firme jeste, neđe od prije godinu, dvije. Bio je poslije fakulteta u CDT-u, poslije toga, što se mene tiče, gubi mu se trag dok ne čuh prije nekog vremena da je izabran u glavni odbor SDP-a. Ili izvršni, pojma nemam koji je odbor. Od tada je samo napredovao. Za postdiplomu ne znam, a frizuru nosi makar od svoje 15-e godine kad sam ga i upoznao. Čak je ovo skraćena kosa u odnosu na ono kako je nosio. Znam da je bilo odličan đak i dobar student, da li išta zna da primijeni - pojma nemam.

Od ranih dana se viđelo da će uradit nešto od sebe. Je li zasluženo ili ne, opet - pojma nemam.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

CV:ne pije
    dovoljno

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zar u biografijama u Cg ne pisu gdje je neko rodjen?

Hvala Lepo

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Molim????????
    Postdiplomac?????
    ...........

Hvala Lepo

Ovo nije normalno...
    Zalosti .. Sa ovakvim CV? Student? Pa sad se ne chudim onoj "vrisci" g.Oscara kad rekoh da bi nas nekoliko iz inostranstva prishli SDP-u. Pa oni jadni nemaju ni kadrova da valjaju pa neuku djecu politichki uzdizu za politikantske poene.
    I sto vriste i napadaju teme o novoj Partiji u CG... S kim oni da izadju na politichki "megdan" kad nemaju nikoga.... manifetlukom?
    Pa jadni samo da se pojavii jedna grupa chistih ljudi sa rezimeima da im ni mozak ne moze zamisliti.. bili bi zbrisani sa politichke scene ko da ih nije nikad ni bilo. Od ovakvih rezimea kadrova SDP-a, DPS se trese? Sprdnja...
    Momak je magistar, odradjuje doktorske, to sto su te studije na domacem fakultetu, to niko ne zarezuje . A mozda i ne treba, sto bi se stidjeli... Mnogi manje obrazovani, cak sa istog fakulteta, su na mnoooogo visim pozicijama od njega.
    Probio se Rashko fino, polako, za godinu-dvije javnog djelovanja uletio cak i u jedan vic... Evo jos ispade da ga branim... A javni nastup mu je krajnje populisticki-ugladjen-sa visine, jos blago fem... Sto otprilike, za mene izgleda prilicno odbojno i izvjestaceno. Nego, sta ja znam, osvjedoceni nacionalista-commie...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,658
    Thanked in
    3,827 Posts

Zamislite onda CV alfe i omege crnogorske politike u vrijeme kad je dolazila na vlast i uporedite. Zar onda bilo šta drugo može da bude čudno?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ovaj ne bi mogao raditi ni kao pripravnik u firmi sa ovakvim "iskustvom".
    Izgleda da su to vama velichine ipo.

Rekoh ja da se ne moze pojmiti nesto sto se ne moze ni zamisliti, pa im je i taj rezime ovog neukog dechka chudo.

No, meni je to jasno, ali ne razumijem cemu stid oko mjesta rodjenja, a trebao bi da se zastidi svog nikakvog CV-a.
    Zna li gdje je rodjen i odakle je porijeklom?
    Komunisti nisu nacionalisti.. To samo moze proc populistichki u CG. Veze sa nacionalizmom. Da je Komunizam nacionalizam nikad im se SFRJ ne bi raspala. No, eto u CG svasta pije vodu pa i ta glupost...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako Maja gotivi SDPovce

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Komunisti kad treba "ruse crkve" a kad treba nesto drugo onda su "nacionalisti" Rasko bi mogao u taj CV da ubaci i ponesto korisno sto je uradio ako je uradio...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja cijenim ljude koji su dokazali svoju vrijednost ljudsku i struchnu na jedan zdrav i logichan nachin. A ovo ko cijeni taj veze nema o zivotu. Alapljivci koji se late pozicija bez iole iskustva, rezultata zauzimajuci mjesta dokazanim ljudima, to govori i o tom pojedincu koji je umislio mnogo sto sta da mu sleduje, jer mu se pruza... i to samo zbog podrshke iste "klape" za poslusne interese... Znachi nije jedini g. Lazovic koji je na takav nacin dosao do xxxx pozicija, ista shkola... I ovaj slucaj da se poredi sa g. Mugosom? Pa stvarno sprdnja...
    Oprostite, ali moje norme su mnogo drugachije.

Hvala lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja cijenim ljude koji su dokazali svoju vrijednost ljudsku i struchnu na jedan zdrav i logichan nachin. A ovo ko cijeni taj veze nema o zivotu. Alapljivci koji se late pozicija bez iole iskustva, rezultata zauzimajuci mjesta dokazanim ljudima, to govori i o tom pojedincu koji je umislio mnogo sto sta da mu sleduje, jer mu se pruza... i to samo zbog podrshke iste "klape" za poslusne interese... Znachi nije jedini g. Lazovic koji je na takav nacin dosao do xxxx pozicija, ista shkola... I ovaj slucaj da se poredi sa g. Mugosom? Pa stvarno sprdnja...
    Oprostite, ali moje norme su mnogo drugachije.

Hvala lepo
    Sta je po tebi Majo postigao Dr Mugosa u struci?Ajde da cujemo.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ms, pushtite Mugija, hajde da pricamo o najmladjem premijeru Evrope, sa prosjekom na studijama od, koliko ono bjese...?

Konjevici su Bjelopoljci, iz Vraneshi... Rashkov otac je bio direktor jedne skole u Pg, doseljenik iz Bijelog Polja. I meni je cudno, sto se podaci o mjestu rodjenja i porijeklu ne stavljaju u CV...

Majo, etiketu nacionaliste-populiste-ljevicara koji samo zna da kritikuje ste mi Vi dodijelili, tako da populizam ide na Vashu dushu...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Ms, pushtite Mugija, hajde da pricamo o najmladjem premijeru Evrope, sa prosjekom na studijama od, koliko ono bjese...?

Konjevici su Bjelopoljci, iz Vraneshi... Rashkov otac je bio direktor jedne skole u Pg, doseljenik iz Bijelog Polja. I meni je cudno, sto se podaci o mjestu rodjenja i porijeklu ne stavljaju u CV...

Majo, etiketu nacionaliste-populiste-ljevicara koji samo zna da kritikuje ste mi Vi dodijelili, tako da populizam ide na Vashu dushu...
    Nacionalista, socijalista , pa to zvuci kao...
    Sacuvaj me boze getaway blues nijesam znao da si nacista prikriveni...
    Prastajte na off-topicovanju dobri ljudi.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne ne, Vi ste klikali na 4 -5 pozicija pa mi je bilo simpatichno ... To me podsjeca na SDP-ovce po pohlepi...A veze s njima nemate.
    Imam puno prijatelja porijeklom iz Bosne, pa znam kako filuju s prichom. Neki strah ih nauchio da svima namjeste da su rekli ono sto su sami ispricali. No navikla sam se pa su mi simpatichni s tim nachinom razgovora. Krajisnici, Mostarci, Bileca... pogotovo.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Raška znam već desetak godina, i ono što sam za njega vazda pričao je da kad bih imao firmu sa jednim zaposlenim - taj jedan bi sigurno bio on! Vrjednijega momka u život vidio nijesam, to je ono što će mu i najveći protivnici (i u SDP-u i van njega) uvijek priznat.

Pri tom da napomenem da je moj i njegov odnos partijsko-prijateljski...kad se završi posa svako svoje društvo, svoj sto, svoja muzika, da ne ispane da ga falim jer smo neki extra drugovi i privatno.

Oko njegovog CV-a...čini mi se da je momak sa svojih 30-31 godinu dosta uspio...bio je direktor CDT-a u vrijeme kad je ta organizacija (između ostalog) obučavala članove biračkih odbora, NVO aktiviste, članove partija... po Srbiji, Rumuniji, Albaniji.

Poslije toga je bio savjetnik za medije Predsjednika Skupštine, šef kabineta, portparol SDP-a, član Predsjedništva SDP i poslanik u Skupštini CG.

Mislim da je sad asistent na fakultetu za finansije i menadžement, magistar ekonomskih nauka i koliko ja znam piše doktorat.

Meni se čino ovo kao veoma uspješna karijera mladog momka koji može nekome bit simpatičan ili ne, ali je uspio da izgradi respekt kod onih ljudi koji ga znaju.

Tu i tamo proleti da je postavio poslaničko pitanje ministru zdravlja o momku kojemu nije plaćeno liječenje, pa je taj slučaj riješen za 15 dana...ili da je jedan od 2 poslanika koji je odgovorio na trik mail iz redakcije Vijesti vezan za navodnu pomoć samohranoj majci. Ili da je se uključio u rješavanje pitanja radnika Dakića, iako bi možda ka i ostalih 80 druga i drugarica u parlamentu moga zavalit južni dio leđa u fotelju i pričat o tome kako smo mi bolji, a oni gori.

Sve u svemu, i oni koji misle pozitivno o njegovom radu, a i kritičari će imat priliku da ga upoznaju na novoj dosta vrućoj stolici, oko koje su nijesu puno grabili unutar SDP-a, odmah
    da vam kažem.

Ostalim sitnim dušama (koje liječe komplekse anonimno pljujući na obraz pojedinim ljudima, što je tipično crnogorski) da nastave svoju borbu pod CG političkim suncem, makar i osnivajući vlastitu partiju, samo da neđe budu prvi. To će vjerovatno umirit duševne bolove, koji (bojim se) svakim danom bivaju sve veći i veći, pa ćemo doći u užasnu ssituaciju da nas opet napušte (kao prije par godina) pa da se jave pod novim nikom i otvore svoj prvi topic simtomatičnog naslova: Ja sam mala glupačica, u koju partiju da se učlanim.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Page 84 of 88 FirstFirst ... 3474808182838485868788 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)