Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
Ne znam sta Vama izgleda kao mlacenje, ali ja nikad ne pricham nista u sta se sama nisam uvjerila i to sa dokazima... To sto ne sjedim u CG kao Vi, pa mogu da uporedjujem desavanja u politichkom svijetu sa onim sto vidim u CG... To moze biti samo mana u CG, van CG je velika vrlina i bogastvo. Jako se cijeni.
Jel Vama to smeta?
Hvala Lepo
Raško KONJević kandidat SDP za predsjednika skupštine opštine Podgorice.
Pih
Ne postoji ni jedan lider sadasnje prosrpske a ja dodajem i sadasnje procrnogorske opozicije koji nije radio ili radi za crnogorsku ANB. Medo je radio za zemunski klan a oni imali legitimacije crnogorske DB. Hoces reci da Medo nije "drzavni" cinovnik? On, po zadatku nije ucestvovao u referendumskoj kampanji, kasnije je aktiviran i pokupio je srpske glasove i izglasao Ustav. Medo je vise zasluzan za uspostavljanje Drzave nego Ti, el Re.
Uvijek kad je bilo stani pani - na crnogorskim televizijama su prostor dobijali najzesci srpski radikali i avetinje koji su pljuvali po svemu crnogorskom, raspirivali vjersku i nacionalnu mrznju. Oni su sabijali procrnogorske birace u mafijaski tor DPS-a. One druge ovce nije cak ni bilo potrebno sabijati u velikosrpski tor.
A za to vrijeme vrsena je najveca pljacka Crne Gore, Vesko Barovic je pohebao stotine riba a mi smo nosili zastave (da i ja sam je nosio a ranih 90tih mi je naljepnica crnogorske zastave bila na skoro svakoj svesci)
Vujanovic, Djukanovic, Marovic, Tadic i Medojevic su dio iste price. Neko nas pravi magarcima dragi el Re. Doci ce druga garnitura politicara u CG, CG ce biti nezavisna i vijorice se zastava a bice opljackana i nasa djeca ce dozivotno vracati dugove koje je stvorila Mafija,
CPC je odavno pustena niz vodu, Amfilohije je provjereni i uticajniji igrac DB-a.
El Re, Drzava vec odavno ne pomaze CPC-u. Zasto pominjes CPC kada oni za koje si glasao nju ne zele isto kao i Srbi?
Najveca opasnost za ovu Drzavu je Mafija. Ona joj je urusila temelje odavno.
Ko je taj gospodin i ima li javnih info o njemu osim da je doguran do vrhova SDP?
Ima li biografiju, radnu biografiju, rezultate u struci itd...?
Hvala Lepo
p.s. Sad vidjeh foto... Nije valjda do politichke pozicije stigao zbog frizure.Mozda se radi o partijskom frizeru?
Svasta..
Last edited by Maja; 19-06-10 at 19:02.
lale 47,
Ti si ponovio sve ono što je suština onog što sam ja napisao...Simpatično...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Ima valjda na sajtu Skupstine biografija jer je poslanik, a meni se cini da je on student na postdiplomskim studijama. Znam da je bio je savjetnik za odnose sa javnošću preśednika Skupštine Crne Gore, a da li je jos nedje radio nemam pojma. Sumnjam da nije nedje u upravnim odborima, mada se nikad ne zna da li je ostalo za njega mladog od zasluznijih.
Molim????????
Postdiplomac?????
...........
Hvala Lepo
Ovo nije normalno...Raško Konjević
Poslanik u Skupštini Crne Gore i Portparol SDP-a
Rođen 12. aprila 1979. godine.
Diplomirani ekonomista. Magistrant na Postdiplomskim studijama "Preduzetnička ekonomija" na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.
Učesnik više seminara i stručnih usavršavanja iz različitih oblasti ekonomske nauke, kao i brojnih treninga iz oblasti odnosa sa javnošću u saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom iz Vašingtona, kancelarijom u Podgorici.
Boravio na stručnom usavršavanju u Sjedinjenim Američkim Državama.
Radio kao novinar dnevnog lista "Vijesti", menadžer za odnose sa javnošću u nevladinoj organizaciji Centar za demokratsku tranziciju.
Bio je savjetnik za odnose sa javnošću predsjednika Skupštine Republike Crne Gore.
Na Fakultetu za poslovne studije "Montenegro Business School" saradnik na predmetu Osnovi menadžmenta.
Polaznik I generacije Škole evropskih integracija, 2004. godine.
Član je Predsjedništva i Glavnog odbora SDP-a.
http://www.sdp.co.me/Predsjednistvo/2316
![]()
Zalosti .. Sa ovakvim CV? Student? Pa sad se ne chudim onoj "vrisci" g.Oscara kad rekoh da bi nas nekoliko iz inostranstva prishli SDP-u. Pa oni jadni nemaju ni kadrova da valjaju pa neuku djecu politichki uzdizu za politikantske poene.
I sto vriste i napadaju teme o novoj Partiji u CG... S kim oni da izadju na politichki "megdan" kad nemaju nikoga.... manifetlukom?
Pa jadni samo da se pojavii jedna grupa chistih ljudi sa rezimeima da im ni mozak ne moze zamisliti.. bili bi zbrisani sa politichke scene ko da ih nije nikad ni bilo. Od ovakvih rezimea kadrova SDP-a, DPS se trese? Sprdnja...
Last edited by Maja; 19-06-10 at 19:51.
U upravnom odboru neke barske ili budvanske firme jeste, neđe od prije godinu, dvije. Bio je poslije fakulteta u CDT-u, poslije toga, što se mene tiče, gubi mu se trag dok ne čuh prije nekog vremena da je izabran u glavni odbor SDP-a. Ili izvršni, pojma nemam koji je odbor. Od tada je samo napredovao. Za postdiplomu ne znam, a frizuru nosi makar od svoje 15-e godine kad sam ga i upoznao. Čak je ovo skraćena kosa u odnosu na ono kako je nosio. Znam da je bilo odličan đak i dobar student, da li išta zna da primijeni - pojma nemam.
Od ranih dana se viđelo da će uradit nešto od sebe. Je li zasluženo ili ne, opet - pojma nemam.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
CV:ne pije
dovoljno
![]()
Zar u biografijama u Cg ne pisu gdje je neko rodjen?
Hvala Lepo
Momak je magistar, odradjuje doktorske, to sto su te studije na domacem fakultetu, to niko ne zarezuje. A mozda i ne treba, sto bi se stidjeli... Mnogi manje obrazovani, cak sa istog fakulteta, su na mnoooogo visim pozicijama od njega.
![]()
Probio se Rashko fino, polako, za godinu-dvije javnog djelovanja uletio cak i u jedan vic... Evo jos ispade da ga branim... A javni nastup mu je krajnje populisticki-ugladjen-sa visine, jos blago fem...Sto otprilike, za mene izgleda prilicno odbojno i izvjestaceno. Nego, sta ja znam, osvjedoceni nacionalista-commie...
![]()
Just to slip the skin...
Zamislite onda CV alfe i omege crnogorske politike u vrijeme kad je dolazila na vlast i uporedite. Zar onda bilo šta drugo može da bude čudno?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovaj ne bi mogao raditi ni kao pripravnik u firmi sa ovakvim "iskustvom".
Izgleda da su to vama velichine ipo.
Rekoh ja da se ne moze pojmiti nesto sto se ne moze ni zamisliti, pa im je i taj rezime ovog neukog dechka chudo.
No, meni je to jasno, ali ne razumijem cemu stid oko mjesta rodjenja, a trebao bi da se zastidi svog nikakvog CV-a.
Zna li gdje je rodjen i odakle je porijeklom?
Komunisti nisu nacionalisti.. To samo moze proc populistichki u CG. Veze sa nacionalizmom. Da je Komunizam nacionalizam nikad im se SFRJ ne bi raspala. No, eto u CG svasta pije vodu pa i ta glupost...
Hvala Lepo
kako Maja gotivi SDPovce![]()
Komunisti kad treba "ruse crkve" a kad treba nesto drugo onda su "nacionalisti"Rasko bi mogao u taj CV da ubaci i ponesto korisno sto je uradio ako je uradio...
She is only here to annoy herself!
Ja cijenim ljude koji su dokazali svoju vrijednost ljudsku i struchnu na jedan zdrav i logichan nachin. A ovo ko cijeni taj veze nema o zivotu. Alapljivci koji se late pozicija bez iole iskustva, rezultata zauzimajuci mjesta dokazanim ljudima, to govori i o tom pojedincu koji je umislio mnogo sto sta da mu sleduje, jer mu se pruza... i to samo zbog podrshke iste "klape" za poslusne interese... Znachi nije jedini g. Lazovic koji je na takav nacin dosao do xxxx pozicija, ista shkola... I ovaj slucaj da se poredi sa g. Mugosom? Pa stvarno sprdnja...
Oprostite, ali moje norme su mnogo drugachije.
Hvala lepo
Ms, pushtite Mugija, hajde da pricamo o najmladjem premijeru Evrope, sa prosjekom na studijama od, koliko ono bjese...?
Konjevici su Bjelopoljci, iz Vraneshi... Rashkov otac je bio direktor jedne skole u Pg, doseljenik iz Bijelog Polja. I meni je cudno, sto se podaci o mjestu rodjenja i porijeklu ne stavljaju u CV...
Majo, etiketu nacionaliste-populiste-ljevicara koji samo zna da kritikuje ste mi Vi dodijelili, tako da populizam ide na Vashu dushu...![]()
Just to slip the skin...
Ne ne, Vi ste klikali na 4 -5 pozicija pa mi je bilo simpatichno ... To me podsjeca na SDP-ovce po pohlepi...A veze s njima nemate.
Imam puno prijatelja porijeklom iz Bosne, pa znam kako filuju s prichom. Neki strah ih nauchio da svima namjeste da su rekli ono sto su sami ispricali. No navikla sam se pa su mi simpatichni s tim nachinom razgovora. Krajisnici, Mostarci, Bileca... pogotovo.
Hvala Lepo
Raška znam već desetak godina, i ono što sam za njega vazda pričao je da kad bih imao firmu sa jednim zaposlenim - taj jedan bi sigurno bio on! Vrjednijega momka u život vidio nijesam, to je ono što će mu i najveći protivnici (i u SDP-u i van njega) uvijek priznat.
Pri tom da napomenem da je moj i njegov odnos partijsko-prijateljski...kad se završi posa svako svoje društvo, svoj sto, svoja muzika, da ne ispane da ga falim jer smo neki extra drugovi i privatno.
Oko njegovog CV-a...čini mi se da je momak sa svojih 30-31 godinu dosta uspio...bio je direktor CDT-a u vrijeme kad je ta organizacija (između ostalog) obučavala članove biračkih odbora, NVO aktiviste, članove partija... po Srbiji, Rumuniji, Albaniji.
Poslije toga je bio savjetnik za medije Predsjednika Skupštine, šef kabineta, portparol SDP-a, član Predsjedništva SDP i poslanik u Skupštini CG.
Mislim da je sad asistent na fakultetu za finansije i menadžement, magistar ekonomskih nauka i koliko ja znam piše doktorat.
Meni se čino ovo kao veoma uspješna karijera mladog momka koji može nekome bit simpatičan ili ne, ali je uspio da izgradi respekt kod onih ljudi koji ga znaju.
Tu i tamo proleti da je postavio poslaničko pitanje ministru zdravlja o momku kojemu nije plaćeno liječenje, pa je taj slučaj riješen za 15 dana...ili da je jedan od 2 poslanika koji je odgovorio na trik mail iz redakcije Vijesti vezan za navodnu pomoć samohranoj majci. Ili da je se uključio u rješavanje pitanja radnika Dakića, iako bi možda ka i ostalih 80 druga i drugarica u parlamentu moga zavalit južni dio leđa u fotelju i pričat o tome kako smo mi bolji, a oni gori.
Sve u svemu, i oni koji misle pozitivno o njegovom radu, a i kritičari će imat priliku da ga upoznaju na novoj dosta vrućoj stolici, oko koje su nijesu puno grabili unutar SDP-a, odmah
da vam kažem.
Ostalim sitnim dušama (koje liječe komplekse anonimno pljujući na obraz pojedinim ljudima, što je tipično crnogorski) da nastave svoju borbu pod CG političkim suncem, makar i osnivajući vlastitu partiju, samo da neđe budu prvi. To će vjerovatno umirit duševne bolove, koji (bojim se) svakim danom bivaju sve veći i veći, pa ćemo doći u užasnu ssituaciju da nas opet napušte (kao prije par godina) pa da se jave pod novim nikom i otvore svoj prvi topic simtomatičnog naslova: Ja sam mala glupačica, u koju partiju da se učlanim.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks