a gleda' sam to ljudi dosta puta a ne mogu se sjetit imena da bi se jebo'!
a gleda' sam to ljudi dosta puta a ne mogu se sjetit imena da bi se jebo'!
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Treba mi naziv filma, mislim da se radi o podmornici (nije Das Boot, nije U-571)
Sjecam se scene kad razaraci izbace kao kuke u more,da tako zakace podmornicu, zvuci li vam poznato??
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
a ljudi moze li ko meni pomoc da nadjem link za skidanje,dvd za kupit bili sto...Dokumentarac `Zedj kamenog mora`,rezira ga je neki Perovic ,bio je skoro na TV.Sniman u Cuce.
http://nebojsacelebic.b0x.me/
interesu je me zna li ko mozda da mi rece ime filma o skaterima to jes jednom grupom sketera koja ide na takmicenja![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Nije igrani, vec dokumentarni - jel zna neko kako se zovu ovi serijali sto idu na National Geographic, scenario prirodnih katastrofa (nedje prije sam gledao udarac asterioida, sinoc ufatih zemljotrese koji su prouzrokovali usporavanje zemljine rotacije oko ose).
Stvarno su dobro uradjeni, i volio bih da pogledam ako ima jos koji iz te serije, pa ako znate, PP il ostavite odje. Pozdrav.
http://www.imdb.com/title/tt0355702/ da nije ovaj.?. sjajan film. true story!
Duze vrijeme trazim italijanski film (iz dva dijela) koji se prikazivao na RTCG prije par godina, kao "Neshvacen".
Radi se o drami, a radnja je sledeca:
Covjek ima dva maloljetna sina, zena mu je umrla i on uz pomoc svastike podize djecu.
Covjek je jako bogat, zive van grada, ima vinski podrum.
Stariji sin osjeca da ga otac ne voli i citavo vrijeme pokusava da mu se priblizi.
Pred kraj filma, stariji brat, spasava mladjeg, ali pada u prazan bazen i nakon nekoliko dana umire.
Prije nego sto je umro rekao je ocu da osjeca da je bio neshvacen.
Da li neko ima taj film (da ga snimim), ili barem zna originalni naziv filma ili glumce, jer ga nigdje ne mogu naci?![]()
da li neko mozda zna koji je ovo film?
gvinet sjedi u kupatilu u pusi, muz joj kuca na vrata, ona sve sklanja i otvara, jer on nesto masu godina ne zna da ona pusi , i ko zna sta sve ne zna o njoj. ne mogu da se sjetim niceg drugog, samo ove scene...
Jedan je veliki covjek jednom rekao : " Mrav, kad je osamucen, uvijek pada na lijevu stranu."
mislim da je taj , hvala @Vanzemaljka![]()
Jedan je veliki covjek jednom rekao : " Mrav, kad je osamucen, uvijek pada na lijevu stranu."
@filmofil 99% se radi o filmu Luigija Comencinija 'Incompreso' iz 1966 koji istina nisam gledao. btw posalji PM za detalje kako da ga nabavis.
zna li ko...bilo je ja mislim na discovery-ju, dokumentarac kako momak bjezi iz zatvora par puta...i na kraju ga uhvate kad je krenuo da uradi plasticu operaciju...
i sjecam se da je jednom pobjegao tako što je skupljao zelene markere, i ubacio uniformu bijelu u ves masinu, i iscijedio ono iz markera..i onda kao bolnicar ..bla bla![]()
zna li ko ime ovog tinejdzerskog filma gdje jedan ucenk na pocetku filma cisti bazene a posle postaje najpopularniji u skoli..
Ajte sad, davno odgledan film.
Predsjednik se probija kroz gomilu ljudi, rukuje se sa svima, i jedan od likova iz gomile mu prilikom rukovanja stavi lisice, odvede u blindirani kombi pun eksploziva, trazeci otkup (ili neki drugi cilj kojeg se ne mogu sjetit).
Davno gledan film, vjerovatno je iz '80-ih.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
haha
Logicno, zar ne?
Tesko da cu idje nac film, ali zahvaljujem u svakom slucaju![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks