Znaci 4.80x3.20x2.00 je ukupna kvota 30.72 od mene danas![]()
Znaci 4.80x3.20x2.00 je ukupna kvota 30.72 od mene danas![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
ti posteno ka i vazda![]()
Evo ko igra uzivo, neka sa desetim, petnaistim dijelom kapitala proba Da Izraelke osvajaju 1. set (4.75) i Megan Falcon da dobije (5)
Edit: Megan Falcon pretrpio ponovo brejk, tako da sam to odmah omasio. Izraelke preokrenule u 1. setu, mozda i dobiju.
Edit 2: Ispod 47.5 u setu, zastita koja 95% vraca ulozeno. 2.30 kod 19:19
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 19-06-10 at 17:20.
Rusija Urugvaj, ispod 51.5 (1.83)
Edit: Sad je vec 57.5 u ponudi. To tek dolazi.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 19-06-10 at 17:18.
Dobile izraelke. Kao sto vidite, to je bio prvi predlozeni tip, pa samim tip i onaj pravi. Pao sam naredna dva predloga, ali mislim da ih uspjesno potire kvota 4.75. Npr. raspolazes kapitalom od 100e. Igrao si Izraelke s 10 (+37.5), Falcon 10 (-10) i ispod 47.5 15 (-15)... Konacan zbir +12.5. Menadzment kapitala. Vodile su i 19:21 Izraelke, tad je itekako bio moguc scenario tipa 25:20, pa da upane i ispod opklada.
stavicu vama koji ste me psovali 5 ili 10 min ranije , a ovima koji ce me pratiti i koji su me podrzali slacu im sat vremena prije
Pa da postane public bet i blokiraju kladionice. Onda cemo svi zajedno ostati bez para. Ovako ce, oni pravi postovaoci djela Palacia, doci do lagane zarade.
12 kvota trenutnno da finci dobijaju 4. set. zanimljivo
edit: 16, a kao prava ponuda za igru, probat ispod 43.5
ispod 43.5 spanjolke 2. set i ovaj ispod 46.5. ovo je vec ponuda
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 19-06-10 at 17:46.
Zbog uplata u CG,postace public bet...ne zanosite se,oni ne ne znaju dje smo mi...
Ne vjerujem da ce dvoje ljudi to da uplati,ja ocu samo da postavi to,da pratimo,ako padne da prestane sa davanjem laznih dojava.
2/3
A Spanjolke se malo opustile pa se palo za poen 25:19. Mada ko je ispratio na pravi nacin, itekako je dobio jer je bilo i 41.5 i 45.5 u ponudi, tako da treba igrati na pravi raspon. Samo sam vam malo dosadjivao, cisto da neko svoje iskustvo podijelim sa vama, isto kao sto vih volio da meni neko skrene paznju na neke cake. Pozdrav za sve, a pogotovo za El Grandea (Palacio).
Evo da probam nesto nisam bas imao vremena od kako je pocelo prvenstvo ali jos sam na vrijeme)
Kamerun - Danska
Kada ce pasti prvi gol?
61.-70. Min. Kvota: 11,00
51.-60. Min. Kvota: 8,00
http://kockar.wordpress.com
Poklon 15e za sve igrace Binga!
drugovi nadam se da ce mi izvor iz inostranstva sjutra na mail slati dojavu , zato budite svi tu , i da jos nesto znate dojave kof 2 do 3 su prognoze ne dojave zato gadjamo malo jaci koficijent da sa 5 ili 10 eura ufatim dobru lovu , trudicemo se , budite sjutra svi tu
holandija x-1
gana 2-3
albasete 2
cameroon 2-3
Joj jbt![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Mogle su se dobre pare uzet danas na Špansku drugu...
moja majka dobi 50 eura :P
a ja napisa tiket i tata isao u kladionicu a ne uzeo moj tiket , i taj tiket dodje, moga sam i ja 30 eura uzet :\
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks