eto ih moje visibabe, sa 12 mjesta pali juce na 29. uzas i promiskviteta. mada mi i danas igraju 2 igraca samo.
Ja sam 7, i polako idem u top 5!
Stvarno jeste zanimljivije nego LS!
eto ih moje visibabe, sa 12 mjesta pali juce na 29. uzas i promiskviteta. mada mi i danas igraju 2 igraca samo.
Last edited by Sh0ne; 19-06-10 at 12:42.
E maleru hahahahahaahahhahahahahah
a dje visibabe ahhahahahaahhahhahahhhaahh
to ti je to..maleru![]()
:)
Za sada 9-i.. Bicu medju prva tri na kraju runde, ako me ne zeznu par igraca.![]()
Moj Kotor_Team na trecem mjestu. Dosta dobro. Iako sam od sinoc izmjenio 6 igraca od kojih niko ne igra danas, tako da cu nocas masu da padnem.
Release Yourself
Oce li bit kakva nagrada za prvo mjesto od strane CMD-a![]()
ja stavih jutros sneijdera za kapitena i posra me te dade gol, 20 poena odma od njega
prvo kolo nisam bio tu pa nisam pravio izmjene i imo samo 59 bodova, u ovom 2. kolu su mi igrali do sad 6 igraca i imam 51 poen...
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
Ja sam 1 i za sad sam veoma zadovoljan !!!!![]()
ovaj put potrefih sa svim izmjenamastavih bendtnera umjesto runija i dade covjek gol
![]()
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
sa 2 igraca 30 poena, vrh, snajder 20 jer mi je bio kapiten i Eto 10. sad cu vidjeti kad se azuriraju na kojem sam mjestu. :P
HOP i eto me opet na 12 mjesto, do kraja runde me eto jos gore imam neke igrace i tako to![]()
top 10 sam ahhahaahaha
8 mjestoooo
mogao si zahvatiti jos ta dva mjesta pa da se vidim i ja, stvarno si uzasan. :P
Koga bi ste stavili kao kapitena Maicona ili Kaku?
Last edited by zola.mne; 20-06-10 at 09:24.
meni je Maicon bio kapiten u prvom kolu. da nisu primili gol od careva, imao bi vise od dobijenih 13 bodova. inace, imam i Elana i dvoumio sam se izmedju njih i odabrao Maicona jer sam racunao da ce sacuvati cisti carsav a ne da ce dati gol![]()
Ljudi ja imam jos de rosia, maicona u prvih 11 danas, znaci njih 2!
Sa tim sto imam G. FRanca iz mexica ima 2 boda samo...Umjesto njega ubacujem Cavija, ili Kapdevilju....Dvoumim se...
Bolje cavija??? moram birat jednog...
Ili da maknem i ovog iz J Afrike...i ubacim kapdevilju...da rizukujem 7 bodova ukupno sa 2 nova igraca od kojih se nadam da mogu bar 10 uzet..opet 3 boda u plusu..sto mislite pomazite do nocas...tj da vidim sta ce uraditi maicon i de rosi.
![]()
evo promijenio formaciju, jer mi je runi i jisung imali najmanje poena, odnosno po 4, tako da sam izgubio na njih 8 poena. Evo sad postava, danas igra 5 igraca i sjutra ce mi igrati i sjutra 4 pa da vidimo. Inace majkon je bolji kao kapiten!
![]()
Last edited by Sh0ne; 20-06-10 at 10:44.
Shone, sto se zalis ti...ti imas sanse realno da uzmes jos bar 25 bodova i da ovo kolo mozda imas i najvise i udjes medju top3
e smrdo
No vidji, sto mislis ocu li rizikovati ovu dvojico sa cavijem i kapdeviljom za sjutra...
Izbaci ovoga franka i ubaci cavija, a probaj i sa ovim iz j. afrike. Jbg brate, ja sam sad izbacio runija koji je imao 4 boda i jisunga koji je imao isto toliko, i izgubio 8 poena, i ubacio italijane. Jer razmisljam da ce igrati 90 min. tu ce dobiti 3 poena, neka igraju malo odbrane i mozda malo napada i bice 4 - 5 poena a daj Boze da se iz nekog kornera desi i gol. A ti ovoga franka mici odmah, cak ga i varati kuci kao sto su anjelku vratilii ubaci cavija.
Xavia svakako umjesto Franca. a Capdevillu ako racunas da nece Honduras dati gol. ili ga stavi, pa trk u kladionicu tim 2 1+![]()
A i nocas ovi kad mi uberu poena koga sjutra zamijeniti? To je problem. :P
evo ja trenutno 12., a proslo kolo zavrsio 33
Attachment 43308
jedino me zajebalo sto nisam bio stavio marqueza u prvih 11 a skupio je 12 bodova ovo kolo, nego sam tek posle tog meca poceo da pravim izmjene![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks