Ja bih pokusao Engleska - Alzir ppX
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ja bih pokusao Engleska - Alzir ppX
Who let the dogs out
i ti bi pogodio![]()
Mrtvi su Englezi.... Volio bih kad bi im Alzirci zabili gol u drugo, pa da ih snadje ista sudbina kao Francuze![]()
Who let the dogs out
tesko, dace gol, a da nijesu u nekoj formi pokazala je izjava runija da je bitno samo dobiti pa gol kakav god da bude !
Slovenci ce da odvale ove engleze. evo im ne igra ni kin ni karager protiv zmajceka![]()
Who let the dogs out
Fucking Algerian bastards!!!
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
Momci,molim vas neka mi neko odgovori,treba mi za dobitak,jel tacna ova statistika sa livescore-a da je Engleska imala vise faulova od Alzira?
Neces vjerovati ali zvanicna statistika kaze da su imali isti broj faulova
http://www.fifa.com/worldcup/statist...464/index.html
13 Fouls Committed 13
12 Fouls Suffered 12
Who let the dogs out
Pa kako ce oni u Olimp to da stave kao 1 ili kao 2?Tamo nema x da se igra.
Pise vise faulova..kako da ih pitam?Imaju li telefon neki?Ko ce cekati do sjutra brate.
Dali ce vise vaulova imati Engleska ili Alzir?I ja stavio Engleska,kvota preko tri.Kako da saznam nocas to brate,imas li predstavu neku?
Brale napisao sam ti gore zvanicnu statistiku.... Nisam siguran da ti je prosao tiket, al sjutra ih samo pitaj... mada cisto sumnjam. Kao za baksuza ti je potrefilo da imaju isti broj faulova
Who let the dogs out
Sta da se radi,kocka je to.
imam jednu dojavu za sjutra. ovo je inace najsigurniji izvor. radio sam sa ovim likom ranije... zainteresovani neka se jave na private posto znam da ce me ovdje grditi ovi znalci... znaci ovo od sad je ozbiljno... ako zelite mogu je postavit i ovdje, ali ako budem primjetio ove forase da su poceli sa starom pricom... nema dojave.
poz
tacno tako brate, evo i ja se za divno cudo oporavih od njemaca i engleza![]()
Jebesš svjetsko, ovo je posa'![]()
ne pravi se lud. nije problem to sto ti postavljas dojave od kojih je uspjesno prosla jedna od 15 (mada nije ni problem dal prolaze ili ne,i ostali su postavljali dojave koje nisu prolazile) vec je problem taj sto ne mogu da shvatim da zelis da prodajes te "dojave" i da zaradis na nacin sto ces nekoga zajebat...
p.s
bas mi je zhao sto ti banovashe dvojnika![]()
igrah engeleze nedje oko 70og minuta uzivo...qqqqq kakvi TUZNJACI! PIH!!!!
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks