View Poll Results: Ko prolazi dalje?

Voters
95. You may not vote on this poll
  • South Africa

24 25.26%
  • Mexico

39 41.05%
  • Uruguay

64 67.37%
  • France

49 51.58%
Multiple Choice Poll.
Page 9 of 12 FirstFirst ... 56789101112 LastLast
Results 201 to 225 of 298

Thread: Group A

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

A sta cemo sa Gruzijom?

MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    A sta cemo sa Gruzijom?

Pusti Gruziju, Irsku, neregularni gol Mexica... Francuska je raspad od ekipe! Za 180 min. nisu stvorili sansu za gol! Tu svako igra za sebe, ne igraju kao tim, prave su p.... I treba da idu kuci. Irci bi izginuli na ovo prvenstvo za svoju zemlju, steta sto oni nisu posli a ne ovi jebeni turisti!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

There’s no Karim Benzema to give coach Raymond Domenech extra goalscoring options, no Samir Nasri to add creativity and flair, and certainly no Zinedine Zidane.
    Yoann Gourcuff could be the answer that France are looking for, but we all know he is unlikely to start in the final group game against South Africa because Domenech is Domenech.
    Speaking of which, Dom didn’t look like he cared too much when his troops were trying to labour from 2-0 down.
    ...if France need saving, the only man who can save them is Domenech. Good luck, Les Bleus.
    .............

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Pusti Gruziju, Irsku, neregularni gol Mexica... Francuska je raspad od ekipe! Za 180 min. nisu stvorili sansu za gol! Tu svako igra za sebe, ne igraju kao tim, prave su p.... I treba da idu kuci. Irci bi izginuli na ovo prvenstvo za svoju zemlju, steta sto oni nisu posli a ne ovi jebeni turisti!
    slazem seeeeeeeeeeeeee
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

E Viva Pancho Villa!!!

Rukometashi napolje...Kazhem ja,Henry 7-8 golova po utakmici na Svjetskom u rukometu...Mozhe to on,bez problema

Naravno,ukoliko se Mexico i Uruguay slucajno ne dogovore i ne zavrshe nerijesheno,treba da se kolektivno samoubiju...

Sad ozbiljno.Od ovakve ekipe Francuske se nije moglo vishe ni ocekivati.Pogledajte te igrace-niti jedan ne odudara kvalitetom neshto posebno.Ribery jes dobar igrac,mnogo dobar,tu greshke nema,ali postoji barem 15 takvih igraca samo u Evropi trenutno.Evra isto tako.Sve ostalo-chisti prosjek.

Domenech je,za razliku od 2006-e odradio ochajan posao.Ribery kao klasicni vezni se pokazalo katastrofalnom idejom-chuo se nije chitavu utakmicu.Malouda jednostavno nije dovoljno dobar,a napad je tek posebna prica.Tako,u ovom slucaju,krivica podjednako pada na Domenecha,i na zaista prosjecnu ekipu kojom je upravljao(ta ekipa u grupi sa Srbijom i jos 4 ispodprosjecne reprezentacije nije mogla biti prva),a od koje se neopravdano ocekivalo puno.

A tachno vidim shto ce da se desi sa Francuskom-kad ispanu,okrivice Domeneka za sve,bice zhrtveni jarac,a onda ce Blan istu ovu ekipu povesti na Evropsko i ispasti(ili se mozhda nece ni kvalifikovati) u grupi.

Shto se tiche Mexica,kao da su me poslusali-samo malo ubrzanje tempa i ubitacna ekipa.I oni i Uruguay mogu daleko,i jedni i drugi mogu izbaciti Argentinu(Uruguay svakako,a Mexico ako bude imao dovoljno pameti da iskulira i odigra defanzivno,a ne za gol vishe pa da ih primi 4).
    Last edited by Recordare88; 18-06-10 at 08:16.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Thumbs up

El grande Mexico! Raduje me navijanje većine da padne jedan sladak remi u zadnjem kolu.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Sve je to tacno,ali ovaj tim upropascava jedan covjek Domenek
    Sad je valjda svima jasno ko je zasluzan za ono finale 2006,kao i za sve titule koje je uzela Francuska.
    Zidan je neki dan izjavio da on nije trener,da on nije bio trener ni 2006. ali su igraci zeljeli,izgarali na terenu,a sad je tu par klanova izgleda,pa u 85. minutu Meksikanci su imali 6 km vise pretrcanih od Francuza,to je nenormalno nesto.Znamo sta se desava u danasnjem fudbalu ako se ne trci.
    Napokon ce otici ova budalcina,sa Blanom ce to biti mnogo drugacije.
    A ovi sto pricaju da Francuzi nemaju igrace,pa oni pojma o fudbalu nemaju,ima tu strahovitih igraca
    Last edited by Jakuza; 18-06-10 at 00:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Naravno Zizu. Mexico mi je bas uljepsao danasnji dan.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ima nekoliko razloga zbog ovakvog neuspjeha Francuske i pored toga što su igrački vrlo jaki. Jedan od manjih je nedostatak dobrog napadača. Još kad vidim da igra Anelka koji je najveća fudbalska prevara svih vremena svijest mi se zavrti. Kad se sjetim koliko se o njemu pričalo na jednoj talijanskoj radio stanici 1999. godine prije nego što će preći u R. Madrid. Juventus i Lazio su se borili da ga uzmu a na radiju se samo o tome pričalo po vas dan. Kao da je u pitanju Pele a ne... Ali ajde da ne dužim o njemu. Uglavnom Francuska nema napadača. Nije ga, istina, imala ni 1998. kad su ga osvojili (zlosrećnog Guivarc'ha ne bih raučunao jer je tu pokazao koliko objektivno vrijedi a to je nikoliko) ali su makar imali mlade i perspektivne koji će kasnije postati veliki igrači (Henry, Trézéguet). Danas toga nema. Iako, kažem, imaju i dalje jaku ekipu ali nemaju selektora. Tu dolazimo do drugog manjeg problema ali o tome svi znamo i svi smo znali pa se oko toga neću zadržavati. Jedino iz francuske fudbalske federacije nijesu znali i vjerovatno neće nikad ni znati.
    Sve ovo pišem da bih stigao do, po meni, glavnog problema a on se zove imenom i prezimenom Zinedine Zidane. Što je Zinedine Zidane za Francusku? Isto što i Maradona (igrač) za Argentinu. Argentina prije Maradone nikad nije bila velesila. Jeste da je osvojila svjetsko prvenstvo kod kuće ali to je bilo za vrijeme vojne hunte i uz obilatu pomoć sudija i igrača Perua. Ali za vrijeme Maradone svi su zazirali od nje. Poslije toga i to na prvoj utakmici poslije njega a to je bilo protiv Rumunije na SP 1994. (efedrin) otišla je mast u propast. Jeste da je Argentina imala uvijek sjajne igrače i to na tonu ali je nešto falilo. Nikad poslije Maradone Argentina nije bila velesila iako su je pred svako prvenstvo svrstavali u favorite. Samo je bila grupa dobrih igrača a ne ekipa. Ni danas to nije. Za to se potrudio Maradona (trener) ali on ima jednog čovjeka koji može odlučiti utakmicu svojom klasom u bilo kojem trenutku. To je naravno Messi. Mada ne vjerujem da će oni osvojit imaju tog majstora pa ništa ne treba isključit. Sad dolazimo do Francuske. Francuska je bila velesila prije Zidanea samo za vrijeme drugog majstora (Platinija). Nijesu imali sreće da osvoje svjetsko tada a baš su bili baksuzni. Ipak su osvojili evropsko a i to se broji. I onda poslije Platinija velika praznina i dugo su čekali na novog majstora a dobili su najvećeg mogućeg. Po meni je Zidane najbolji igrač u protekle dvije decenije. Jer on je bio konstantan jedno 8 godina rijetko ćete naći grača da je toliko igrao a najvišem mogućem nivou . Nije od onih koji zablistaju dvije-tri godine i to bi bilo to. Plus, osvojio je sve što čovjek može poželiti da osvoji i klupski i reprezentativno. I to ponajviše njegovom zaslugom. Mislim da je dosta potcijenjen jer nije eksplodirao sa 18 godina već sa 25. I stalno je napredovao. Nemam ja neki subjektivni razlog da ovo pišem jer je recimo igrao u meni omraženom Real Madridu i još omraženijem Juventusu tako da sam uglavnom navijao protiv njega. Izluđivao me je . Priznajem samo da mi je bilo drago gledati ga kako sam razbija Brazil, ali to su bili rijetki trenuci kad smo bili na ''istoj strani''. Nevjerovatan talenat . Bio je ključan njegov izostanak na prve dvije utakmice na svjetskom prvenstvu 2002. inače bi sigurno i tu Francuzi daleko dogurali. I tako, dok ne dobiju nekog novog Zidanea - za Francuze ništa. Pardon, zaboravih da Domenech odlazi a dolazi Laurent Blanc. Možda i neće biti potrebno
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Francuski savez ce sad iz inata da produzi mandat Domeneku

A iskreno, ni ti francuski igraci nisu bog zna sto, vecina ih je dignuta u nebo bez pokrica. Eto, cisto da prodjemo kroz ekipu:
    Golman-ok
    Sagna-dobar, al nista posebno
    Galas-rupa
    Abidal-rupa na CB, bio dobar u Lionu, u Barsi i nije na nivou
    Evra-jedini igrac francuske odbrane koji je na visokom nivou, najbolji l. bek svijeta vrlo moguce
    Tulalan-mesar
    Diabi-dobar igrac, bas dobar. Podsjeca na Patrika Vieiru.
    Gurkuf-nafurani francuski derpe. Dobar je za Bordo, al kad treba da odigra na high-level, dimosevi
    Riberi-koliko je ovaj igrac precijenjen, pa to je bruka. svi se nesto otimaju oko njega, forsiraju ga, a makse. umije da odigra ponekad stvarno dobro, al u kontinuitetu nema sanse.
    Maluda-odlicno lijevo krilo, jedini iz te navale koji moze nesto da uradi.
    Govu-ne zelim da trosim rijeci.
    Anelka-vazda su ga precijenjivali. Dobar je da puni manje timove, al kad zagusti, aj zdravo. Gledam ga nocas protiv meksika, najistureniji spic koji se sve nesto izvlaci po strani. Pa ***** se i u njega i Domeneka
    Gignac-suvo drvo javorovo. Onaj moze dat gol samo Le havru il Nansiju,

I naravno Domenek.

Sve u svemu, neka su ga poduvali francuzi. Mjesto da zapnu ko ljudi sa 2 klasicna napadaca, oni forsiraju onog Govua bazdeljavog, dok je Anelka ocigledno nesposoban da igra kao usamljeni spic. I koliko god bio los proslu utakmicu, Gurkuf je morao da igra. Mada ne vjerujem da bi puno pomogao, al svakako bolji za organizaciju igre od mutavog Riberija.

Francuzi ce napravit nesto tek kad promjene trenera i dodju malo u svijest da njihovi igraci i nisu toliko dobri kao sto misle. 1998e, Francuska je imala jednog Thurama, Blana, Desaija, Desampa, Djorkaefa, Zidana, Anrija i Trezegea. Danas, sagledajte realno i uporedite ove nesretnike sa ovim velicinama.

Eto tolko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...pa za mene je Zidane najbolji igrac svih vremena

sto se Francuske repr. tice, ne da su jaki no da imaju malo ozbiljnijeg covjeka na klupi bili bi prvi kandidati za osvajanje (na svakoj poziciji imaju po 2-3 igraca (potencijalne) svjetske klase). ovako, samo se sprdaju s njima. ne znam sta je s ovim ljudima iz saveza sto su mutavog Domeneka drzali ovako dugo na klupi. bruka.

...vise nemaju Zizua ali bi Gourcuff a 'bogomi' i Nasri bili dovoljni da ga zamijene, samo da je neko drugi za trenera postavljen. pravi potez su napravili postavljanjem L. Blana. jeste kasno ali jbg.
    i da, mnogo ali mnogo im je Trezege falio (period RM-a). i ja bih postupio isto kad bi mi trener rek'o da je danas u pasulj gledao i vidio da cu lose da odigram. kako bih mu jedan shkleping ljuljnuo mater li mu...
    bio je drugi na listi strijelaca (iza Dela) one sezone u najtezoj ligi na svijetu i nije bilo prostora u timu za njega. no dobro, sto se toga tice Domenek nije ni prvi ni poslednji. svi vidimo sta radi Lippi. ajde Cassano ali Miccoli-a da ne zovne... zaje8a se dobro.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Ma nisu povedeni Benzema,Ben Arfa,Nasri,Frej,Trezege,Mekses...
    Domenek je unistio tu reprezentaciju!
    Last edited by Jakuza; 18-06-10 at 00:38.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Benzema bi bio bolji nego Anelka, Govu i Gignac zajedno. Al Domenek je morao da povede Valbuenu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

unistio itekako. mnogi su nazadovali upravo zbog njega

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Kako mislis nazadovali? Ne bih rekao, al definitivno je usrao reprezentaciju jer ne iskoriscava ni 50% potencijala.

Thanks Thanks Given 
    4,437
    Thanks Thanks Received 
    8,563
    Thanked in
    3,294 Posts

Kako mi je milo što izgubiše francuzi gubavi. Još samo da ne daju gol na trećem meču pa da ih isprate kao 2002. godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

francuska je po imenima medju 3 reprezentacije na svijet....iamju igrache da te gava zaboli ali je tu domenek da sve upropasti...coek mora da ima neku debelu vezu her posle onoga sto je bilo na euro 2008 on mi nikad vise ne bi vodio francusku...istina da francuska nema igracha kao sto je zi-zu ali da fra ima normalnog selektora koji bi zva one koje je treba bila bi to durga prica....igra mu govu kome ponekad lopta bjezi 10 metara kad je prima...
    steta za ovakvu dobru reprezentaciju da ovako prolazi...
    i po meni glavni krivac je onaj koji je produzio ugovor sa domeneko...koji ne zna osnovne stvari o fudbalu....
    ali nadam se da ce sa blanom too ici bolje jer mi je francuska u top 5 najdrazih ekipa

Thanks Thanks Given 
    9,759
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Domenek je jedini krivac... Ko drugi mozhe biti kriv jer nije poveo krshtenog napadacha (benzema, trezege) ili najboljeg cb-a kog imaju (mexes)... Choek je debil potpuni... Igrachi sami kazhu da nemaju nikakvu taktiku, chak je i zidan izjavio da domenek nije trener... Shta treba da se desi da se ta avetinja makne sa chela francuske reprezentacije... ?

Po imenima imaju reprezentaciju u top5-6 sa brazilom, shpanijom, argentinom, italijom i engleskom... Sa ovo ekipom bih i ja proshao bar grupu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post

ali nadam se da ce sa blanom too ici bolje jer mi je francuska u top 5 najdrazih ekipa
    meni u top 8

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ako im je Mekses najbolji, propalo se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Domenek je jedini krivac... Ko drugi mozhe biti kriv jer nije poveo krshtenog napadacha (benzema, trezege) ili najboljeg cb-a kog imaju (mexes)... Choek je debil potpuni... Igrachi sami kazhu da nemaju nikakvu taktiku, chak je i zidan izjavio da domenek nije trener... Shta treba da se desi da se ta avetinja makne sa chela francuske reprezentacije... ?

Po imenima imaju reprezentaciju u top5-6 sa brazilom, shpanijom, argentinom, italijom i engleskom... Sa ovo ekipom bih i ja proshao bar grupu...
    ne bih se slozio da im je Mexes najbolji. truba je to, vjeruj mi. pa bolji je dvojac Bordoa od njega - Planus i Ciani. vidjecete kad ih Blan preuzme. kakav Mexes, prenaduvan mnogo

Thanks Thanks Given 
    9,759
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Uglavnom je bolji od ovih shto su tu trenutno...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mexico nece pristati na x jer nije isto igrati sa argentinom ili korejom vjerovatno...oni su luda ekipa !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

ola sinjooooor, aj hev kam tu šejv jor grassss!

prc prc prc, au revoir.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Domenek naravno,najveci krivac.Covjek koji prvo nije poveo 3 igraca koji su mu morali igrat u prvih 11(mekses,benzema,nasri),i koji nije bio u stanju da sprijeci da se stvori 5-6 frakcija u timu koje ce igrati svaka za sebe.lzgledaju kao grupa gradjana na terenu.Doduse nisu igracki jaki kao '98,ali tu ima mnogo igraca top-klase.Sa stoperima jesu tanki,ali zato imaju najboljeg lijevog beka na svijetu,i sasvim pristojnog desnog beka i golmana.Imaju mozda najboljeg DM-a na svijetu(koji je doduse povrijedjen)i diabia,koji je klon viere.Imaju riberija(medju top 10),gurkufa i nasrija,koji ce samo tako da bucaju za godinu-dvije,maludu(mozda i najbolji igrac u celziju ove sezone) i benzemu(ima nesrecu da igra u realu,inace je medju top 5 spiceva).Dodajte jos sasvim pristojne zamjene poput freja,abidala,ciania,klisija,tulalana,anelke,anria i dobijate jednu stravicnu ekipu.Uz dobrog trenera ta ekipa je mogla,bez pretjerivanja do 1/2.Najmanje.U svakom slucaju velika steta za prvenstvo sto imamo 2 vrhunske ekipe sa manijacima na klupi.
    Raise my hammer,take my aim

Page 9 of 12 FirstFirst ... 56789101112 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)