Francuska ispada 99%. Imaju šanse da prodju ako razbiju Juznu Afriku, i ako se utakmica Urugvaj-Meksiko ne završi nerješeno...
South Africa
Mexico
Uruguay
France
Ljudi, zar nije ova france otpisana totalno ovim porazom...urugvaj i mexico imaju posle 2 kola 4 boda, j. afrika i france po 1...sve da france dobije afriku,...imace 4 boda...
tako da je duel mexico urugvaj totalno nebitan..idu dalje urugvaj i mexico..ili se ja varam....
:)
Francuska ispada 99%. Imaju šanse da prodju ako razbiju Juznu Afriku, i ako se utakmica Urugvaj-Meksiko ne završi nerješeno...
pa nada Francuza je ta sto se drugi iz ove grupe sastaje sa Argentinom pa ce obije selekcije*MEK-URU* vjerovatno igrati na pobjedu, a valjda ce i pjetlovi dobiti nekog!
Mislim da se gleda gol razlika
kAKVA GLUPOST, cujes gol razlika...to znaci da je mexico dobio nekog 10razlike a ovaj tamo nekog drugog 11 taj je bolji kao jel????
nevjerovatno
1. gol razlika
2. br. postignutih golova
3. medjusobni skor
Originally Posted by Nk-001
Chicharitoooo, dusha moja!
Just to slip the skin...
Ovo je smijesno,sudije zele da izbace Francuze,ali nece moci.Urugvaj tuce Meksiko,mi razbijamo J.Afriku i ideljo dalje,ALLEZ!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
oK...OPET KAD SE SVE SABERE ODUZME...francuska nema sansi... treba da da africi jedno 6-7 golova...![]()
Teško će Francuska i protiv Afrikanaca išta uradit, oni nisu u stanju u dva meča da stvore jednu 100% šansu.
Riberi je pokazao da je jedan običan vezaš, kao i Anelka.
Najbolja stvar koja se desila do sad.
Zar neko vjeruje da Urugvaj i Meksiko nece podijelit bodove?
Bijo si poziw koi se neodbija
ladno na bet at home nema u ponudi da se igra mec urugvaj - mexico((
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
karma je ocigledno zelene boje
Neću bit miran dok lopovi definitivno ne ispadnu, ali ipak:
**** YEAH.
Kad igra Skotska?
buuuuuuahahahahahahahahahahahahahahahahahaahaa
Okle znam ja kad igra Škotska, Rangers-infested reprezentacije me ne interesuju.![]()
Mnogo ste se uvatili za tu ruku,to je sve![]()
Meksikanci nadigrali Francuze. Svaka cast. Eto, pravda je dosla izgleda na svoje. Irci su osveceni.
A Gruziju,ko ce Gruziju da osveti,ko ce Kahabera da osveti?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks