Results 1 to 25 of 16299

Thread: Formula 1!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    da, zaista, tako puno gubim, sve one reklame, Peshikanove bisere, low quality kockastu 4:3 sliku, pa one prenose nezvanicnih treninga na RTCG (sva 3), a dobijam "samo" HQ widescreen sliku u 50fps, uvodne emisije od po sat vremena, sat vremena post race i F1 forum analiza i intervjua, komentare direktno iz pita, komentatore kao sto su Brundle, Coulthard, Jordan, mogu da gledam kad hocu, pauziram, premotam, narezem i sebi i drugima (kako je, Fabiola?), i da to izgleda sasvim pristojno na ogromnoj plazmi i 5.1 ozvucenju. JBT, tako mi nedostaje RTCG i Peshikan! Pride, znas li sta znaci odgledati trku uzivo? Tebi je to sjesti ispred TVa i gledat madafakin' RTCG2, a meni:

3 LH3405 18SEP 6 BEGMUC HK2 0625 0800
    4 SQ 327 18SEP 6 MUCSIN HK2 1335 0740+1
    5 SQ 326 28SEP 2 SINFRA HK2 1355 2040 *1
    6 LH3408 28SEP 2 FRABEG HK2 2145 2330

kaaako e, sha se radi!?

kazem ja, Gumi uzima titulu garant, samo je ostalima dao fore sve te bodove i natjerao ih da se opuste, a onda ce CAP, i titula
    Covjece premijesan si
    1.Pesikan sad sve manje i manje prenosi,tu je sad Velisa Jovanovic koji odlicno komentarise trke.
    2.Mozes ti da dobijes kakvu oces sliku,ti ne gledas trke direktno.Svako ko voli formulu i prati formulu ce gledati trke direktno,pa da ne znam kakva je slika,ali patHuljasti nece,on skida pa kad sve zavrsi pogleda :lolblue:
    3.Zovem te posle svake trke da ti kazem kako se odvijala,zasto bi uospte i gledao
    4.Gledaces ti jednog dana trke uzivo :lolblue:
    Last edited by Jakuza; 17-06-10 at 09:44.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks