Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
Konacno jedna utakmica u kojoj sam bas uzivao na SP. Svajcarska na celu sa Otmarom objasnila neke stvari. Ne svidja mi se sto Spanija igra kao Barca (sto je i normalno, s obzirom koliko je Barcelonista u repki). I nije mi jasno zasto lijevog beka ne igra Arbeloa. Meni bi sigurno igrao prije Capdeville, i ne znam ni ja koga. Drugo, Silva i Villa - POJMA. Ni Xavi nije bio puno bolji. Torres je kasno usao, pogijesio par puta u kljucnim momentima, ali se makar nasao u koju sansu. Villa se cuo nije. Xabi odlicno odigrao, kao i Navas. Sve u svemu, Svajcarska - POTPUNO zasluzeno. Takticki pakovali, stvarali sanse (ne puno, ali te koje su bile, su sve mogle bit golovi).
da nisam gledao utakmicu ,ja bi povjerovao u ovo. molim te stavi naocare ili je odgledaj jos jednom. jedina svijetla tacka u spanskom timu pored pikea i navasa.
ZASTO busket igra...zasto igra onaj neigrac, onaj ,muko moja predji na drugoga...isti sofro iz buducnosti, cak i lice malo
klasicna greska del boskea, sto nije igrao sa toresom od pocetka, arbeloom desno umjesto uzasnog ramosa i navasom na krilu.. onda bi licilo na nesto.. ovako otmar veliki znalac zna sta treba da radi sa onakvom ekipom i to je to. svaka cast. ali mislim da ce furija da gazi sledece utakmice, ako se opameti del boske, sto je vrlo rizicno jer mislim da nista nema u glavu kad ne vidi neke osnovne stvari bez pretjerivanja.