pogledao prvu epizodu firefly, svidja mi se. i u pravu ste, morena baccarin je ovdje
elem, da podsjetimo da sutra imamo, ne samo treme vec i prvu epizodu trece sezone true blood![]()
tek se sad gleda firefly, sramota![]()
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Počinje treća sezona True Blooda.
Ja trenutno forsiram
Prejaka...
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Jedva čekam finale Breaking Bad...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Upravo se skida prva epizoda trece sezone "True Blood"
http://uploading.com/files/mc9ac828/notv.tb.301.avi/
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Evo po torrentima i Breaking Bad S03E13 Full Measures.
Za True Blood me preduhitri Vanja, po navici sa Losta![]()
nova AMC [breaking bad, mad men] serija 'rubicon' djeluje zanimljivo. ali druga epizoda je tek za mjesec dana valjda..
Skinuo sam i Rubicon, biće pogledano... djeluje zanimljivo ali da, tek počinje u avgustu, ovo je samo pilot kao preview. Glavni glumac je inače Robert Leckie iz The Pacific.
^Kupljen sam Leckijem.
A oce li True Blood vazda sad ponedjeljkom da izlazi?
Sons of Anarchy tek u Septembar sezona 3![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
eto za ljubitelje Seranovih (Los Serrano), posto je svaki treci post jedno vrijeme bio "ima li svih epizoda sa prevodom", mogu se nac po privatnim torrent trackerima, al ih ima jedno 100GB cirka (prve 2 i po sezone DVD rip, ostalo TV rip)Upravo sam narezao zadnji disk, uhhhh :eek:
(nečitko)
Entourage razbija!!!!!1 AHAHAHAHAHA one!11one!1111eleven!
I respect your wrong opinion.
Lukaj
rubicon nije losh, rekao bih da ce biti josh bolje. nista sto nismo ranije vidjali po filmovima, vladina konspiracija, tako nesto - ali djeluje dobro uradjeno i veoma zabavno.
persons unknown me vec kod druge epizode poceo zesce nervirat. ali nastavicu gledati, dovoljno je interesantan. guilty pleasure, nesto kao flashforward
^ upravo tako. rubicon nije los, a persons unknown nerivra pomalo, ono pucanje u kameru i onaj kratki monolog na kraju, uf
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
a ona situacija kad ulete u svjetlost, nadju se opet u gradu, i niko nista?! wtf? rutinski se parkiraju, odu u hotel, prodju pored night managera koji im je par sati ranije utekao kad su ga htjeli ispitivati - ladno. nikom nista. dzizs, u lostu bi makar sawyer rekao 'son of the bitch'. ove boli uvo.
kod mene imaju fore do kraja prve sezone
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Koga zanimaju... atributi Morene Baccarin, prije "V" je odradila neki nezavisni film "Death in Love" gdje je poprilično... otvorena.![]()
Pioneer One pročitah samo kratki opis pilota i privuče me odma, javljam kad odgledam.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks