tako ti je kad lupetas bzv
a kako bi ceka brazil?![]()
brazil GG pusti ce im gol da im se ne naljute :mrgreen: mora bit 2 kvota![]()
Eto Obala Slonovace 1x,to napisah,imao sam na jednom tiketu od ranije oba para danas 1x,al ranije pao..Jedna mala sugestija za Brazil... Vidim gadjete mnogo golova,ne kazem da nece doci,ali uzmite u obzir prva faza,manje golova,jos brazil nema tim kao ranije koji melje,igra najljepsi fudbal. To je sad vise jedna disciplinovana ekipa koja igra na bodove.
Srecno vama,ne kazem da ne mogu napuniti Koreju,ali meni ta kvota nije vrijedna rizika.
Ne mogu da vjerujem da ovdje padaju neke prognoze tipa 4+ Brazil, ili da su kao losi dosadasnji rez prvenstva. Rezultati su vrhunski. Ne mogu prezalit sto nemam vremena i para da pratim. Brazil 4+?! A kvota mizerna da ne moze biti mizernija. To ako dodje, doce 4:0 za Brazil. Znaci svi cekaju da Brazil da "jos jedan gol". Zaboravite 6:0. Onda, uzevsi u obzir da je prvi mec i da Sjeverna Koreja ima nepoznanicu od sastava a da opet nije slucajno dosla na prvenstvo. Pa dobi li Kina Fra prije 15 dana. Najrealniji rez su 2:0 i 3:0 za Bra, i to da budu srecni. Osim ako neko ne ocekuje da Elano i Robinjo razvale. Pa nije mogao ni K. Ronaldo, a ne ta dva fudbalercica.
edit: Mozda dupla pobjeda u Sportingu najisplativija.
edit2: Tako igraju oni likovi "sto se razumiju" u kladionicu, sto su uvjek tamo kad udjete da uplatite. Oni uvjek igraju Argentinu, Brazil, Barselonu... 5+. I to im je "100%"
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 15-06-10 at 19:14.
Evo Kim Ju Pung, ili kako li vec, rece da njegovi igraci ne zaostaju ni za kim u svijetu. Najavljuje i pobjedu. A napad ce predvoditi ubitacni Jong Tae-Se.
a gledate li ovu suplju barselonu...e svakoga dobijaju a ako danas izgube pa-pa titula..
Gledam ja... Počeli su dobro da igraju....
Danas ce da izgube. Nema tu ako. Osim ako sudije ne odvedu seriju u 4. mec. I nisu bas razbijali u gostima u zadnje vrijeme. Dsta puta su dobijali neke suplje timove u neizvjesnoj zavrsnici.
e ne mogu da vjerujem..dobijem neku sicu juce..i sve stavim na singl i to h2 u bookmakers 4,5 hendikep..a jesam idiot, nema sta..a na drugi sa 10 e brazil x-1 i opet barsu h2..ne znam sto mi bi da igram na oba...a ovi ih utukli obje kuci...
I to je velika kvota na 1. Ljepota za probat. Aj dako dodje onda. Neka prodje prvo ovaj Brazil x-1. No ako se razigra Jong Tae-Se, moze biti i 2 na Koreju.
evo IIpol, da vidimo
Majkon. Taman je ovaj Brazil kao Inter. Najbolji igrac Majkon. A dje je onaj super kvalitetni Dani Alves, te "Majkon ne moze ni kopacke da mu cisti" (citirah mnoge poznavaoce fudbala).
ajde signore iskuliraj malo sa pricom...
Aaaaa vidi jebene Farse...........
Je li moguće da je ova Farsa toliko retardirana ekipa?????????? Ključni napad, oni gube loptu i primaju trojku........ E j.ebo mi pas mater dje ih odigrah. PI...........
I previse je tu cudnih igraca. Taj isti Navaro zna katastrofalno da sutira sa distance. Ali on nece da odustane, no ce i s 8m pokusati... Mozda su prosle godine imali i bolju ekipu, pa ne napravise nesto posebno.
I kakav je to mrceni tim sto daje po 70p po mecu.
Kad nemam sreće onda nemam..... 66-66 FT... Navaro 30 sek. prije kraja pogađa trojku uz faul, i onda promašuje slobodno bacanje... E qq
ne mogu da vjerujem...da ne mogu kahu od 3 utakmice 1 dobiti..
bruka...dako ih ova kaha nagrdi u produzetcima..
i mali navaro je izgubio utakmicu koliko je promasenih suteva imao..uzas...
Carpe diem, quam minimum credula postero!
ali zato siena
bez brige..da je 50 hndikep prebacila bi ga...
vodi farsa 5 razlike..e ma^^^ im ^^bem...
da sam online odigrao dobio bih..ovako...vozdra
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks