sto bi moj djed reko"nemam ja veze so tim"
Evo vam nesto iz prve ruke,neko je saznao u Kotorskom zavodu za zastiti spomenika,da se radi projekt otvorenog bazena u Kotoru,i vec nezvanicne price koja moze biti visina tribina,moze li se ista pocet barem u projektu radit da se neko odma ne uvrijedi da nije pozvan.
Last edited by minjo; 15-06-10 at 19:26.
Samo bih zamolio te ljude da ga ne rade ka' sto su u novi poceli, a da Briv pocne da rusi tek kad se obezbijede sve pare.
Da ova istocna tribina ostane iste visine kao ova sad (dakle do visine one kuce), a da zapadna bude duplo veca (ali da ne ide previse u visinu, mada to zavisi i od URC-a...). Ako su dosipali za Malibu, mogu i za pravljenje jedne tribine, dubina nije problem. I nadam se da se prilikom gradnje tribina nece mislit na poslovne prostore, n'o na komfor gledalaca!!
Da ne prave bazen od 33, n'o od 50m. Da se ostavi prostor na juznoj strani (vec ga ima) za montaznu tribinu...
Eto, samo toliko, za sad.
P.S.
U ovo vrijeme krize i u momentu kad je Opstini Kotor blokiran racun neko razmislja o gradnji bazena?![]()
Last edited by cattaro; 15-06-10 at 19:38.
P r i m o r a c
jadran ce dobiti navodno dobro obestecenje od recca, a ivovic ce igrati i domace prvenstvo i euroligu
99%
nije josh potpisan ugovor, bice kad recco uplati obestecenje jadranu
je li to prvi put u vaterpolu da netko plaća odštetu za nekog igrača?
vaterpolski portal - www.dance.hr
Jos jedan odlican potez jadranove Uprave. @ je 4 sezone bio njihov daleko najbolji igrac i na kraju su uzeli (za vaterpolo prilike) odlicno obestecenje. Sa druge strane @ je sigurno potpisao za mnogo vece pare nego sto je imao do sad, a sa trece strane Recco je dobio najbolju mogucu zamjenu za Udovicica, u svim pogledima.
Zasto ne kazati, ovo je u domacim (crnogorskim) okvirima daleko najvece pojacanje Primorca i budve, jadran je bez @ druga ekipa...
P r i m o r a c
nezvanicno obestecenje je 120 000 a ugovor 150 000. to je info od ljudi koji su duboko u vaterpolu.
eto ti kako to cine strucnjaci u novom, prodaju jednog , citaj leku, da bi platili dvojicu, citaj vlada i scepa
I kako ja to prorocanski navedoh , sledece godine , makar jadran, igra evro ligu s a plejadom igraca 91, 92, 93, godistedoduse niko ne zna koji su to igraci, mislim znaju treneri ali ne smiju to djeci rec da im nebi stvorili nocne more i trajne posledice :P
Jadranovi prvih sedam sledece godine:
1. scepanovic 2.latinovic ,bek 3. misic , sidrun 4. gojkovic, nezgodni vanjski 5. sekulic, krilo nezgodno 6. vidovic zgodni vanjski, 7. porobic krilo
o zamjenama ne bih, to bi bilo presmjesno u ovom trenutku..
Please alowe me to introduce myself.......
Izglda da Jadran pregovara sa Suticem, Paskovicem i Vargom, a u danamsnji dan pise i sa Vapenskim
je li to sigurno? meni se ne čini da je mladost trebala platit odštetu kad je ovaj lani pregovaro za dolazak u zg.
slažem se da će sad jadran bit puno slabiji, ali kad je takva kriza, jebiga, ovako će skupit bar nešto za ostale igrače. dogodine će jadranske liga očito bit još ujednačenija, neće nikome bit lako dobit na dosad laganim gostovanjima. jučer je bilo u jednim riječkim novinama da osim braće varga dolaze premuš, madaras i bošković - ali koliko ja znam bošković ipak neće, iako on šuti ko zaliven. tek je izašla info da je još u 1. mjesecu reko upravi da se želi okušat negdje drugo i da ni ne želi pregovarat o novom ugovoru.
ne znam jeste li vidjeli popis sudaca za EP u zagrebu, od 4 suca sa FF u napulju samo je stavridis na listi. znači ostala 3 nisu ni među 20 i nešto najboljih sudaca u europi.
vaterpolski portal - www.dance.hr
heh, evo htio sam to da kazem, ali ste me preduhitrili.
ivovic potpisao za pro recco i otisao u BG na ljekarski pregled.
ako se dobro sjecam, najvece obestecenje koje je jadran dobio je bilo kad je zlokovica prodao posilipu, i to 100.000 eura.
nazalost, moram se sloziti s cattarom, jadran je bez ivovica potpuno druga ekipa, tako da cemo ipak sluziti za popravljanje gol razlike.
Last edited by Fidimose; 16-06-10 at 09:38.
<--- leuk
eh da, zaboravih, pardon.
cestitke primorcu na osvojenoj nagradi, po meni sasvim zasluzeno.
<--- leuk
Sutic, paskovic i varga.. super bi to bilo , samo ... OKLE PARA![]()
Please alowe me to introduce myself.......
Samo ne jos i ti vjeko...
Raise my hammer,take my aim
sto se mene tice, samo da dodje paskovic, ja cu biti srecan. meni jedan od najdrazih igraca uopste. nisam siguran da li je realno da jadran ikog takvog dovodi, ali daj boze
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks