Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Palacio View Post
    Hafnarfjordur - KR Reykjavik x-1 5.00
    brate po meni je ovo X2 sigurno kvota je 2.1 (ko hoce nek proba al u kladionice koje ne smanju kvote npr. OLIMP),ja sam odigro X,2 i mislim da je tako bolje ako dodje X racuna mi se ko da sam pogodio kvotu 1.75 jer je kvota 3.5 a ako dodje 2 racuna se 2.75 jer je kvota 5.5..
    Na internet je kvota na 2 2.6 a kod nas 5.5, treba probat cistu 2 al sa manje para..
    Evo sad gledah na bet-at-home.com je izbacili iz ponude..
    Last edited by Alen; 14-06-10 at 19:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Alen View Post
    brate po meni je ovo X2 sigurno kvota je 2.1 (ko hoce nek proba al u kladionice koje ne smanju kvote npr. OLIMP),ja sam odigro X,2 i mislim da je tako bolje ako dodje X racuna mi se ko da sam pogodio kvotu 1.75 jer je kvota 3.5 a ako dodje 2 racuna se 2.75 jer je kvota 5.5..
    Na internet je kvota na 2 2.6 a kod nas 5.5, treba probat cistu 2 al sa manje para..
    Evo sad gledah na bet-at-home.com je izbacili iz ponude..
    postujem tvoje misljenje brate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

JAVNO SE IZVINJAVAM MOJIM DRUGOVIMA KOJI SU ME PRATILI UTAKMICOM U 6 KOJA JE PALA NJIMA IZVINI,I DACU VAM JOS KOJU DOJAVU DAKO SE VADITE a ovi neprijatelji neznam zasto me spomene uopste , nemoraju me slusati, ni komentarisati , necu vise nista sa njima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

JAVNO SE IZVINJAVAM MOJIM DRUGOVIMA KOJI SU ME PRATILI UTAKMICOM U 6 KOJA JE PALA NJIMA IZVINI,I DACU VAM JOS KOJU DOJAVU DAKO SE VADITE a ovi neprijatelji neznam zasto me spomene uopste , nemoraju me slusati, ni komentarisati , necu vise nista sa njima...
    Brate zezas li se ti? Bacih 100 e i jedan mi drug 400 e

Thanks Thanks Given 
    9,354
    Thanks Thanks Received 
    6,838
    Thanked in
    2,691 Posts

ljudi taj hafnafjordur je prvak te nesrecne lige zadnjih pola vijeka.......

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ma u redu je covjece. Pogrijesio si iz najbolje namjere. Nastavi ti da tipujes, pa ces nedje zaredjati velike kvote i svi cemo se napuniti. No ti si lud sto ne prodajes ove dojave.

Thanks Thanks Given 
    9,354
    Thanks Thanks Received 
    6,838
    Thanked in
    2,691 Posts

posrali ste se u ovaj trid i nadam se da ce vas vecinu banovat, katastrofa....
    nekad je bilo odlicno sa koverdejlom, stormom i jos par ali bice da su se smorili od ovih vasih sranja.....
    ostao je samo klaun no ne znam kako i on ima zivaca

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    posrali ste se u ovaj trid i nadam se da ce vas vecinu banovat, katastrofa....
    nekad je bilo odlicno sa koverdejlom, stormom i jos par ali bice da su se smorili od ovih vasih sranja.....
    ostao je samo klaun no ne znam kako i on ima zivaca
    Slazem se,odje vise ni ne ulazim...Sad samo naidjem postavim tiket kad dobijem i to je to...Ne sjecam se da je neko postavio neki pametan fix...Osim Kotoranina (Claun)...Rain je u Egipat,tako da dok ne dodje nema ni od njega nista fixeva...Tuga...Treba obrisat ovaj thread i otvorit fino novi sa nekim pravilima koja se moraju postovat...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ne odlazite ljudi. Ja se napunih para od tih vasih fikseva. Sto cu sad bez ekstra prihoda... Ok. Precerujem. Ali ne treba dizati tek tako ruke od ovog trida. Ima neozbiljnih likova. Svi znamo ko su. Ima nepismenih, nevaspitanih likova. Svi znamo ko su. Ali to nije razlog da oni na bilo koji nacin tangiraju bilo koga. Na kraju krajeva, ovdje su padale uvrede od strane starih forumasa. Jesam li ja kad koga uvrijedio? Mislim da je najlakse iza pseudonima reci pusi čoldo, ili opšti sam sa sobom, ili opštim ti s majkom... U realnom svijetu ja takve cica mace izedukujem za par minuta. Pa opet se ne osecam prozvanim da vrijedjam nekog i nazivam ga raznim imenima. Ako sam ja jedan od tih sto su visak na ovom tridu, necu se vise pojavljivat.

Thanks Thanks Given 
    9,354
    Thanks Thanks Received 
    6,838
    Thanked in
    2,691 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Slazem se,odje vise ni ne ulazim...Sad samo naidjem postavim tiket kad dobijem i to je to...Ne sjecam se da je neko postavio neki pametan fix...Osim Kotoranina (Claun)...Rain je u Egipat,tako da dok ne dodje nema ni od njega nista fixeva...Tuga...Treba obrisat ovaj thread i otvorit fino novi sa nekim pravilima koja se moraju postovat...
    prastaj ne navedoh te da si jos pomalo aktivan...
    ovo je postalo smece a nekad smo dobro prolazili i lijepo igrali....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ocemo promjene vi koji ste bili do sad picite nedje drugo ostavite nas , nemozemo ni mi vas slusati vise let's go

Thanks Thanks Given 
    9,354
    Thanks Thanks Received 
    6,838
    Thanked in
    2,691 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Ne odlazite ljudi. Ja se napunih para od tih vasih fikseva. Sto cu sad bez ekstra prihoda... Ok. Precerujem. Ali ne treba dizati tek tako ruke od ovog trida. Ima neozbiljnih likova. Svi znamo ko su. Ima nepismenih, nevaspitanih likova. Svi znamo ko su. Ali to nije razlog da oni na bilo koji nacin tangiraju bilo koga. Na kraju krajeva, ovdje su padale uvrede od strane starih forumasa. Jesam li ja kad koga uvrijedio? Mislim da je najlakse iza pseudonima reci pusi čoldo, ili opšti sam sa sobom, ili opštim ti s majkom... U realnom svijetu ja takve cica mace izedukujem za par minuta. Pa opet se ne osecam prozvanim da vrijedjam nekog i nazivam ga raznim imenima. Ako sam ja jedan od tih sto su visak na ovom tridu, necu se vise pojavljivat.
    ne ulazim ja u to uvjek se neko sa nekim sporecka nego samo pricam da mi je vise crnjak citat sto se sve budala sa parovima i dojavama i glupostima....

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    prastaj ne navedoh te da si jos pomalo aktivan...
    ovo je postalo smece a nekad smo dobro prolazili i lijepo igrali....
    Nista brate,mada nije ni poenta u tome da me navedes,bitno je da suradjujemo i da svi imamo koristi od toga...
    Fora je u tome sto sve vise dolazi ova djecurlija i pravi smjehoteku od svakog thread-a...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    u pravu si brate moj , svako ima pravo , ne samo neki od prije ili mi sada, nego svi zajedno , ako se nekome ne svidja otvorena su mu vrata , ali bez uvreda itd sto je bilo do sad , nemoze covjek jednu rijec rec od nekih ovdje , nemoze covjek navijati od ponekih ovdje e pa zato mora se neko nac pametan pa da vam kaze da svako ima pravo i da napise , i da navija itd , a ne samo pojedinci a mi da vas gledamo kako pisete , tako je gospoce...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Evo neki pravi tipovi. Italijani mozda ne napuste grupu. Zasto? Neko ce reci zabari su to. Ali sad su oni zabari bez Totija, Del Pijera, Bađa... Francuzima nek je Bog u pomoci (ako su vjernici, ako nisu Master Yoda). Ja sam ih igrao proslo prvenstvo kad je bila ogromna kvota na njih, da ce da osvoje. Ali tad su imali Zizua, a sad imaju Tululana. Znaci trpati protiv Ita i Fra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko ste vi dali pogresne parove odjve pa nikome nista , koliko? mnogo Bogami , a ja ako sam dao maloprije jednu pogresno svi ste skakali kao bezobraznici , zasto zasto? zato sto se vi poznajete od ranije , pa ako naleti neki novi vi ga zezate jeli? e pa polako , i vi ste djeca neka , ne pitate se ovdje nista , pisite ako imate sto i to je to , dajte parove koje imate nece vam niko rec nemojte davati , e tako. postujte i drugoga a ne samo sebe , naucite to jednom zauvijek

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajde palacio jos koju dojavu,pa ako koju slucajno ubodes sledecu obavezno naplati 50eura...
    a bjezi sram te bilo gnjido ljigava... talogu najgori ljudski,crve smrdljvi..bjezi sa foruma.....

Originally Posted by Palacio
    ocete li jednu dojavu u 17:00 ili 18:00 pocinje? Tiraninu sam prodao 50e ali nesmije nikome da kaze koja je, ako oce jos neko neka se javi prolaz 10/10
    idi pravi lopovske blogove samo bjezi odavde oloshu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djuzonja View Post
    ajde palacio jos koju dojavu,pa ako koju slucajno ubodes sledecu obavezno naplati 50eura...
    a bjezi sram te bilo gnjido ljigava... talogu najgori ljudski,crve smrdljvi..bjezi sa foruma.....

idi pravi lopovske blogove samo bjezi odavde oloshu
    ove poput ovog covjeka koji psuje neznam zasto ne izbaci neko? stvarno ove ljude nebi pustio ni u ludnicu a kamoli ovdje , kakav covjek nemogu da vjerujem , ne obracaj mi se vise jesi cuo , dijete nevaspitamo , bjezi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zasadse dojava drzi jos malo pa ce kraj poluvremena

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne pravim blogove nikakve vec pomazem drugovima koje imam ovdje , i ne obracaj mi se vise...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hafnarfjordur - KR Reykjavik x-1 5.00
    kraj P.P bravo , idemo u drugo pol. gol za domace i za tacnu dojavu vamos

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Ti i jos neki (necu da ih imenujem sad) ste prvi pceli da pravite sprdnju od ovog thread-a,sa svojim postovima ne vezanim za temu,svega 10,20 % postova su van prognoze,a ostalo sprdacina i glupiranje,tako da,ako ne sto drugo,bar razmisli malo,prije nego sto pocnes kritikovat druge.....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Sjutra bi trebalo pokusat Novi Zeland odigrat, kvota je stigla oko 8.... Nisam siguran koliko moze pruzit podmladjena Slovacka koja osim Hamsika nema nekog poznatijeg igraca. A i premala kvota za tako mladu ekipu.
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja odigrah japan-1(hvala black velvet),holandija-1 i ana ivanovic-1 sa 20e

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Ti i jos neki (necu da ih imenujem sad) ste prvi pceli da pravite sprdnju od ovog thread-a,sa svojim postovima ne vezanim za temu,svega 10,20 % postova su van prognoze,a ostalo sprdacina i glupiranje,tako da,ako ne sto drugo,bar razmisli malo,prije nego sto pocnes kritikovat druge.....
    bravo afi brate moj , pokazemo im da nismo samo mi krivi vec i oni koji su nam dosadili vise

Page 1117 of 4707 FirstFirst ... 11761710171067110711131114111511161117111811191120112111271167121716172117 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)

Bookmarks

Bookmarks