zato ja ne gledam rtcg, nego skinem snimak sa BBCa, jeste da nije live, ali zatoooo
A dobar je bio deda, bas u centru paznje, sa svim onim sjecenjem shikana, guranjem brzih bolida sa staze, i na kraju naravno "sjajna" odbrana pozicije u ZADNJEM krugu od obije Force Indije. Sav onaj bezobrazluk, i na kraju opravdano zavrsi bez bodova, vrh!8 trka, i ni jedan podium finish, stvarno je NAJmanji!
![]()
(nečitko)
I kad se cuje veza izmedju box-a i vozaca, on se pravi lud, kao da nista nije bilo hahah. Ako ne zna engleski neka zove prevodioca.
Ili tako poneka zanimljiva situacija, on ni a ni b, kao da se nista ne desava hah.
dalkeo najbolji prenosi su mi bili na RAI, oni su uvijek imali komentatora u boxevima, bilo sto da se desi bili su u toku, ima stvari koje mi gledaoci ne vidimo, ne shvatimo, pa oni su zato tu. A ne ovi na RTCG, taman neka nas onda ostave na miru da gledamo![]()
Bio je isti takav vozac kao sto je i danas, samo sto je onda imao cijeli tim iza sebe sa najvise para ulozenih i sa naravno planirano dovedenim vodonosom, svaki put.
Zasto ne gledas direktno? Imam link...cak i ja sa 512 KBit mogu gledat, a imam i za brze veze...
She is only here to annoy herself!
@ montenegrina
ma znaju oni engleski, ali to je ono u cv sto im pise, a inace, da ih pitas how do u do, pogledali bi te blijedo i preplaseno
Ne mogu da prezalim to sto su ukinuli frekvenciju rai2, uz njih sam se zaljubio u formulu..
Ali kad onaj nas pocne da cita neki tekst sto je skinuo sa interneta o karakteristikama staze, znaci prevrne mi se stomak, i to se jos i ne trudi da se ne provali kako cita :P
@ NSX
vidi ovo, ja shumahera pamtim kao nekoga ko je sa krsem od ferrarija po kisi barselone haos napravio svima 94... Ili po onom duelu sa hakkinenom na Spa...
A ovo sada, ima cjeli mercedes iza sebe i opet nista, znaci katastrofa...
i zato mi ga je zao, samo se kompromituje![]()
Please alowe me to introduce myself.......
Dje mi je night silence i njegovi klipovi?
TAKUMI
A odje je Kubica trebao da propushti Michaela samo zato shto je to Michael? Zao mi je samo shto Kubica nije prikocijo ranije da udje normalno u krivinu i da pushti Schumija da se kotrlja po travi.
\\OFL•GIC
Kubica nije bio skoro nimalo ispred, i isao je pravo, nije mu ostavio mjesta nimalo...
Kubica je kocio prekasno, to je problem.
TAKUMI
A jel vidis da je NAJVECI za cijelu duzinu ispred njega?
TAKUMI
Ja vidim....
![]()
TAKUMI
odje nema cijela duzina...
iz ove slike i tvoje prethodne vidi se da je Kubica brzi.. i onda manje od sekund kasnije Kubicin desni tocak ide na travu..
kad ces vec jednom shvatiti da je shumaher prosjek i koji je imao najbolji auto i najvecu masineriju iza sebe.......prvo mu je ove sezone trebalo da udje u ritam,pa se zalio na bolid,pa su mu onda napravili novi,pa se zali na ove sto ga prlaze.....i opet je spori on rosberga......i naravno ne samo od njega
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
to je truba od vozaca vazda bio i osta samo sto je nekad imao dobar bolid i nista vise sad se najbolje vidi kakvo je to ******
a nije on ni prosjek no prdnjava obicna bio i osta no je nekad imao dobar bolid i nista vise
NAJVECI je najbolji vozac svih vremena,Sena je bio malo dijete za njega.
Montoju i razne pacijente necu ni pominjat',to je sprdnja![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ma pusti ih, vidis da su djeca?
Ja uopste ne obracam paznju na njihove komentare.
TAKUMI
mislis li fabiola da sam ja dijete.....mislim da sam stariji od tebe makar 6-7 godina.....i mislim da pamtim ove vozace duze.....i pamtim odlicno kad je ovaj seronja pocinjao....kad je izbacivao sve brze ljude od njega,kad ga je hakkinen ubijao,kad je barikelo vozio trke za njega,pa sve do alonsa i sad rosberga i ovih iz donjeg grida sto ga deru
Last edited by Senna; 14-06-10 at 21:55.
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Mozda nisi dijeti,ali si vezara![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Senna, i JUAN je stariji od svih forumasa CDM zajedno, ali zamisli kad kaze za NAJVECEG da je ispod prosjeka...
TAKUMI
Ama CAR. Bukvalno CAR za cio grid.
Zbilja ja ne znam kako neko ovako može mlatit gluposti. Ja sve što kažem iza toga stoje činjenice, kažem da je NAJVEĆI, i jeste NAJVEĆI, jer statistike znate vrlo dobro. Znači najviše pobjeda, 90% rekorda, sve to govori jedno isto.
Znači to je 1/1.
A ove vaše gluposti, Žalonso, Crnjo i td.... Ej, uozbiljite se, oni ce bit zaboravljeni cim dobiju nogu, a ONAJ je LEGENDA ZAUVIJEK.
Last edited by Macho_man; 15-06-10 at 09:32.
Lažu ljudi što za lafa kažu da se miša i najmanje boji...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks