i jos da vas naucim da pjevate kad imate pun dzep a ne kad nemate centa pa ste nervozni , pa psujete , nemate nerava , kontrolu nemate nista , slusajte mene i bicete raspolozeni ,, e ajvani ajvanial dobro djeca ste polako , imate kad , i za apare i raspolozenje i pjesmu i sve
![]()
![]()
brate uze sam i ja punooo para u zadnjih 2 nedelje pa ne pravim gluposti....
da se primijetiti da je ovaj topic bio ok,bilo malo zajebancije i tako toga...ali se vazda nadje i onih koji misle daa su najpametniji itd
eeeeee djeco djecoooooooo hahahaha a ljuti ste jer ste pali na singl srbija 1))))))))))) uzas
))))))) bruka
)) katastrofa kakvi kladionicari neznate sto je fudbal
)) nemogu da vjerujem stvarno
![]()
a da vas pitam stvarno , zasto igrate tako neke gluposti???
vjerovatno bi sva prica bila gotova slikanjem ta tvoja 2 tiketa ili singla..da stavimo tacku na to..
a onda da se vratimo Sp i sjutrasnjim mecevima...
mrva psovao si me maloprije , skloni mi se sad , pamtim ja sve ove face ovuda po forumu
Au koje ponasanje... Cek jesi rekao da si pogodio kvotu45? Kritikujes li covjeka kako on nikad na 2 utakmice nije pogodio kv 45? A ovamo kazes igrao si singl? Pa da si imao te 2 dojave spojio bi pa makar sa 1e...sam sebe goris...
ne Gana je bio samo moja zelja , tu nema dojava , ima samo osjecaja ove druge mislim stvarno legenda samo moze da ufati nesto tako , ako ima jos ko da pogadja tako neka mi se javi do tad sklonite mi se malisani , ali stvarno ostavite me na miru jer sad znam kakvi ste ljudi , sto dalje od vas , kad neznate sto je fudbal ni kladionica
ne sad nego prije kad sam napisao VAMOS GHANA
I 10 da mu se oduzme,opet bi njegovo ponasanje bilo zabrinjavajuce... Palacio,samo nastavi da dizes pare a nas pusti da gubimo...
Evo konacno jedan tiket da mi krene sa Njemackom. Sjutra bi Holandjane 1,izgleda mi kao zicer,Danci bez Bendtnera @1.6. Holandjani uvjek odlicno igraju u grupe,moze i 1-1 da se proba.
duso moja GLUPA kad si stavio post za haku,ona je vodila,pa kad naucish da gledash teletekst,odigraj tiket.....ti imash dojave???ti iimash cigare mjesto mozga magarce glupi,i da tolko donijash nebi se ti javlja po foruma nego bi fino sad bio na MALDIVE.....SHUT THE **** UP!!!!!!!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks