Svaka cast za ovo 1/x. Takvog prognozera rijetko kad majka radja. A da pitam, onako usput, gledas li u karte, pasulj...
GGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL 1-1 hahahahaha e ajvani
Svaka cast za ovo 1/x. Takvog prognozera rijetko kad majka radja. A da pitam, onako usput, gledas li u karte, pasulj...
Dodje i Haka. Svaka cast Palaciu. Da ne bi njega, sad ne bih imao ni za autobus. Hvala Vam, o veliki prognozeru!
Palacio,koliko imas godina? Tvoji postovi mi djeluju kao da imas 12-13 u vr' glave? Stavljas utakmice kad pocnu,kad vode,pa se *****s. Stavi ti brale prelaz ako prodje 2 puta ja cu da te castim od dobitka.
Australija 2 . imate 5 min ......
Oce li konacno jedna utakmica u 3+ njemci dobro igraju...
boston 1
njemacka 1-1
siena h2
bresa 0-2
japan 1x
holandija 3+
italija 0-2
jesu dosle moje dojave , jesu prelaz kvota 15 i 2 kvota 3, koficient je bio 45 ukupno , aj mi vi pogodite tako aj da vidim aj aj , imam 25 godina i imam prelaze braooo 400 eura u plusu samo danas vamos![]()
gospodine hvala brate i poslusaj doktora koji zna , a ne djecu neku
![]()
![]()
vESTJELAND 1/X HT 1-0 , FT 1-1
HAKA 2 HT 2-1 , FT 2-3
WIN WIN WIN WIN , KO ME POSLUSAO UZEO JE PARE KO NIJE NEKA IGRA 1X DUPLU SANSU![]()
aj daj nesto za sjutra
Igrajte Njemci daju 2+ gola u pp. Eto takvi su tvoji predlozi. Das pola sata prije pocetka. Razmisli malo...svaka cast ako si digao pare,ali mnogo podjebavas...
drago mi je sto imam ljude koji me podrzavaju ovdje , a ovi koji nece nemoraju neka psuju jer nemaju nista pametno , i osim ovih prelaza , rekao sam vam 2 GHANA 4 kvota i dosla je pa da ljudi , poslusajte malo doktora , a ne samo sto vasa glava luda kaze moj kotoraninu ajvanu
Mozda otvorim tread jedan, gdje bi rangirali tipstere. Zasad, na mojij listi, 1. Palacio pa onda velika praznina do drugog mjesta.
polako za sjutra stizu mi dojave sjutra samo opustenovi nemozete do prelaza nikako , to mogu ja , a dobice ovi momci gospodin, el grande vole i tako
![]()
Hvala ti el grande Palacio, ali ja sam trenutno dekintiran. Tako do plate. No tu sto bi meni dao, daj nekom drugom forumasu, koji bi je mogao iskoristiti. Npr "NeroAzzuro".
mos li slikat tikete da vidimo,nesto mi nerealno dobit 3 tiketa za 1 dan,ja ne mogu za godinu toliko
ne neroazzura neka igra iz svoje glave jer me je vrijedjao , neka igra duplu sansu![]()
Žalije mi je što su 3 lika dok sam ja uplaćivao 1€ uplatili po 200€ na Srbiju nego što su oni magarci izgubili od Gane...treba im pare uzet a ne ulagat...nego...biće bolje...valjda...
deuscroix
ja znam da si ti puko tu dojavu pa kolika god da je bila. ajde sto nije dosla nego sto si je prodavao jos... mene bi bilo sramota da sam na tvom mjestu da se pojavim vise na ovom forumu,al eto neki nemaju obraza...
[QUOTE=djuzonja;1684937]ja znam da si ti puko tu dojavu pa kolika god da je bila. ajde sto nije dosla nego sto si je prodavao jos... mene bi bilo sramota da sam na tvom mjestu da se pojavim vise na ovom forumu,al eto neki nemaju obraza...[/Q
naucise da igras ajvanu a ne igras duplu sansu , jesi li pogodio kvotu 45 od kad si se rodio na dvije utakmice jesi li???? nisi naravno , pa ako bjezi tamo onda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks