Sve ide ka tome da će Srbija-Gana biti prva utakmica 3+
ps:smorilo je ovo gledanje utakmica sa max. 2 gola :P
Man-marking na svih 10 protivničkih fudbalera + preuzimanje, nešto što se nije gledalo zadnjih 30-40 godina, i protivnici koji su naravno potpuno nenaviknuti na takav pristup. Apsolutno genijalna ideja, jedan od meni najmilijih trenutaka u modernom fudbaluali nažalost... pali samo jednom.
I dalje mislim da oni mogu okinut Argentinu bar za bod. Drugo je igrat protiv Koreanaca koji su em kvalitetniji, em ultra-disciplinovani. Argentina je nešto drugo.
Sve ide ka tome da će Srbija-Gana biti prva utakmica 3+
ps:smorilo je ovo gledanje utakmica sa max. 2 gola :P
deuscroix
deuscroix
Bice sutra tesko ali ocekujem pobjedu na kraju. Naprijed Orlovi!
kakve smaracine od utakmica. dako bude bolje od danas.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
bice lijepo danas kad bude GANA postigla pogodak![]()
![]()
vjecno ti hvala ako budes dobila srbiju
VAMOS GHANA , VAMOS GHANA OLEE OLEEE , VAMOS GHANA VAMOS GHANA OLEE OLEE
ale ale aleeeeooooooooo ale ale aleoooooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav gol slovenaca... xaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
evo vec 2 kiksa golmana ,izgleda da su lopte bas zajebane za golmane,2 bezvezna gola su pala ovako
A nije nego su africki golmani vazda skloni kiksevima a pozicija golmana u Englekoj je prokleta u zadnje vrijeme, nema koji nije kardinalno grijesio.....
''... It's not what you look at that matters, it's what you see...''
idemo GGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAA AAAAAAAVAMOOOOOOSSSSSSSSS VAMOOOOOOOSSSSSSSSSS GHANA
))
Nije dobio ni Urugvaj, ni Nigerija, ni SAD... oslanjam se još na Ganu i Paragvaj u ovom prvom kolu.![]()
Sr - Gana x-2 kvota 8 lagano
Slovenija, Alzir, Grcka i Srbija igraju svjetsko a Jovetic śedi kuci. Jako lose za fudbal.
umuntu ngumuntu ngabantu
kakva srbija bre GANA IDE DALJE :0
dobro je, inace se ne bi moglo opstat od ovih srba odje![]()
AJMO CRNA GORO !!!
hahaha tako je moj brate haha
Najbolje nesto sto ce se dogodit fudbalu je to sto ce ako bog da ispanut Srbija i Grcka jer njihov fudbal nije jednak ni prolivu ,pix.
ja ne znam sto je antic drzao pantelica do kraja u igri, coek pojma nema, vidio se nije...
i onaj krasic danas veze nije imao, i onaj sut sa 11 metara pravo u golmana opuca...
AJMO CRNA GORO !!!
to brate mooooooooooooooooojjjjjjjjjj hehe
aloooo Srbija je favorit iz sjenkeDDDDDDDDDDDD
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
polako ljudi,
ma sad ce srbi da dobiju i njemacku i australiju![]()
AJMO CRNA GORO !!!
ja navijam samo za GHANU VAMOS GHANA VAMOS VAMOS![]()
Kakvo posrano prvenstvo za sad. Pocev od igre, preko golmana, lopte do jebenih vuvuzela.
I nije opravdanje to sto su prve utakmice, toliko neznanja i nikakve igre davno ne vidjeh.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks