moze li bar jednom ispod 20 razlike
moze li bar jednom ispod 20 razlike
Who let the dogs out
Eto i ispod 20. Nedopustivo opustanje u poslednjoj cetvrtini :mad:
Zavrsen i poslednji DERBI (:lolblueu ovoj sezoni!
KK Sledeća sezona je časno ispao... Posle 20+ na početku zadnje četvrtine komšinica je uspjela da svede na odličnih -11...
Časno su ispali... Sve čestitke komšinici ;-)...
Nisu ispali. U KSS je donijeta odluka da je sve ispod 20 razlike pobjeda C. zvezde. Sutra se igra treca utakmica, osim ako ovi ne odustanu zbog trauma.
nezvanicno, antic u nedelju izvodi ovih 11 protiv gane:
stojkovic
ivanovic vidic lukovic obradovic
krasic stankovic milijas jovanovic
pantelic zigic
vamos GANA VAMOS)))
hahahahahahaahahahahahhaha nemoj tako za njih nisu gadni e paaaa))) ja samo navijam za Ganu zbog koficijenta jer sam je igrao singl sa onim poznatim kockarom iz crne gore Hapamutom , znas li ga tiranine? i pricaj ovoj djeci kako hapamuta pogadje 4+ a ne kao ovi duple sanse 1x
)))
hahahahahahha :lolblue:
zbilja i meni se to igra na golove no ima kad jos 3 dana...
a bice goleda u to sam siguran, obje repke su dobre..
aj ti vidjeces kako ce silna nacija brisati suze moj tiranine))) stvarno na golove je vrh , mada meni se igra singl da runi bude najbolji strijelac
))
Kako losha igra ...
BISOGNA VINCERE !
kakav interracial bukkake with fisting.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
nevjerovatno je kakvi ste vi shabani...da je Srbija dobila pocrkali bi...
Veceras Beogradom vec kruzi dobar stos. Ganci ( iliti Ganjani) su SKUPLJACI PERJA. ( Za mladje koji ne znaju, cuveni film sa Bekimom Fehmijuom, Oliverom Katarinom i Batom Zivoinovicem, Iz romskog zivota). Dakle, ganci su skupljaci perja. Orlovskog.
Utakmicu drugog kola D grupe na šampionatu sveta u Južnoj Africi Srbija - Nemačka sudiće španska trojka na čelu sa Albertom Undijanom.
Undijanu će u deljenju pravde na meču pomagati sunarodnici Fermin Martines i Huan Karlos Juste Himenes, dok je za četvrtog arbitra određen je Urugvajac Martin Vaskes.
Meč između Srbije i Nemačke će biti odigran u petak od 13.30 časova na stadionu „Nelson Mendela Bej“ u Port Elizabetu.
xaxaxaxaxaxa
finale srpske lige se igra 3na3, kao na ulici
AJMO CRNA GORO !!!
Ovo je gora tuča nego prije 4-5 godina(isto Hemofarm-Partizan)
a malo blaza al nije gora....
Prije je Milojevic tamanio njih troje-cetvoro, a sad Maric dvoje-troje
Nije mi jasno da se ne umiju na pristojniji nacin oduprijet porazu... cigani iz vrsca. ostace bez ijedne pobjede... :twist:
Who let the dogs out
Prosla tuca je mnogo zanimljivija bila,mada ni ovo nije bilo lose,mislim da ce idici put najbolje bit.....
@ BlackVelvet,cigani su i jedni i drugi ;-)
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Prvo je Katic udario laktom Marica u glavu. Jbg kad su cigani propali, ovi su im zauzeli mjesto. Po svemu.
mislim da je afi mislio na nesto drugo. nbt![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks