smeta ti sto navijam za GANU? E pa zavezi
gol gol gol gol gol gol gol
smeta ti sto navijam za GANU? E pa zavezi
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ma zabole mene za tebe brate znas , drago mi je sto Gana pobjedjuje i to je to oces opet jos 10 postova sa goool da stavim ? neces, e pa sjedi tu i nemoj se pobuniti jer te nista nisam pitao
koliko je los ovaj pantelic,ne bi mi igro u 3. crnogorsku...
hahaha da upravo uz kit kat gledam kako srbi placu![]()
![]()
![]()
![]()
aaa kako neko pusta ovoga idota da komentarise utakmice SP....e katastrofa...gleda li ko ovo iz RTCG-a? ovo nije vise ni smijesno, ovo je zalosno..
bacila me srbija gg pih((((
Ima li odje admina?Moze li neko regulisat ovaj nacionalizam i ove gluposti koje pise doticni PALACIO?
Organizacija nam je ko na RTCG ovaj odje lupa gluposti isto ko i Vujisic..
nema nacionalizma brate samo imam pravo da navijam i za koreju sto se bunite , smirite se![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Care ti nemas pojma dje se nalazis...Prvo ne znas sta znaci navijati za nekog..Ako ti navijas za Ganu i ona igra protiv SRBIJE to ne znaci da ti MRZIS SRBIJU,ali ti to bas i radis,pljujes po Srbiji,i prozivas Srbe,to nije navijanje vec nacionalizam...Ajde sad zdra'o da te ne cujem...
djevojka mi je srpkinja pa mi place ovdje sto vam je ljudi , opusteno nista strasno fudbal je fudbal neko mora izgubiti e paaaa
Nego da batalimo ovu ******...Reci ti vi meni sta mislite moze li dobit ova Njemacka veceras?
hvala gospodine , cijenim ove gospoce ovakve poput signore-a![]()
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks