ja mislim da je owa engleska svakog zivog bacilaaaa,jer je izgledala kaooo CISTA1,jedno 99% posto sigurna....:trashcom::trashcom::trashcom:
Pogodih 0-2 Grcku, argentinu 1 i engleska me baca![]()
ja mislim da je owa engleska svakog zivog bacilaaaa,jer je izgledala kaooo CISTA1,jedno 99% posto sigurna....:trashcom::trashcom::trashcom:
e englezi suplji..rece Djurkovic sinoc da treba polako sa Englezima..
i ja danas u jebeni lob.
Uplacuje tip 500e argentinu i englesku, ona curka mu dolazi, "Argentina ne moze da se igra"..samo je izjurio, momentalno izjurio..Ono za sekund razmisljam, pa se sjetih da sam u kladionici lob, sto i nije tako cudno bez obzira sto je SP..dobro posto sam je i ja imao na tiketu kazem ja.." Stavite onda Englesku 1505 1.."..a nisam ih imao u planu..otkuca ona ja gledam tiket: ljungskile 3+, ergrite 3+, landskrona 1x, engleska 1 i pazite argentina 1..Pa rekoste li mi da je Argentina blokirana..: ona ladno: A nije blokirana, ja pogrijesila..I ja mislim ako krenem da joj objasnjavam da mi makne engleze, pocece mi argentina..i ja samo:"dovidjenja..
e pa sto se radi..katastrofa
Mani te se kladjenja i uzivajte u prvenstvu, samo ce da izgubite pare! Ja jedino sto sam odigrao na prvenstvu je onako navijacki dao 1evro na Srbiju da bude prvak, a dobitak 50e![]()
odigrajte ko prolazi grupu ove sigurne favorite i to je to jes da se malo vise traba ulozit i ima cekanja al barem se dobiju neke sigurne pare
sjutra sigurno mora bit jedna utakmica 3+
Jedino zajednicko za sve utakmice je 0-2 gola![]()
ja cu sjutra da pokusam alzir-slovenija X i srbija-gana x,vala mora doci...sa 10 za jedno vjerovatno 100e,LJEPOTA...:twist::twist:
dje ga je onaj sto je igrao 10 timova prije neki dan da vidim jel pogodio koji fiks :lolblue:
ljudi rekao sam vam lijepo. odigrajte neki single tipa sigurica kao sto je npr argentina bila danas 100e za 50 cistih... ili 10 eura fino povezete 4 utakmice. mada obicno prve utakmice po grupama vazda su zeznute.
ne bih rekao da je taj alzir za potcjenjivanje...ali sa druge strane, mislim da nema trika da 6-ta i 7-ma utakmica dodje 0-2..znaci mnogo bi bilo..ja cu sjutra da pokusam srbiju singl umjereno, 15-20e na 2+Ipol..pa sto bude
ajde kad je vec krenulo 0-2 da se proba nesto ovako...
Alzir - Slovenija 0-2
Srbija - Gana 0-2
Italija - Paragvaj 0-2
Novi Zeland - Slovacka 0-2
kvota 7 uplata 10e isplata 70e
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ma treba igrati na kornere sa hendikepom 2 ili 3 na favorite...danas su dosle lagano i argentina i engleska....
''... It's not what you look at that matters, it's what you see...''
ljudi imali ko da je dobio danas???
sjutra ce se raspucati zato igrajte na golove![]()
e pa da zaboravimo owaj LOS dan,pa da nam svima sjutra bude srecnije..
SRECNO SVIMA,sjutra da napunite dzepove....:yipiiii::yipiiii::yipiiii:
sjutra igram
Srbija x-1
Njemci 1 i bice 3+ prije 5 god kad su igrali bilo je 4:3 bice i sad golova..
sa 50e
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Cogli occhi pieni di malinconia
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks