Ne mogu ti pomoci.
Pazi,vjerovatnoća može da bude jako,jako varljiva stvar koja ne mora nužno da kaže baš najjasnije išta. Treba je uzeti sa dozom rezerve.
Bar jedan od ovih ljudi je lud.Sad,ne želim da miniram nešto posebno ovu listu,ali jedan je definitivno lud. Nego,kako je stupio u komunikaciju Collier sa ET-ima? Udovolji mi,ne da mi se da gledam intervju pa da sam otkrivam.
![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ne mogu ti pomoci.
david ickesvaka lista na kojoj je on moze biti uzeta za ozbiljno samo u simpsonima
![]()
She is only here to annoy herself!
Nemam averziju ni prema kome, tako ni prema Icke-u. Sve su to stvari koje se mogu provjeriti iz vise izvora, pa cak i iz drevne istorije. E, sad jedno plasticno objasnjenje za Cika Dzo-a: ti bi da ti ja procitam 5-6 knjiga da ti ih prepricam jer te nije volja citat, onda bi mi ti dao strucno misljenje o tome, i tvoje misljenje nakon svega bi bilo jedino ispravno i logicno. Bez uvrede tako mi lici.
Ja vrlo vrlo imam averziju prema takvima...
Izbjegavam ja njih ali ne izbjegavaju oni mene, u tome je problem![]()
A) Nema to veze sa tačnošću mog mišljenja. Nijednom na ovom forumu nisam insistirao na apsolutnoj tačnosti mog mišljenja - samo na tačnosti i utvrđenosti jednostavnih činjenica ovjerenih naučnim metodom. Ukoliko si ti stekao na osnovu toga dojam da sam apsolutno nadobudni tip kog ne zanima ništa sem njegov ego i zavaravanje sebe nekim provizornim 'intelektom' - ja tu ne mogu ništa. No,tu je problem u receptoru (prijemniku) a ne emiteru (predajniku). Ako me kapiraš.A puko postojanje drugog mišljenja koje se kosi sa svim što smo sve ovo vrijeme natenane zaključivali se često pokaže nebuloznim i neispravnim. I to je sve.
B) Samo bi mi bilo zanimljivo da znam kako čovjek tvrdi da je stupio u kontakt sa nezemaljskom rasom - zato što mi je trenutno muka da potražim i gledam intervjue jer gledam utakmicu.Ukoliko je tebi muka da podijeliš sa mnom tu informaciju,ja ću sačekati kraj večerašnjeg (drugog današnjeg) meča i sam to odgledati. Pretpostavljam da će sadržina te informacije biti ista i sad i nešto kasnije. Eto,to je sve.
![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Samo opusteno.
Ovo su naklonjene rase nama zemljanima.
The following groups have been generally indicated through various contactee cases to suggest a benevolence in regard to their disposition towards Earth humanity:
Beings from the Korena star system
Humans from the Lyra Constellation
Humans and non-Humans from the Andromeda Constellation, and Andromeda Galaxy
Humans from Teygeta in the Pleiades Constellation
Beings from the constellation Arcturius
Humans from Tau Ceti in the Cetus Constellation
Humans from Procyon a.k.a. Alpha Canis Minoris in the constellation Canis Minor
McS svaka cast...ovo sam dugo trazio![]()
Ovo su oni kad skrenes lijevo, cim predjes mlecni put?
Inace, na google earth sam u US nalazio negdje u predjelu Nevade i Jute, ogromne trouglove sa krugovima u sebi, i jos neke usputne dzidza midze, velicine mozda kao Crna Gora, trouglovi gledano iz pticje perspektive simetrijski medjosobno povezani i koji su vidljivi jedino iz orbite zbog svoje ogromne velicine.. Znaci projekat koji bi zahtjevao ozbiljnu masineriju, ljudstvo, cijeli taj neki savremeni gradjevinski aparat koji ne bi mogao proci neopazeno da bi se nesto tako megalomansko perfektno odradilo, i tolika ulozena sredstva morala bi imati neku ozbiljnu namjenu, svrhu?
Bolje neka sam nadje pa postavi screenshotove.. Lakse nam je.![]()
"Čistim ođe, nema tu gospode."
Eto par.. Muka mi da trazim sve, tek sad provalih da se sve nalazi oko famozne Area 51, pfff.. Nije ni cudo onda. Ima tog materijala gomila tamo, ko je dokon da trazi..
http://img59.imageshack.us/img59/847/61062015.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/5806/69516610.jpg
A za ovo na YT tvrde da je leteci frizbi.
http://img199.imageshack.us/img199/1387/18408578.jpg
hm ovo vjerovatno koriste za testiranje preciznosti bombardera..obzirom da je blizu aviobaza, ne vidim sta je tu cudno![]()
NSX, upravo si napisao najgluplji post in all human history!
:shock:
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
http://www.imdb.com/title/tt1220198/
Obavezno pogledati, obavezno.
objasni li neko one figure u peruu?
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Kad si pomenuo figure, zanimljivo je kako je prisutno crtanje sazvježđa i to u perfektnom razmjeru. Pitanje je koja je svrha orionovog sazvježđa na piramidi, casama.. Ili instrumenti od kamena koji se danas sa savremenom tehnologijom ne mogu obraditi tako... Da, to su primitivni ljudi od prije 6000 godina. Uklesali su u kamenu spermatozoide i jajne celije, zanimljivi ti mikroskopi iz tog vremena. Ili Nasca Lines, pauk u odlicnoj razmjeri, vrlo rijedak u tom podrjucju. Razmnozava se specificno pomocu trece noge, taj akt parenja se moze viđeti jedino mikroskopom, a oni su uradili crtez odlicnih proporcija od 8-9 Km koji se jedino moze viđeti iz vazduha.. Mislim toliko dakaza ima a toliko slijepih da to nije normalno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks