Originally Posted by
GrobarNK
Vise sam mislio na ove price o pljackama, napadima i ostalo. U medijima citamo da su one redovne i iz toga se moze izvesti zakljucak da ukoliko odes tamo da su sanse bar 70% da te neko napadne i opljacka. A to je glupost. Ne bih rekao da ima kriminala vise nego kod nas npr. Mozes li da zamislis price inostranih medija da se nekim slucajem prvenstvo odrzi u Cg ili u Srbiji?
Npr. slusao sam izjavu Vermezovica (bivseg trenera Partizana, a sada radi u JAR) i kaze da se zaprepastio kad je dosao u Srbiju prije neki dan i citao sta se sve pise o stanju u JAR i rekao da su to obicne budalastine i da za par godina koliko je tamo nije dozivio nijednu neprijatnost. I da ima kriminala, ali ne vise nego kod nas npr.
A nije mi on jedini izvor.
Vise vjerujem svojim prijateljima i prijateljima mojih prijatelja koji su izbjegli iz te zemlje iskljucivo zbog kriminala nego li Ivici Vermezovicu, Marku ili Janku
Alarmni sistemi, auta sa izbacivanjem plamena, uvijek lagano kretanje kolima da bi se izbjeglo zaustavljanje od strane bandi ... Katastrofa.
Ima tamo i normalnih krajeva bez kriminala, ali je sloboda kretanja veoma ogranicena.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Bookmarks