povedila, tebi pise da si iz Johannesburga. I kako se komentarise u Svedskoj ovaj danasnji poraz Robin Bo Carl Söderlinga??
e da kupite ljudi satelitsku koji bilo fta risiver i ima te na 28.2 e bbc strimove i 5 terena W live svaki dan dzabe od 12 jula do 26 istog mjeseca![]()
povedila, tebi pise da si iz Johannesburga. I kako se komentarise u Svedskoj ovaj danasnji poraz Robin Bo Carl Söderlinga??
Jeste li sigurni?! Zakleo bih se da je u Svedskoj. A i u USA ga ima http://en.wikipedia.org/wiki/Johannesburg,_California
Ma tek sad povezah neke stvari. Ne mogu da vjerujem da sam mislio da je Johanesburg u JAR-u. Jesi li kad bio u naselju District 9??? Cuo sam da je tamo mnogo gadno.
kako mi je milo vidjeti zeleni tepih queensagledah istomin - pekar , a sad puno bolji mec Vord - Đinepri, wtf DF i los drop sot na 40-15 5-5, i naravno pretrpio je brejk, kazna i ispadanje u 2 seta !
Last edited by pumba; 07-06-10 at 15:21.
da nije ko vidio ovaj poen rodika, plac osmijeh kao balerina hahahaha
Djokovic ispao u 3.kolu Kvinsa...
Anderson, Rohus, Malis...
xexe ne bi me zacudilo da zapuca malo do juzne afrike prije vimbldona![]()
Nole sledece godine malo bodova brani,to je sve taktika
Roger izgubio od Benneteau-a u Parisu,od igracine!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
A zna se ko kako prati tenis
Ispao i Rodik od Sele,Nadal se namucio protiv Istomina...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
e taj Istomin je mogao biti dobar igrac, nevjerovatno precizne udarce ima, samo mu fali brzine i jacine, mada imao je on onaj peh negdje 2001 udes sav je bio izlomljen pa i zato sigurno se slabije krece!
dudi sela je lik. lajt verzija radeka stepaneka
krajinovic od ponedeljka ulazi u 200, mislim da nema mladjih tenisera ispred njega na listi
Je li neko gledao Nadala juče? Gledao sam samo početak meča. Meni se čini da je podloga na Queensu brža nego što je bila ovih godina tj. da se vratila na ono prije desetak godina. Interesuje me vaše mišljenje.
Dick Laurent is dead!
Querry ili ispane rano ili igra finale.
Izgubi Federer od Hjuita u finalu hallea![]()
Vise nije to slucajno. Lose se krece. Godine su to, a on se i ne trudi da pojaca trening. Valjda bi to sad trebao da radi. Da trenira mnogo vise nego kad je bio mladji. Pa on je izgubio gotovo svaku razmjenu udaraca. Uvjek ga je krasio servis (da nije njega bilo, nista od trofeja), ali je znao i posle drugog servisa da ubije protivnika. Danas (a i poslednjih pola godine) dovoljno je bio jedan duboki ritern pa da je FedEx posalje u mrezu.
Loše, loše. Poraz poslije 15 uzastopnih pobjeda protiv Hewitta. Hewitt potpuno zasluženo. Nadam se da će na Wimbledonu biti druga pjesma. Komentarisao bih i podlogu koja je u Halleu užasna za moj pojam travnate podloge. Odskok lopte je nevjerovatno visok skoro kao na zemljanoj podlozi. U najmanju ruku kao na sporijoj tvrdoj podlozi (Majami, Kanada). Sušta suprotnost od Queensa đe bih rekao da je razlika u odskoku makar pola metra. Ići na mrežu u Halleu je ravno samoubistvu a upotreba slajsa potpuno bezvrijedna. Bojim se da nam se nečto slično sprema i na Wimbledonu. Od kad su promijenili podlogu 2001. (đe se nekim čudom to nije primjećivalo ali zato 2002. i te kako jeste) podloga je iz godine u godinu sve sporija. Odskok lopte sve viši, te su serve & volley igrači iščezli sa lica zemlje kao dinosaurusi. Oni rijetki poput Henmana i Ančića su izlaske na mrežu iz godine u godinu smanjili na najmanju moguću mjeru. Odjednom je taj kritični prelazak sa šljake na travu postao kao čašu vode popit. I tako specijaliste za šljaku možemo gledati da doguraju daleko na Wimbledonu pa eto i da osvoje kao prije dvije godine. Iz godine u godinu sporija a tradicija se nastavila i prošle godine đe teniski stručnjaci kažu da je bila najsporija. 80-ih i 90-ih je bila veća raznovrsnost igrača a serve & volley je bila velika prednost na travi. I ne samo na travi nego i na tvrdoj podlozi. Trend usporavanja podloge je 2000-ih primijenjen ne samo na Wimbledonu već i na US Openu (ne zaista u tolikoj mjeri) negdje od 2003 i iako je ostala DecoTurf kad pogledate mečeve na youtubeu iz vremena Samprasa i poslije njega vidjećete razliku. I na Australian Openu sporija Rebound ace je zamijenjena 2008. još sporijom Plexicushion Prestige. Jedino na Rolan Garrosu sve ostaje po starom i ubrzanja podloge nema a imate i brzih zemljanih podloga (Madrid je jedna od njih, a da ne govorimo za Minhen ili Gštad). Interesuje me koliko daleko iz vrha svjetkog tenisa misle da idu? Kritika ima ali bez učinka. Serve & volley igru sada možemo vidjeti jedino na kanalu ESPN CLASSIC. I sve se nadam da se nešto promijeni ove godine a iskreno ne vjerujem u to.
Dick Laurent is dead!
Ja igram rekreativno tenis i znam koliko sljaka nema veze sa pravim poznavanjem tenisa. Uz klasu je tu potrebna i teretana, i fizicka sprema i malo ovoga, onoga... Dobra, stara brza podloga. Odigras par odlicnih udaraca, prevaris protivnika, i poentiras. Danas udaris jako na T, ovaj ti stigne i riternira na osnovnu liniju. Ti je opet udaris smekerski natrag na isto mjesto, ne bi li uhvatio u raskorak protivnika, ono opet on na njoj... Pocinje da nema smisla. Onakav Soderling bi dao macares brutales Nadalu u prvom kolu Vimbldona (vec kasnije to pocinje da podsjeca na sljakaste terene).
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks